Vasilij Zajcev Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 (edited) Jbt, odgledah sinoć sve ove izveštaje sa okupljanja, prvih treninga, i mogu vam reć' da sam se napal'labašsamsenapal'a Željko je, pokeraški rečeno, odigrao all in sa pojačanjima. Puko je ruku sa Mirotićem i te pare stavio na Kaminskog i PJ-a, amere koji prvi put igraju u Evropi, povređivane, osporavane, a likove koji su nekad predstavljali ozbiljan potencijal. Opet, totalne nepoznanice za evropske skaute. Bukvalno, pukovnik/pokojnik situacija u poslednjoj godini ugovora sa KKP. Me like.. S druge strane, mislim da je zategao defanzivnu komponentu rostera za 30%, i to odbrane perimetra, što nam je bila glavna boljka prošle sezone. A to je ozbiljan upgrade obzirom da je Exum out. Izvesno ćemo 98% igrati switch odbranu gore i tu Jare, PJ, Ponitka i (zdrav) Aleksa, mogu toliko jače od Jama i Dantea. ...ovo bi opet trebalo da rastereti Pantera i Nanelija za ofanzivne zadatke, što je njihova primarna zadaća. Definitvno, poslednja karta u ovoj podeli je taj 4-5 igrač, primarno defanzivnog profila. Znači, treba nam vanbračni sin Lazmea i Mozlija koji su u trojci napravili bebu Motliju ...zvaćemo ga radno Mozme. To bi ispod koša imalo efekat sličnog zatezanja, kao i ovo gore, a svi znamo da odbrana osvaja 10.Evroligu titule. Edited August 31, 2023 by Vasilij Zajcev 7
Jimmy Kowalski Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Jbt, odgledah sinoć sve ove izveštaje sa okupljanja, prvih treninga, i mogu vam reć' da sam se napal'labašsamsenapal'a Željko je, pokeraški rečeno, odigrao all in sa pojačanjima. Puko je ruku sa Mirotićem i te pare stavio na Kaminskog i PJ-a, amere koji prvi put igraju u Evropi, povređivane, osporavane, a likove koji su nekad predstavljali ozbiljan potencijal. Opet, totalne nepoznanice za evropske skaute. Bukvalno, pukovnik/pokojnik situacija u poslednjoj godini ugovora sa KKP. Me like.. Pa logicno, ovo je Zeljku poslednja prilika da se dokaze ako zeli obnovu ugovora.. 2
hooyadahoo Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 6 hours ago, Vasilij Zajcev said: Jbt, odgledah sinoć sve ove izveštaje sa okupljanja, prvih treninga, i mogu vam reć' da sam se napal'labašsamsenapal'a Željko je, pokeraški rečeno, odigrao all in sa pojačanjima. Puko je ruku sa Mirotićem i te pare stavio na Kaminskog i PJ-a, amere koji prvi put igraju u Evropi, povređivane, osporavane, a likove koji su nekad predstavljali ozbiljan potencijal. Opet, totalne nepoznanice za evropske skaute. Bukvalno, pukovnik/pokojnik situacija u poslednjoj godini ugovora sa KKP. Me like.. S druge strane, mislim da je zategao defanzivnu komponentu rostera za 30%, i to odbrane perimetra, što nam je bila glavna boljka prošle sezone. A to je ozbiljan upgrade obzirom da je Exum out. Izvesno ćemo 98% igrati switch odbranu gore i tu Jare, PJ, Ponitka i (zdrav) Aleksa, mogu toliko jače od Jama i Dantea. ...ovo bi opet trebalo da rastereti Pantera i Nanelija za ofanzivne zadatke, što je njihova primarna zadaća. Definitvno, poslednja karta u ovoj podeli je taj 4-5 igrač, primarno defanzivnog profila. Znači, treba nam vanbračni sin Lazmea i Mozlija koji su u trojci napravili bebu Motliju ...zvaćemo ga radno Mozme. To bi ispod koša imalo efekat sličnog zatezanja, kao i ovo gore, a svi znamo da odbrana osvaja 10.Evroligu titule. Pušiće nam svi naša vel'ka jaaaaaaaaja 1
Nikodije Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pa logicno, ovo je Zeljku poslednja prilika da se dokaze ako zeli obnovu ugovora.. Jel on potpisao ugovor uopšte? Kad je došao rekao je da radi na reč™
Popular Post copkillah Posted August 31, 2023 Popular Post Posted August 31, 2023 1 minute ago, Nikodije said: Jel on potpisao ugovor uopšte? Kad je došao rekao je da radi na reč™ Plaća mu Branko tokenima za Top Eleven. 3 8
*edited by mod Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Kakav dan, samo još fali da Ostoja izbaci cene za sezonske
copkillah Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 3 minutes ago, *edited by mod said: Kakav dan, samo još fali da Ostoja izbaci cene za sezonske podignute za 60-80%
*edited by mod Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 3 hours ago, copkillah said: podignute za 60-80% Sad već vidim saopštenje, nema tehničkog partnera da isprati inovacije. Ove godine nema sezonskih svi na blagajnu na dan utakmice.
*edited by mod Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Izašle i cene. Menjali su i zone pa su sada karte skoro pa duplo skuplje. Koje konkretno za 90%
Profesionalac Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 41 minutes ago, *edited by mod said: Izašle i cene. Menjali su i zone pa su sada karte skoro pa duplo skuplje. Koje konkretno za 90% Pa to, nije dovoljno povećanje cene u proseku za oko 60%, nego ajde i da tumbamo kategorije
goofs Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Gde moze da se pogleda cela epizoda i vredi li?
garmonbozia Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Imaš na YT, Sportlight, dobra je atmosfera u studiju, zezaju se i on i Zmago i ostatak ekipe. Iskreno, vredi jer je baš opušteno. 1
Recommended Posts