J.R. Cash Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 F4 je jedini realan cilj i dokaz kvaliteta. Sam zavrsni turnir je pun random momenata izmedju izjednacenih ekipa gde nista nije sigurno. 6
Lezilebovich Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 (edited) 33 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ne. Za razliku od takmicenja gde se dele medalje za prva tri mesta, u EL je jedini cilj biti prvi. Drugo mesto, plasman na F4 mogu biti lepi uspesi kada pogledas sezonu kako je tekla, ali samo po sebi nisu ciljevi. Kako nisu ? mogu biti i jesu ciljevi za procenu uspesnosti sezone. Ulazak u top8, top4, osvajanje - sve su to legitimni ciljevi ulazak u top4 bi nama trebao biti cilj Edited September 11, 2023 by Lezilebovich
Jimmy Kowalski Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 5 minutes ago, Lezilebovich said: Kako nisu ? mogu biti i jesu ciljevi za procenu uspesnosti sezone. Ulazak u top8, top4, osvajanje - sve su to legitimni ciljevi ulazak u top4 bi nama trebao biti cilj Ako ti je utlimativni cilj plasman u F4, odnosno smatras da imas ekipu da bude u top 4, onda definitivno mozes da se smatras i jednim od favorita za osvajanje takmicenja. Bez neke lazne skromnosti to ti je onda cilj. Sad ti mozes iz razloga da psihicki rasteretis ekipu furas fazon da si underdog i da bi sam plasman na F4 bio ogroman uspeh. To je legitimno, ali iz mog ugla foliranje. Naravno, treneri zato stalno ponavljaju da se ide utakmica po utakmicu, jer mastanje o ultimativnom cilju remeti fokus. Pa je primarni cilj uvek dobiti sledecu. Pa je sledeci cilj plasman u plej-of. Pa u sledecu rundu, itd. Ali da mi unapred neko ponudi ajde da budete drugi, ja bih odbio. Isti mi je kurac da li smo 2, 4 ili 6 recimo. 3
johan nagel Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Нисмо још у потпуности затворили ростер али рекло би се да ћемо имати на папиру тим сличног квалитета као прошлогодишњи. Што би значило да су нам реалне амбиције сличне, дакле пласман међу осам па после шта буде. Наравно нико не може да нам забрани да сањамо и из те перспективе друго место увек оставља тај неки горак укус јер јбг имао си трофеј на дохват руке, али када се емоције слегну скапираш да је и то друго место велики успех и да ипак није исто да ли си шести или си изгубио финале на лопту, две, три, пет. Стоји и оно да сви памте шампионе а нико поражене али би ипак за Партизан који има један ф4 у последњих толико година друго место било озбиљан подвиг.
*edited by mod Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jedno hipotetičko pitanje dok čekamo sredu, a palo mi je na pamet kad sam video aleksinu fotku kako ulazi sa nekom plaketom u avion jel bi ste potpisali sad za el sezonu u kojoj bi bili 2.? Lagano bi, još bi podmazao i dao i ABA i Kup pride. 1
ToniAdams Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 potpiso bi krvlju svojom plavom seljačkom da budemo drugi jbt 1 1
Lord Stef Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Evo Terens Ros izjavio 'zena mi iz Srbije, ako idem preko bare jedino to dolazi u obzir'.
1n54jd3r Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 1 hour ago, Lord Stef said: Evo Terens Ros izjavio 'zena mi iz Srbije, ako idem preko bare jedino to dolazi u obzir'. za 2g, to ce i PG13 isto da prica 2
lord_s Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Odlican dres Uplatilo pola poreskog duga, a naveliko je trubio kako ce sve biti regulisano do pocetka sezone. Naravno da nam nece dozvoliti da skroz skinemo omcu oko vrata, bas je zgodan tool da nas jebu u godinama ispred, ne bih se iznenadio da za 2 godine dug ponovo naraste na tipa 8mil 2
kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2023 Author Posted September 12, 2023 ja sam ga tako i shvatio, da će deo duga tj onaj deo koji je skupljen preko akcije jedan partizan imamo biti uplaćen do početka sezone dres onako, jebu ga gomile reklama al trunčicu bolji nego prošli daj centra i pleja pa da mlejemo 1
Profesionalac Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Dobar je dres, meni znatno lepši od prošlogodišnjeg. Nema zlatnih elemenata, crno-beliji je, ima neki retro vibe sa užim naramenicama i širim v izrazom. Reklame ga jedino jebu, kao da smo auto na Pariz - Dakar, ako sam dobro izbrojao - 5 komada 2
Recommended Posts