Jimmy Kowalski Posted June 10 Posted June 10 Ti realni su fakat najgori. Ali uini moze da prodje.. Da bataljujemo..
Popular Post April Posted June 10 Popular Post Posted June 10 Od Kraljeva živa vatra seva Nema više kapitena Keva Nema više Frenka ni Pi Džeja Nit Alekse, nema ni Ledeja Ode Jare o Gospode Bože, Ko ga jebe, bez njega se može. Osta samo sirotinja raja Godine će proći dok porastu jaja. 10
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 28 minutes ago, Lord Stef said: Nego braco, da bataljujemo ovaj topic i prelazimo na novi, dosta je bilo ove tuzne sezone el može da ostane aktivan pa da mi tu pišemo onako kad nam nadođe sad sam dobar sa krošeom pa mogu da završim
Lord Stef Posted June 10 Posted June 10 1 minute ago, Eleniko said: el može da ostane aktivan pa da mi tu pišemo onako kad nam nadođe sad sam dobar sa krošeom pa mogu da završim Aj' ovako, vidi zavrsi nam da nam novi pinuju a ovaj otpinuju a ovaj neka vam ga jos neko vreme dok se ne izgubi u bespucima interneta. Jel' valja? 1
Dankan Ajdaho Posted June 10 Posted June 10 1 hour ago, *edited by mod said: Makabi verovatno zbog situacije mora da preplaćuje. Još ako nema obaveza u domaćem prvenstvu već ostaje u BG onda i nije nemoguće. Ali verovaću kada potvrde. Makabijeva dva najskuplja igrača bila su po milion i po.
Eleniko Posted June 10 Posted June 10 jedino ako će iko da preplaćuje kevina daće mu milion a ostoyah da se šutira u dupe što će neko da mu smanji trošak sa 2.7 na 1.7 dečko je mlad, 30g, još par godina šanse za dobro plaćen ugovor u EL ovo je za njega win win totalni što se tiče zamerke da ide kod genocidaša iz srbije u izrael, hmmmmm ne bi potrčao da to napišem 1
Recommended Posts