Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Uhuhuh, daj Dzejmsa uz Pantera pa neka gori sve

Posted

Dobar je Dzejms, gledao sam ga na nekim utakmicama. Dobar igrac. Korektan. Dobro igra

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Odlican bekap ali zeljko bi ga zadavio na prvom mecu

Posted

Kazem, Džejms konkretno mi je nja, niti je kvalitet neki ekstra, a problematican je malo i nije mi vredan rizika i svega sto bi donelo to da igra za KKP.

Džejmsa je neko ko ne moze ni da prismrdi NBA-u recimo, a nije ni kao da ima ljudske kvalitete jednog Dzenkinsa.

Ne isplati se.

:fantom:

• +1 2
Posted

Meni je Džejms isto malo previše divljina, ali bi sve to bilo u redu posle jednog kvalitetnog unošenja ljubičastog lica u lice 

• +1 2
Posted

Žeka zna sa takvima.

Ko sam ja da preispitujem njegove odluke.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Lezilebovich said:

Bas mi danas drugar kaze da je preuzeo u Merkatoru bez problema ... citiram

Ako si prilikom uplate išao preko sajta, ostavio si e-mail. Dovoljno je e-mail adresa i lična.

Je l može nešto više oko tih članskih, da li moraš imati to sranje ako (ponovo) želiš sezonsku? Videh da će od ponedeljka ići i neka registracija i da će vlasnici prošlogodišnjih gistro imati prednost u kupovini. 

..i da, kako lična za maloletnike...ja sam prošle uzeo onu friends and family, gde prijavljuješ decu, koja su imala i neki popust.

Za pojačanje ne znam šta da mislim...lik ima odlične fizikalije ali je teška mačka u džaku, i u kontextu prvog igranja u Evropi, pa još kod Obradovića. Valjda su se dobro raspitali/predstavili.. 

Posted
1 minute ago, Vasilij Zajcev said:

Je l može nešto više oko tih članskih, da li moraš imati to sranje ako (ponovo) želiš sezonsku? Videh da će od ponedeljka ići i neka registracija i da će vlasnici prošlogodišnjih gistro imati prednost u kupovini. 

Članska karta je od ove godine uslov za kupovinu sezonske. Bila je u prodaji, sa nekoliko nivoa, ne znam da li je još uvek moguće kupiti za sledeću sezonu.

Kad je krenula akcija skupljanja novaca za porez, rečeno je da svi koji uplate preko 3000 dobijaju Standard člansku kartu koja omogućava popuste za kupovinu sezonske za vlasnike prošlo-sezonskih ulaznica.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Profesionalac said:

Kad je krenula akcija skupljanja novaca za porez, rečeno je da svi koji uplate preko 3000 dobijaju Standard člansku kartu koja omogućava popuste za kupovinu sezonske za vlasnike prošlo-sezonskih ulaznica.

Zaboravio Ostoja da uplati drzavi to sto ste skupljali? :fantom:

Posted
Just now, MiddleClass said:

Zaboravio Ostoja da uplati drzavi to sto ste skupljali? :fantom:

To mu bio štek za oca Nikolu, sad ipak možda i uplati

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Izgleda da dzejms ipak ne dolazi. Mozda je tako bolje, gledao sam ga na nekim utakmicama. Nije neki igrac, ne igra nista posebno

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...