Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Nego kad smo kod Grčke, izgleda da smo otkazali učešće na turniru u čast Galisu.

Posted

Vidim da su na dresu one strafte na sredini zelene :huh:

Uopste ne kapiram..

Posted (edited)

Dog What GIF

A taman sam ih ishvalio za izbacivanje zlatne

Edited by Profesionalac
Posted

Baš je lep ambijent na Tašu. Naravno, donekle su ga upropastili najverniji i onaj nesrećni vatromet od koga su psi preko ulica bežali. 

Gore u kafiću dosta obezbeđenja, baš se mislim kako su gledaoci dole lak plen za eventualni rafal kamenica idiota iz suprotnog tabora, ali za neke revijalne utakmice baš lep ambijent. 

Posted

ja te zlatne nisam video

:ph34r:

kakve dirljive reči psd-a o ivi nakiću, koža se sama ježi

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kakve dirljive reči psd-a o ivi nakiću, koža se sama ježi

Gde to?

Posted
3 minutes ago, Milošica said:

Gde to?

pa ova emisija na sk, o sezoni 91/92

• Hvala 1
Posted

jes da je protivnik nedorastao al mogu da se izvuku neki zaključci

- lesorov odlazak je pokrpljen, verujem da ćemo biti jači na centru nego prošle sezone

- imaćemo minimum jednog igrača više u rotaciji(balša), a smajli, uroš i tristan će imati veću minutažu

- pj će moći da zameni egzuma

- aleksa vs. madar, aleksa

- jači smo 10% nego prošle sezone

• +1 4
Posted

Mozda jeste nedorastao, ali sto rece ova sto je intervjuisala Zeljka, takve utakmice je najteze odigrati.. :D

• Haha 1
Posted

Jbte koji dokument. Ne znam jel bio ranije već. Ko nije zasuzio nije čovek. Najbolja priča Stevanovićeva, kako je uzeo kintu na tomboli u Španiji a Toša viče "to nije moguće" 😂

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jes da je protivnik nedorastao al mogu da se izvuku neki zaključci

- lesorov odlazak je pokrpljen, verujem da ćemo biti jači na centru nego prošle sezone

- imaćemo minimum jednog igrača više u rotaciji(balša), a smajli, uroš i tristan će imati veću minutažu

- pj će moći da zameni egzuma

- aleksa vs. madar, aleksa

- jači smo 10% nego prošle sezone

Bojim se da 10% nije dovoljno :mellow: neki su se skroz povampirili (PAO, Armani), a neki drugi takodje ojačali.

Posted

Lepo veče na Tašu, potpuno nadrealni seting sa onim parketom u sred majdana, još kad zapališe baklje...mislim da će biti ludilo fotki. Ekipa isto fino izgleda, napaljena i neobično uigrana za ovo doba godine.. Od novajlija mi se najviše dopada PJ, koji je polipotentnavalentna zver:D 

Ne znam kako je izgledalo to na TV? Razmišljam da pogledam snimak..

• +1 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

pa ova emisija na sk, o sezoni 91/92

Zavidim vama koji ste bili savremenici.

Joj kakav film :heart:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...