Jimmy Kowalski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Prosle sezone smo prakticno izgurali sa trojicom, plus Papa kao ispomoc na 4. Trenutno smo na 5 visokih. A eto mozda bude i 6. 1
Jimmy Kowalski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Pa Zeljko ocigledno racuna na njega. Inace bi bio poslat na pozajmicu. Sve i da dovedemo igraca profila Bradleyja, Leday ce igrati 30 minuta u EL (u ABA logicno manje). Ne vidim puno minuta na 4 za Franka ili Smajlija..
hooyadahoo Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 2022 Lesor papa ledej - znaš otprilike šta te čeka Balša smajli Tristan 2023 Ledej Balša smajli Kaminski Tristan Mada ja od Tristana ništa ne očekujem, mislim da je njemu problem u glavi.
Jimmy Kowalski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Mi smo od Lessorta dobili mnogo vise nego sto smo ocekivali. 1
hooyadahoo Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 To da. Da se smajli nije ljubio sa Balšom, njega bih unapredio u kategoriju "pouzdan" , imao je super kraj sezone, ali avaj. Kako god, ovo je mršavo.
J.R. Cash Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 21 hours ago, Heaviside said: Ne znam kakav je Ponitka u odnosu na Papatrua u kontekstu igranja na četvorci. Tesko da Ponitka moze da bude dobar u toj ulozi, pre ce biti u Danteovoj. Gledao sam juce Poljsku protiv Estonije. Ponitka igrao keca, Milicic ga je stavljao u dosta pozicija u kojima je Exum ordinirao prosle sezone. Post up na levom bloku, pa ona Zeljkova omiljena akcija da otvori Danteu desnu ruku - rogovi gde je suter na desnoj strani i ide u ghost screen/slip. CItao sam da je Ponitka igrao dobro u grupama, ali juce je izgledao slabo u toj ulozi. 1
luks Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Mi smo od Lessorta dobili mnogo vise nego sto smo ocekivali. Ja se nadam da ćemo ove sezone od Balše dobiti mnogo više nego što mnogi očekuju. 3
Fins fleet Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Ljudi potcenjuju Franka ovde. Pricamo o igracu koji je igrao nekoliko sezona u NBA. Igrao, ne mahao peskirom. Kadar nevera da se stavlja u isti kos sa Balsom i Tristanom. 2
Jimmy Kowalski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Mislim da ljudi pre svega brinu za stanje Frankovih kolena (a i Dozierovih), kao i to sto smo imali problem sa skokom 2 sezone zaredom, otisao nam najbolji skakac, a Frank u tom smislu nije dostojna zamena. I nije generalno dobar u odbrani..
bradilko Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 nesto gledam pa mi smo doveli strasne igrace. ponitka, dozir, kaminski pa to spijis sa panterom, ledejom, nanelijem pa to je genijalno. jedan igrac jos i to ce odluciti.a zeljko ce sve apgrejdovati. 1
Fins fleet Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mislim da ljudi pre svega brinu za stanje Frankovih kolena (a i Dozierovih), kao i to sto smo imali problem sa skokom 2 sezone zaredom, otisao nam najbolji skakac, a Frank u tom smislu nije dostojna zamena. I nije generalno dobar u odbrani.. Imao je i Exum problema sa povredama pre dolaska. Jebiga, imas sa svakim. Mozemo samo da gledamo u pasulj. Skok i odbrana - nece nam resavati probleme kada budemo igrali protiv Tavaresa, ali neces ovde imati toliko timova koji ce moci da ga eksploatisu. Sa druge strane Tristana je trpao samo ko nije hteo.
Jimmy Kowalski Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 Pa i za Exuma smo se isto pribojavali hoce li izgurati sezonu bez neke teze povrede. A preziveo na kraju i rvacki nasrtaj Jabuselea. Nikad se ne zna..
Recommended Posts