Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
On 1. 9. 2023. at 21:52, Profesionalac said:

Pa to, nije dovoljno povećanje cene u proseku za oko 60%, nego ajde i da tumbamo kategorije :wacko:

Konkretno moja karta je prosle bila 21.600 din. Klinac s popustom na drugu u okviru Friends and family 19k. Znači obojica za 40.600din. Sad su promenili granice tog sektora i ta sedista spadaju u kategoriju Standard 2, gde je svaka karta 45k, bez popusta na drugu. Znači 116% poskupljenja, sa parama datim za članske 125% poskupljenja!

Malo je reći bezobrazluk. Kupujem sezonsku od kad su počele da se izdaju u Pioniru, išao na F4, zarazio gomilu ljudi partizanštinom ali ovo mi vređa inteligenciju.. 

• +1 1
Posted

Još nisu poslali link za online?

Posted

Ja jos nisam dobio link za online kupovinu. Ako ne stigne, idem sutra na blagajnu.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Posted

Debakl na blagajnama, niko ne zna šta radi.

Izdali dve karte za sat vremena.

Posted
16 hours ago, Vasilij Zajcev said:

Konkretno moja karta je prosle bila 21.600 din. Klinac s popustom na drugu u okviru Friends and family 19k. Znači obojica za 40.600din. Sad su promenili granice tog sektora i ta sedista spadaju u kategoriju Standard 2, gde je svaka karta 45k, bez popusta na drugu. Znači 116% poskupljenja, sa parama datim za članske 125% poskupljenja!

Malo je reći bezobrazluk. Kupujem sezonsku od kad su počele da se izdaju u Pioniru, išao na F4, zarazio gomilu ljudi partizanštinom ali ovo mi vređa inteligenciju.. 

Da, to su i meni prošli put uradili. Standard 1 su proširili na konto Standarda 2, pa smo se premeštali jedan ulaz bočnije.

2 hours ago, copkillah said:

Debakl na blagajnama, niko ne zna šta radi.

Izdali dve karte za sat vremena.

Shocked GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

To je sve zbog članskih karata. Burazeru prvo nisu hteli da obnove sezonsku, jer nije imao članskih, a nema ga ni na nekom spisku nepreuzetih. Pa se svađao, pokazivao mail potvrdu i dokaz o uplati iz banke da je imao uplatu kojom dobija članskih kartu i tek kad ih je ubedio da se neće skloniti - dobio je člansku i kupio sezonsku.

Posted

Proverite vi braco da vam nisu otisli ti mailovi u spam folder, desava se to kod Ostoje

Posted

Meni stigao :)

nego, ako se odlucim za upgrade, ima li sanse da izvisim i za originalno mesto :unsure:

Posted
19 minutes ago, Lord Stef said:

Proverite vi braco da vam nisu otisli ti mailovi u spam folder, desava se to kod Ostoje

Od jutros navijačima pristižu linkovi za brzu kupovinu i online obnova sezonskih karata funkcioniše bez smetnji.Jučerašnji problem bio je izazvan činjenicom da je doskorašnji ticketing provajder odbio da preda klubu baze podataka kupaca sezonskih karata iz prošle sezone.

P.S. Dobili smo nekoliko poruka koje izražavaju sumnju u verodostojnost i autentičnost pristiglih mejlova. Nema razloga za brigu. Online kupovinu sprovodi tehnički partner kluba iz Holandije.

Posted

Evo za drage komšije, Biće na areni2premium, prenose ceo turnir

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Sta ocekujemo u 22h

pricu za laku noc :D

• Wub 1
Posted

Videh na tviteru dobar komentar "skidanje gipsa"..:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...