Geo Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Nema sanse ovaj da izgura nasu sezonu sa vecom minutazom , mnogo je kilav a i vise je cetvorka .... Uzece se i klasican centar ako se pojavi kod ovih sto izvise u zadnji cas ....
J.R. Cash Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 (edited) Zidanje je nebitno, lako ce Zeljko naci nacin da ga upotrebi u napadu (mada vec imamo strec peticu u timu). Problem je odbrana. Kaminski je petica. Ne daj boze da on ili Smajli provedu znacajne minute na 4. Edited August 17, 2023 by J.R. Cash
shimpu Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 (edited) Odlican je Kaminski, mnogo bolji igrac od dzejmsa iz Monaka Edited August 17, 2023 by shimpr 1
Jimmy Kowalski Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 57 minutes ago, lord_s said: Cisto sumnjam, sveze ozenjen, upala kasika u med u tom departmanu E da, taman da nju preko veze zaposlimo na TV, da ispituje za frst impresns.. 1
Vasilij Zajcev Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 28 minutes ago, hooyadahoo said: Onaj iz sacramenta bi bio super, možda još nađu nekog takvog. Mene ovo najviše umiruje, činjenica da smo gledali Kuetu. Niko nije lud da pomisli da je Kaminski zamena za njega, tako da se sigurno traži ta neka sajla.. 1
Jimmy Kowalski Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 1 minute ago, Vasilij Zajcev said: Mene ovo najviše umiruje, činjenica da smo gledali Kuetu. Niko nije lud da pomisli da je Kaminski zamena za njega, tako da se sigurno traži ta neka sajla.. Da je dosao Queta, da li bi dovodili i Franka?
J-♣ Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 (edited) ... pogrešan topik Edited August 17, 2023 by J-♣
Vasilij Zajcev Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Da je dosao Queta, da li bi dovodili i Franka? Bem li ga, tu i cene igraju, kapiram da ovaj nije mnogo. Ja se sve nadam da će kum kumu da pusti jednu last minute ponudu za Motlija...on bi mi ovde seo kao dupe na nošu. Veliki je rizik dovesti i trećeg preko bare da igra po prvi put EL
Sandens Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 opa frank the tank. imao je neke dobre epizode u finiksu.
smooth.Op Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Znači Kaminski zamena za Brodžija. Apgrejd 😊 1 1
Jimmy Kowalski Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Prosle godine u ovo vreme smo kukali za kvalitetnom peticom (ili jos bolje igracem koji bi pokrivao 4 i 5), jer sa Lessortom kao prvom 5, uz Smajlija i Balsu kao rezerve nemamo sta da trazimo u EL..
Orle Zmajević Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 Od prelaznog roka očekujem samo da Žoc i dalje bude trener Partizana.To garantuje zabavu i užitak kakav god tim da bude. 2
lord_s Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 pogledao sam neke video klipove, ozbiljno pojacanje smo dobili u courtside-u, a obzirom da ce ESPN prenositi neke utakmice EL sledece sezone imamo finu sansu da u marketinskom delu napravimo jos veci iskorak Jedino ne znam sta cemo sa Frst Impresns
goofs Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 Ja ne brinem oko toga što neće biti zidanja u napadu, to nam je bilo značajno u jednom sušnom periodu sezone, ali na kraju kad se lomilo Lesor se nije baš proslavio, takoreći usro se i na sam pogled na Tavaresa. No brinem kako ćemo mi braniti Meksikanca i njemu slične teškaše, lik nam je utrpo 30 ko iz šale u onoj utakmici u Beogradu. Mislim da neće biti više pojačanja unutra i da će Balša igrati ozbiljnije minute ove godine. Možda bude doselekcije ako se pokaže da ne ide. Kovalskitm sigurno nije jeftin i doveden da bi blejao na klupi. Spolja, verovatno još mučeni Kalates.
Recommended Posts