Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, Profesionalac said:
  • Nemali problemi sa preuzimanjem članskih kartica u zadnjih mesec dana;
  •  

Moze li nesto vise o tim problemima? Niko od ljudi koje poznajem nije imao nikakav problem. Ja sam podigao pre neki dan, sve funkcionise normalno. I nije tacno da ne moze da se kupi sezonska bez clanske.

Oko donacija moraju da budu transparentniji. Objasnjenje da se ceka uplata od drzave pa da sve zajedno usmere poreskoj nije prihvatljivo i prilican je bezobrazluk.

Sama ideja da sezonska ne vazi za plejof nije toliko skandalozna, nije to Ostoja izmislio. Problem je sto je to pipava stvar i na kraju ispadne klanje vola za kilo mesa. Zbog realne dve plejof utakmice (najvise 4, mozda i nijedna daleko bilo) imas los PR i ljude koji se zaklinju da vise nikad tako im boga nece dinar dati klubu. Bolje je dignuti sezonsku za hiljadu dinara i niko a ne bi rekao.

Ova prijava za sezonsku nije losa, ali redosled poteza ne valja. Treba da biramo sektor, a ne znamo cene.

Posted
13 minutes ago, J.R. Cash said:

I nije tacno da ne moze da se kupi sezonska bez clanske.

za kupovinu sezonske ulaznice, potrebno je i da ste član KK Partizan, što će biti moguće obaviti na licu mesta, ukoliko već niste član.

Članska karta je obavezna za kupovinu sezonske karte

itd, ima na četiri pet mesta + ti ona ćurka na Ticketline govori kako je "milijardu posto obavezno" (jer sigurno nisam prvi to pitao.

Posted

Moze li nesto vise o tim problemima? Niko od ljudi koje poznajem nije imao nikakav problem. Ja sam podigao pre neki dan, sve funkcionise normalno.

Burazer je išao prošle nedelje da podigne, nisu mogli da ga nađu u sistemu, uputili ga da komunicira sa klubom/jedan partizan imamo. Na telefon se hvala bobu niko ne javlja, ne znam jesu li mu odgovorili na mail. I on sam je požurio da reši prošle nedelje jer su dva drugara imali isti problem, a proneo se glas da će biti nešto ove nedelje. Zato sam i pitao ovde, da li je neko imao problem - ja još nisam probao da podignem. 

I nije tacno da ne moze da se kupi sezonska bez clanske.

Untitled.png.8ccd7c79a781a9aeb4eff4ccee762db1.png - Printscreen sa Q&A sa sajta što su danas objavili

https://kkpartizan.rs/sr/vest/3512/registracija-za-kupovinu-sezonske-ulaznice-najcesca-pitanja-i-odgovori

Za ostatak posta se uglavnom slažemo. Ovo za plej-of ne bih ni pomenuo, ali se nakupilo nekoliko solidnih faulova u letnjem periodu, pa ovo dođe kao šlag na tortu.

Važno da su izdavali saopštenja za Madara, Merlina i Mirotića u roku od odmah, dok se za porez prave ludi. I ovo objašnjenje za uplatu sa državnim parama je provučeno dosta nezvanično - ne postoji nikakav trag na sajtu.

Mislim nije to suštinski problem, da li će uplatiti početkom leta ili krajem leta, ali ako pokreneš hiljade ljudi da ti da novac, stotine hiljada evra u pitanju - onda mora da se zna svaki cent gde je, kada i kako otišao i da se pridržavaš onoga što si rekao. Sa ovakvim odnosom - sutra će veliki broj ljudi preskočiti sličnu akciju (čak ne mora ni da je vezana za KKP).  

Posted
35 minutes ago, Nikodije said:

Možda je to i marketinška finta, prvo kao karta ne važi za plej-of pa onda kad promene to ljudi se oduševe "toooo, važi za plej-of, kupujem"

To Vučić stalno radi, zapreti se nečim maloumnim pa onda  izađe i kaže kako je rešio da to ne dozvoli

• +1 4
Posted
3 minutes ago, Profesionalac said:

...ako pokreneš hiljade ljudi da ti da novac, stotine hiljada evra u pitanju - onda mora da se zna svaki cent gde je, kada i kako otišao i da se pridržavaš onoga što si rekao. Sa ovakvim odnosom - sutra će veliki broj ljudi preskočiti sličnu akciju (čak ne mora ni da je vezana za KKP).  

Suština. Ja konkretno ne verujem toj feli ič ali znam veliki broj iskrenih grobara, kojima pride ide na kurac psiho, da je poverovala u tu priču i dala kintu. Pritom se ta platforma i zove loyalty sa razlogom, da nagradiš kontinuitet i vernost, ali šta znaju lučanski džukci o lojalnosti...taj bi i rođenu kevu prodao da dobije dobru ponudu, kao što će sutra da preleti u bilo koji drugi politički tabor ako oseti da ovaj trenutni kartel pada..

• +1 2
Posted

koji bizar je to skupljanje donacija. pa objavljivanje spiska donatora. majice za donatore koji su dali više od 3000

jebemte robijo :ph34r:

• +1 1
Posted
23 minutes ago, Profesionalac said:

Mislim nije to suštinski problem, da li će uplatiti početkom leta ili krajem leta, ali ako pokreneš hiljade ljudi da ti da novac, stotine hiljada evra u pitanju - onda mora da se zna svaki cent gde je, kada i kako otišao i da se pridržavaš onoga što si rekao. Sa ovakvim odnosom - sutra će veliki broj ljudi preskočiti sličnu akciju (čak ne mora ni da je vezana za KKP).  

Naravno,  ovo sto rade je neozbiljno i bezobrazno.

Za clansku kartu sam bio ubedjen da samo donosi popust. Tako je bilo receno prvobitno. Danas se drug s kojim idem na utakmice prijavio za sezonsku, a nema clansku kartu. Lud zbunjenog.

Posted
23 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Suština. Ja konkretno ne verujem toj feli ič ali znam veliki broj iskrenih grobara, kojima pride ide na kurac psiho, da je poverovala u tu priču i dala kintu. Pritom se ta platforma i zove loyalty sa razlogom, da nagradiš kontinuitet i vernost, ali šta znaju lučanski džukci o lojalnosti...taj bi i rođenu kevu prodao da dobije dobru ponudu, kao što će sutra da preleti u bilo koji drugi politički tabor ako oseti da ovaj trenutni kartel pada..

Nije lucanski, nego prislonicki dzukac. I naravno da ce u sekundi preleteti kad dodje taj trenutak.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

E, hvala ti za ovo, ozbiljno. Upoznao sam par gotivnih Lučanaca, ali Prisloničečena nijednog :D

Posted

Ponitka 22/9/6 protiv BiH u kvalifikacijama za OI...

• +1 1
Posted

Polako, protiv njih bi i ja bio solidan

• Haha 1
Posted
7 hours ago, J.R. Cash said:

Naravno,  ovo sto rade je neozbiljno i bezobrazno.

Za clansku kartu sam bio ubedjen da samo donosi popust. Tako je bilo receno prvobitno. Danas se drug s kojim idem na utakmice prijavio za sezonsku, a nema clansku kartu. Lud zbunjenog.

Prijavio sam se ja (registrovao) za dve sezonske, a nemam clanske.

Doduse, razmislicu o kupovini - ne mogu lako da predjem preko toga da me neko primorava da budem drug clan i placam za to da bih kupio sezonsku.

• +1 1
Posted
18 hours ago, omiljeni said:

koji bizar je to skupljanje donacija. pa objavljivanje spiska donatora. majice za donatore koji su dali više od 3000

jebemte robijo :ph34r:

Šta ti je Žoc sad skrivio? :sad:

• Haha 1
Posted (edited)

Odgovorio je i prvi čovek kluba na goruće pitanje. Da li će sezonske karte važiti za eventualni plej-of Evrolige? U prvobitnom saopštenju kluba pisalo je da sezonske karte neće važiti, da bi potom taj deo informacije bio obrisan.

"Odgovor na pitanje o važenju sezonskih ulaznica: Deo iz prepiske, odnosno interne debate je greškom izašao. Nikakva odluka na tu temu nije doneta niti je ozbiljno razmatrano da sezonske ulaznice ne važe za plej-of Evrolige", dodao je Mijailović.

To se tako cesto desava. Da o necemu sto se nije ozbiljno ni razmatralo nadje greskom u zvanicnoj objavi.

Edited by Jimmy Kowalski
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...