Vasilij Zajcev Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 5 minutes ago, BWA said: Vrlodobar post, sa izuzetkom ove Anđušićeve trojke. Hvala, a jbg nisam mogao da smislim ništa suludije u scenariju.. a posle čekanja "članske karte" u redu ispred Ticketline-a danas. I da, ostali smo nedorečeni po tom pitanju - moraju svi koji planiraju da uzmu novu sezonsku, da imaju i tu fuckin člansku, kids included. 1
pbg12345 Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 5 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Pa kao, mirna tranzicija dogovorena sa Andrejem. Milenijum tim mu gradi neke silne kvadrate u Železniku kao kompezaciju, on operisao trbušnu aortu, jedva preteko, a ovaj VD status je valjda deo te igre.. Dozet preuzima javne nastupe, a i ovu selekciju igrača radi nova ekipa. Mislim, ja im ništa ne verujem ali uskoro će oktobar, pa ćemo da vidimo. nisam ni sumnjao da ce coravi skupo naplatiti ovaj "najuspesniji period u istoriji zvezde" kakvu smo mi politicku, ekonomsku i svaku drugu elitu stvorili, jezivo 1
Kreator Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 (edited) 24 minutes ago, BWA said: Vrlodobar post, sa izuzetkom ove Anđušićeve trojke. Ma da, tu ga je realno malo zasrao inače bi bio perfektan post. Ko onaj čikica što je zasrao potencijalno dobru foru samo zato što je ubacio Raku Radovića. Edited August 12, 2023 by BlackGeorge 2
Lord Stef Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Marketing propo, morao je PJ sam sebe da najavi dok se ovi nasi lelemudi nakane da objave nesto 1
Vasilij Zajcev Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Just now, pbg12345 said: nisam ni sumnjao da ce coravi skupo naplatiti ovaj "najuspesniji period u istoriji zvezde" kakvu smo mi politicku, ekonomsku i svaku drugu elitu stvorili, jezivo Bukvalno jezivo. I bukvalno, on mi je paradigma te elite. Od vremena SPS-a, preko DOS-a, do SNS-a.. kao buba švaba, nuklearni napad bi preživeo. 1
BWA Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Ima određenih propusta na marketinskom planu ali sredice se to. PJ je žešći individualac, tako da nije problem da se sam i predstavi. Nego, sta radi Ostoja sem što čeka kao zapeta puška da preuzme upravu FKP? Nije da mu ne idu na ruku ove VV blamaže. 1
pbg12345 Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 (edited) da, da 1 od kreatora zla top 5 negativac, odmah iza milosevica, seselja, vucica mnogo ljudi ga dozivljava samo preko ovog u zvezdi, a to je samo mali delic, sustinski manje bitan ja sam i dalje ubedjen da je on nalogodavac atentata a sto kazes, stalno je u vrhu, evo vec 30 jebenih godina Edited August 12, 2023 by pbg12345 3 2
sigurnost Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 7 hours ago, Vasilij Zajcev said: Pa kao, mirna tranzicija dogovorena sa Andrejem. Milenijum tim mu gradi neke silne kvadrate u Železniku kao kompezaciju, on operisao trbušnu aortu, jedva preteko, a ovaj VD status je valjda deo te igre.. Dozet preuzima javne nastupe, a i ovu selekciju igrača radi nova ekipa. Mislim, ja im ništa ne verujem ali uskoro će oktobar, pa ćemo da vidimo. Da li je Ćoki i sada sa tobom u sobi?
Vasilij Zajcev Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 2 hours ago, sigurnost said: Da li je Ćoki i sada sa tobom u sobi? Opet si preskočio jutarnju tableticu ...ajde brzo nazad u sobu, zateći ćete sestre da opet kuckaš s njihovog kompa. 1
Shan Jan Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Za nas koji ne pratimo topic non-stop, kakva je situacija na 4 i 5 trenutno?
napadaj Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 (edited) Jebeš Ćokija i Vučića, oćemo da njihovi B sektor i parter pate i kmeče. To što se tamo skuplja ne postoji na kugli zemaljskoj. Edited August 13, 2023 by napadaj 7
Vasilij Zajcev Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 3 minutes ago, napadaj said: skuplja Savršen termin za te pojave.
sigurnost Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 17 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Opet si preskočio jutarnju tableticu ...ajde brzo nazad u sobu, zateći ćete sestre da opet kuckaš s njihovog kompa. Idi se umi, pa probaj ponovo.
Milošica Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Za nas koji ne pratimo topic non-stop, kakva je situacija na 4 i 5 trenutno? Lidej Smajli, Balša 1
Recommended Posts