johan nagel Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Сад већ са више страна пише да смо затворили ростер на спољним позицијама. Ако је тако мени делује да смо ту на папиру бар потенцијално слабији него прошле сезоне. У суштини нисмо појачали конкуренцију и једине рокаде су Мадар > Јарамаз, Ексум > Пиџеј и Папапетру > Понитка. Јарамаз је вероватно лошији играч и од прошлогодишњег Мадара а свакако од онога што је Мадар требало да буде ове сезоне. Плус је релативно склон повред(иц)ама. Пи Џеј реално мачка у џаку, може да се покаже одлично али доста је ту неких знакова питања, први пут у Европи, имао тешку повреду, како ће се снаћи у тој некој Дантеовској улози.. Ако не испадне добро, огроман терет ће спасти на Аврамовића а не знам колико је он спреман за то, бар на нивоу који нама треба. И ајде Понитка ће готово сигурно пружити више него Грк мада нису исти типови играча па овај и не делује као баш директна замена за њега. Ако Анђушић опет буде неупотребљив, плус питање колики напредак Трифуновића можемо да очекујемо, то је онда доста танко бар за амбиције које је Марли исказао причом о нападу на ф4 (што је вероватно важило док се ложио да имамо Миротића).
Azdaja Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Mora da stigne još jedan "Game changer" da bi se nešto očekivalo više. Znaju sad da se ne zajebavamo i dosta će ozbiljnije ostale ekipe da se spremaju za nas.
Jimmy Kowalski Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Mi smo prosle sezone imali tim za 10-14 mesto. Tako su nas skoro svi procenjivali pre sezone, niko ni od navijaca nije pricao da smo za nesto vise. Pa samo nesrecnim spletom okolnosti nismo otisli na F4. Ono, papir je jedno, sezona je duga, puno utakmica i slicne fraze.. 6 3
johan nagel Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Не бих се баш сложио, реално смо били 8-12 и потајно се надали топ осмици.. делује да ће слична прича бити и ове сезоне, можда ћемо бити за нијансу амбициознији. 2
BWA Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 5 hours ago, johan nagel said: Ако Анђушић опет буде неупотребљив. Biće. 3
Jimmy Kowalski Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Porez, smrt i Andjusa neupotrebljiv.. 2 3
lord_s Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Doveli smo nekog Douzhera Andjusa se ako nista bar dobro odmorio, covek zapalio na more drugog dana nakon zavrsetka sezone i jos uvek ladi mosnice na rivi, dok po amerikama Koprivica radi repeticije sa Klejom Tompsonom EL meni deluje jace nego prosle godine, jeste da su otisli Micic i Vezenkov, ali su dosli neki ozbiljni igraci, Milutinov, Kemba, oba Ernangomeza, Jabari, etc..
Jimmy Kowalski Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Proradio napokon internet pa smo mogli da poustujemo objavu..
Vasilij Zajcev Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 (edited) 11 hours ago, johan nagel said: Сад већ са више страна пише да смо затворили ростер на спољним позицијама. Ако је тако мени делује да смо ту на папиру бар потенцијално слабији него прошле сезоне. У суштини нисмо појачали конкуренцију и једине рокаде су Мадар > Јарамаз, Ексум > Пиџеј и Папапетру > Понитка. Јарамаз је вероватно лошији играч и од прошлогодишњег Мадара а свакако од онога што је Мадар требало да буде ове сезоне. Плус је релативно склон повред(иц)ама. Пи Џеј реално мачка у џаку, може да се покаже одлично али доста је ту неких знакова питања, први пут у Европи, имао тешку повреду, како ће се снаћи у тој некој Дантеовској улози.. Ако не испадне добро, огроман терет ће спасти на Аврамовића а не знам колико је он спреман за то, бар на нивоу који нама треба. И ајде Понитка ће готово сигурно пружити више него Грк мада нису исти типови играча па овај и не делује као баш директна замена за њега. Ако Анђушић опет буде неупотребљив, плус питање колики напредак Трифуновића можемо да очекујемо, то је онда доста танко бар за амбиције које је Марли исказао причом о нападу на ф4 (што је вероватно важило док се ложио да имамо Миротића). Ne bih se baš složio. Niti sa principom ovako individualnog poređenja igrača sličnog profila, niti sa izrečenim ocenama.. Takođe, spoljnu liniju čine tri pozicije - plej, šuter i nisko krilo. Papi je više četvorka, tj. krilni centar, tako da njemu nema mesta u ovoj jednačini. Na ovim pozicijama su otišli Jam i Dante, a došli Jare, Ponitka i Dozir. Kumulativno, ova trojica donose više nego ova dvojica, i to na obe strane terena. PJ jeste kidao ACL, ali je i Exum, koji je kod nas došao i sa malo jačom kilažom. Ako igrači imaju dobru radnu etiku, a takve su atlete kao njih dvojica, ta činjenica postaje irelevantna. Možda je baš Danteov primer bio motivacija Doziru kako može da povrati karijeru u KKP. Jare je bio Željkova želja od početka ali je ispoštovao dogovor sa Trinkijem, što je opet dobra polazna osnova za ovaj comeback. Da je Jare ostao tada možda se Madar ne bi ni dovodio.. Ponitka je žiška. Mislim da se za njega odlučilo kad smo postali svesni da se Lučić neće vratiti.. Ali to, igrač atmosfere koji se ne štedi, i biće veliki motivator za ostale. Papi je bio pokušaj da se ispravi greška sa Kurucom, igrač zbog koga je Obradović lično putovao u Atinu da se dogovore. Jbg, malo ga je i protežirao sa onim komentarima da je "dobar dečko" ali jbg, da nema sujetu ne bi ni bio na tom mestu gde je.. Svakako još čekamo treću sreću za tu poziciju. Da je došao Mirotić.. Elem, mene je nešto uhvatila euforija pred ovu sezonu, poslednju od tri u Obradovićevom povratničkom ugovoru...ispušili smo za F4 zbog velike nepravde...ispalio Mirota...ljudi razočarani...nekako me podseća na atmosferu posle pušangije u Ganu...kad su otišli Divac i Paspalj... Robija juri tu 10.titulu, ne znam gde bi veća sportska pravda bila da je osvoji nego gde je i prvu Čujem da Ćokija vraćaju u predgrađe, pa mi se i tu javlja perfect storm.. Vučića sastavlja aneurizma dok s Dodikom gleda kako Anđušić zabada pobedničku trojku s pola terena uz sirenu u finalnoj tekmi protiv Olimpijakosa u Berlinu. Posle dva produžetka i opšte tuče. Sa Drezgićem i Trifom u trojci (jer su ostala devetorica igrača ili isključena ili sa pet faulova) Edited August 12, 2023 by Vasilij Zajcev 3 2
hooyadahoo Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 Bull-douzer Aka Parni valjak Kud narodna vojska prooođe Jebace se jebace se zemlja sva 🥲
pbg12345 Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 32 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Čujem da Ćokija vraćaju u predgrađe, pa mi se i tu javlja perfect storm.. Vučića sastavlja aneurizma dok s Dodikom gleda kako Anđušić zabada pobedničku trojku s pola terena uz sirenu u finalnoj tekmi protiv Olimpijakosa u Berlinu. Posle dva produžetka i opšte tuče. Sa Drezgićem i Trifom u trojci (jer su ostala devetorica igrača ili isključena ili sa pet faulova) mozda je zajcev otisao iz cetnistva, ali cetnik iz zajceva nece nikad kakvo vracanje u predgradje? o cemu se radi? bilo bi idealno da ode u zabelu, ali i zeleznik je nekakav prvi korak
BWA Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 34 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ne bih se baš složio. Niti sa principom ovako individualnog poređenja igrača sličnog profila, niti sa izrečenim ocenama.. Takođe, spoljnu liniju čine tri pozicije - plej, šuter i nisko krilo. Papi je više četvorka, tj. krilni centar, tako da njemu nema mesta u ovoj jednačini. Na ovim pozicijama su otišli Jam i Dante, a došli Jare, Ponitka i Dozir. Kumulativno, ova trojica donose više nego ova dvojica, i to na obe strane terena. PJ jeste kidao ACL, ali je i Exum, koji je kod nas došao i sa malo jačom kilažom. Ako igrači imaju dobru radnu etiku, a takve su atlete kao njih dvojica, ta činjenica postaje irelevantna. Možda je baš Danteov primer bio motivacija Doziru kako može da povrati karijeru u KKP. Jare je bio Željkova želja od početka ali je ispoštovao dogovor sa Trinkijem, što je opet dobra polazna osnova za ovaj comeback. Da je Jare ostao tada možda se Madar ne bi ni dovodio.. Ponitka je žiška. Mislim da se za njega odlučilo kad smo postali svesni da se Lučić neće vratiti.. Ali to, igrač atmosfere koji se ne štedi, i biće veliki motivator za ostale. Papi je bio pokušaj da se ispravi greška sa Kurucom, igrač zbog koga je Obradović lično putovao u Atinu da se dogovore. Jbg, malo ga je i protežirao sa onim komentarima da je "dobar dečko" ali jbg, da nema sujetu ne bi ni bio na tom mestu gde je.. Svakako još čekamo treću sreću za tu poziciju. Da je došao Mirotić.. Elem, mene je nešto uhvatila euforija pred ovu sezonu, poslednju od tri u Obradovićevom povratničkom ugovoru...ispušili smo za F4 zbog velike nepravde...ispalio Mirota...ljudi razočarani...nekako me podseća na atmosferu posle pušangije u Ganu...kad su otišli Divac i Paspalj... Robija juri tu 10.titulu, ne znam gde bi veća sportska pravda bila da je osvoji nego gde je i prvu Čujem da Ćokija vraćaju u predgrađe, pa mi se i tu javlja perfect storm.. Vučića sastavlja aneurizma dok s Dodikom gleda kako Anđušić zabada pobedničku trojku s pola terena uz sirenu u finalnoj tekmi protiv Olimpijakosa u Berlinu. Posle dva produžetka i opšte tuče. Sa Drezgićem i Trifom u trojci (jer su ostala devetorica igrača ili isključena ili sa pet faulova) Vrlodobar post, sa izuzetkom ove Anđušićeve trojke. 1
Vasilij Zajcev Posted August 12, 2023 Posted August 12, 2023 2 minutes ago, pbg12345 said: mozda je zajcev otisao iz cetnistva, ali cetnik iz zajceva nece nikad kakvo vracanje u predgradje? o cemu se radi? bilo bi idealno da ode u zabelu, ali i zeleznik je nekakav prvi korak Pa kao, mirna tranzicija dogovorena sa Andrejem. Milenijum tim mu gradi neke silne kvadrate u Železniku kao kompezaciju, on operisao trbušnu aortu, jedva preteko, a ovaj VD status je valjda deo te igre.. Dozet preuzima javne nastupe, a i ovu selekciju igrača radi nova ekipa. Mislim, ja im ništa ne verujem ali uskoro će oktobar, pa ćemo da vidimo. 1
Recommended Posts