Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

A to je?

Pa Tristan.

Stize na pozajmicu iz Peristerija..

Posted (edited)

huh?

edit - videh na Telegrafu

Edited by lord_s
Posted

Jako loša vijest. U rangu Anđušićevog ostanka. Dečka boli kita da se cima, očajan govor tijela, bezizražajna faca,  previsoko težište...

• +1 1
Posted
32 minutes ago, napadaj said:

I Tiketlajn počeo da piše saopštenja :lolol:

Буквално земља петиција и саопштења. Ко шта ради Срби пишу петиције и саопштења.

• +1 1
Posted
5 hours ago, Profesionalac said:

:laugh: ozbiljan klub :laugh:

Good riddance. Možda neko sledeći neće moći da sklanja/krade karte i da ih posle preprodaje, kao što su zaposleni Tiketlajna radili pred Real. Plus im je sajt padao pred svaku veću utakmicu.

• +1 2
Posted
1 hour ago, copkillah said:

Good riddance. Možda neko sledeći neće moći da sklanja/krade karte i da ih posle preprodaje, kao što su zaposleni Tiketlajna radili pred Real. Plus im je sajt padao pred svaku veću utakmicu.

Pa su se sad setili pada sistema i problema pred Real? 

Boli me lakat za Ticketline, slažem se da su očajni, ali tajming je katastrofalan, a očigledno i način raskida jer su im sad ovi uvalili do balčaka sa momentalno prekidom distribucije članskih karata.

Odličnu je goofs napravio paralelu sa Štapićem, niko ko je kritikovao tu odluku nije to radio zbog Kentkarta i Busplusa, već zbog evidentnog odsustva plana za dan posle 

Posted

Pa nisu juce odlucili da prekinu saradnju sa ticketline-om, nego jos pre dva meseca..

Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Resili smo izgleda i pitanje rezervne 4..

Jos petica i pali se masina...

• +1 2
Posted
11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa nisu juce odlucili da prekinu saradnju sa ticketline-om, nego jos pre dva meseca..

Onda sigurno imaju već spreman plan za ovu situaciju :fantom:

Posted
9 hours ago, Profesionalac said:

Pa su se sad setili pada sistema i problema pred Real? 

Boli me lakat za Ticketline, slažem se da su očajni, ali tajming je katastrofalan, a očigledno i način raskida jer su im sad ovi uvalili do balčaka sa momentalno prekidom distribucije članskih karata.

Odličnu je goofs napravio paralelu sa Štapićem, niko ko je kritikovao tu odluku nije to radio zbog Kentkarta i Busplusa, već zbog evidentnog odsustva plana za dan posle 

Slažem se sa tobom, ali pretpostavljam da su već isplanirali šta i kako dalje bez Tiketlajna, možda će sad prvih par dana biti problem ali to je to. Eto, ja prvi nisam podigao ni člansku ni majicu, ali me ne potresa previše, kontam da je to ionako samo formalnost.

• +1 1
Posted

Punter ce preteci Kecmana u poenima i asistencijama..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...