Jimmy Kowalski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 @Vasilij Zajcev Jel bi bio zadovoljan sa Tony Bradleyjem?
April Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Zaboravlja se da je Smajli do februara bio u teškom kurcu, a Balša nije igrao praktično celu sezonu. Možda ove godine neke relacije budu promenjene.
ZokiAsov Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 46 minutes ago, goofs said: Ja ne brinem oko toga što neće biti zidanja u napadu, to nam je bilo značajno u jednom sušnom periodu sezone, ali na kraju kad se lomilo Lesor se nije baš proslavio, takoreći usro se i na sam pogled na Tavaresa. No brinem kako ćemo mi braniti Meksikanca i njemu slične teškaše, lik nam je utrpo 30 ko iz šale u onoj utakmici u Beogradu. Mislim da neće biti više pojačanja unutra i da će Balša igrati ozbiljnije minute ove godine. Možda bude doselekcije ako se pokaže da ne ide. Kovalskitm sigurno nije jeftin i doveden da bi blejao na klupi. Spolja, verovatno još mučeni Kalates. Prica se da sitze 5ica ubrzo
johan nagel Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ја бих у овом моменту био презадовољан Калатесом, чисто да дође неко јер не делује да уопште траже још једног играча споља. Што се тиче Каминског он му негде дође мачка у џаку као и Пиџеј, први пут у Европи са 30 година, како ће то тачно да изгледа тешко да ико може да претпостави, може да оде у оба смера. Лесор реално може само да сања његову Нба каријеру али енергију, борбеност и оно што нам је доносио тешко да ћемо видети од Каминског. Зато капирам да му он и није директна замена и да ће доћи и нека сајла под кошем. 1
goofs Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 9 minutes ago, ZokiAsov said: Prica se da sitze 5ica ubrzo Da nije onda Kovalski zamena za Smailagića? Realno su sličan tip igrača. Možda je Alen stvarno zapatio mono?
Heaviside Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) Možda samo žele jednog igrača više na unutrašnjim pozicijama u odnosu na prošlu godinu. Hteli ste i Mirotića i peticu. Ne znam kakav je Ponitka u odnosu na Papatrua u kontekstu igranja na četvorci. Edited August 18, 2023 by Heaviside
napadaj Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ja sam čuo da je Smajli zapamtio rota (roto?) virus i da je zbog njega znatno smršao.
omiljeni Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 19 hours ago, BWA said: Mrtvi bijelac. razočaran sam. bolje da su sačekali oktobar da Petruševa deportuju nazad u Evropu. to je taj igrač. možda je Kaminsky malo bolji, ali je vala i Petrušev dosta jeftinijji.
shimpu Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ih da smo zadrzali i Lesora, to bi bio sjajn tandem
ZokiAsov Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 36 minutes ago, goofs said: Da nije onda Kovalski zamena za Smailagića? Realno su sličan tip igrača. Možda je Alen stvarno zapatio mono? Ja mislim da hoce siri roster, sto bi se popularno reklo nekog rim protektora. Al sto kazu kolege mozemo i da sacekamo lesora i petruseva do novembra
copkillah Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 20 minutes ago, napadaj said: Ja sam čuo da je Smajli zapamtio rota (roto?) virus i da je zbog njega znatno smršao. To sam ja zakačio kao baš malo dete, temperatura non stop, topio sam se nekoliko nedelja, niko nije imao pojma šta mi je. Tada je to bilo ređe i nepoznato, sve dok nismo došli do baš velikog lekarskog muda koji je odmah provalio šta je i rekao tačno kada će da prođe. Zajebano, skroz.
Djolle Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Najveći znak pitanja u vezi sa Kaminskim je njegovo zdravlje i da li će biti spreman za sve napore. Ako to bude ok, ne sumnjam da će Željko znati da iskoristi njegove prednosti i da sakrije njegove mane. 3
Vasilij Zajcev Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) 7 hours ago, Jimmy Kowalski said: @Vasilij Zajcev Jel bi bio zadovoljan sa Tony Bradleyjem? Iskreno, ja sam tankosava sa tim esalonom u NBA ali mi ga je sin pomenuo pre nekog vremena, a on bas prati, i kaze da je bas to sto nam treba. Raspon ruku 226.. Sto, jel ima nesto tu? Edited August 18, 2023 by Vasilij Zajcev
Jimmy Kowalski Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Navodno smo u kontaktu vec neko vreme. Uglavnom, trazi se sve vreme takav profil igraca, ali nismo uspeli nijednog da privolimo do sada.. 1
hooyadahoo Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Nači ljubili se Balša i smajli. Neka jbte, ja sam srećan zbog njih. Nego nema teorije da igramo sezonu samo sa ovom četvoricom pod košem, nikakve. Otprilike znaš samo šta će Ledej da isporuči, ostalo je znak pitanja, pogotovo posle ovog što se desilo Smajloviću
Recommended Posts