Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Au jbt na šta liči arena. Kao da od kraja sezone tamo niko nije ušao. U onoj svlačionici se garant još uvek ono Žoc pivo oseća. Fazon lepi se đon za pločice. 

Da su igrači bar novom opremom za trening dočekani, nešto... Baš, baš jadno. 

Posted
21 hours ago, Segundo said:

Ovu info sam i ja imao, mozda se i na forumu o tome pisalo već tokom prošle sezone ili na početku prelaznog. 

Ovo sto sam juce čuo je od čoveka za koga ne bih rekao da izmišlja. But who knows

Moguće je samo da je poverovao nekome, ali nije tačno.

• +1 1
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Daco Nikolic trenira sa vama

puni smo na četvorci, al ako je spreman da guli čamovinu rezervne klupe i igra za trening kompenzaciju neka ga

Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

puni smo na četvorci,

kaminski je petica u evropi

Posted

Kalates i Bjelica u paketu kod Zoca

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Kalates i Bjelica u paketu kod Zoca

Ne primamo rekreativce cilj je 10. 😡

Posted

IMG_7502.thumb.jpeg.6a31400848b1daa421e77d76baee829e.jpeg

ma ima da mlejemo

• Wub 2
  • Haha 1
Posted

U klub ne izlazim... ali splavove cepam :D 

Dobar je ludi Smail-aga 

• Haha 3
Posted (edited)

...

Zato je za potrebe tačnije analize portal Biznis.rs napravio listu 99 preduzeća sa deset ili više zaposlenih koja su isplaćivala najviše prosečne zarade u 2022. godini, na osnovu informacija iz predatih godišnjih finansijskih izveštaja.

Tako posmatrano, najviše su u proseku zarađivali zaposleni u Košarkaškom klubu Partizan, čijih 18 radnika je u proseku primalo 5,2 miliona dinara mesečno. Ovo posebno intrigira jer je KK Partizan prošle godine ostvario EBITDA (dobit pre kamata, poreza i amortizacije) od 1.971.388 evra, a njegovi navijači su se koliko već u aprilu ove godine organizovali u donatorskoj akciji prikupljanja novčane pomoći za otplate poreskih dugovanja popularnog kluba.

...

https://biznis.rs/vesti/srbija/najvece-prosecne-plate-u-srbiji-u-sportskim-klubovima-i-it-kompanijama/

Edited by Orle Zmajević
Posted

download(1).jpeg.0c694eb894930d19ee018df4b108a716.jpeg

- Ovako ću te karam deseti put

2 hours ago, Midgeta said:

Pay Me Bitch Better Have My Money GIF

- ovako ću ti mesim jaja deseti put 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...