bradilko Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 kakav tim smo spremili. ne mogu da docekam pocetak sezone. koliko ce sve biti bolje od prosle sezone. samo neka budu zdravi gledam onog obradovica, on je nasa sekta, gori od od najgorih. on ce poginuti za jos jednu evroligu sa partizanom. kad je on jednog pantera, neobaveznog, samo mi daj jak ugovor naostrio na pricu o tome da bude deo velikog cilja, jos lik iz amerike koji je odrastao na kosarkaskim mitovima. ponitka ce biti jos vece cudo. 1 1
Lord Stef Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Aleksa deluje kao neko ko je spreman da napravi iskorak 1
*edited by mod Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Ispade dobro što smo izbegli Neta, kažu teza povreda
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 4 hours ago, Lord Stef said: Aleksa deluje kao neko ko je spreman da napravi iskorak aleksu je ona glibava povreda sprečila da napravi iskorak kakav su svi očekivali, ako ga zdravlje posluži taj iskorak će biti nešto sasvim očekivano ja recimo verujem da će balša napraviti iskorak koji će ga vinuti među najozbiljnije pretedente za laskavu nagradu el rising star šteta samo što smajli aga ima pune 23 pa neće biti u konkurenciji, inače ne bih imao ni zrno sumnje da bi on bio taj
sigurnost Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 On 26. 8. 2023. at 23:43, kud u maglu Simoviću said: aleksu je ona glibava povreda sprečila da napravi iskorak kakav su svi očekivali, ako ga zdravlje posluži taj iskorak će biti nešto sasvim očekivano ja recimo verujem da će balša napraviti iskorak koji će ga vinuti među najozbiljnije pretedente za laskavu nagradu el rising star šteta samo što smajli aga ima pune 23 pa neće biti u konkurenciji, inače ne bih imao ni zrno sumnje da bi on bio taj Koprivica je par meseci stariji od Smajlagića. Ni prošle sezone nije bio u konkurenciji za rising star.
smooth.Op Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Brat Naneli stigao bez ikakve pompe. Samo se pojavio. ❤️ 4 1
Popular Post MiddleClass Posted August 28, 2023 Popular Post Posted August 28, 2023 Jokic glavni osumnjiceni 12
James Marshall Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 majku ti jebem kakvi skorojevići su nas zajahali u svim sferama, mi smo ova kobila, narod je ova kobila, jebi Vučiću 1
Jimmy Kowalski Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Prijavljen si zbog spominjanja onog sto ne sme da se pominje.. 7 1
Recommended Posts