Midžeta Posted June 10 Posted June 10 3 minutes ago, bradilko said: jedino ako mislis novu temu za 24/25. Da, da, na tu mislim
bradilko Posted June 10 Posted June 10 12 minutes ago, uini said: ma vidi, ako mislis da je moguce da chovic orkestrira sukob madara i partizana/savica, sa mishkom raznjatovicem kao egzekutorom, ne znam sta dalje da pricamo na temu a da ne ispadne tarme neprijatno. ovo sa informerom & etiketiranjem nisam razumeo, ko zna zasto je to dobro. pa nije dobro ako nisi ukacio. vrlo dobro znas da kad naredi vrhovni svi moraju da daju doprinos. od popova do sportskih menadjera. kao da je to za cudjenje kod nas. znas i sam kako idu " hajke" kod nas. lazno se iscudjavas. dobro znas to. zalizani ne radi to sa svojim mladim klijentima sto je uradio madaru.
uini Posted June 10 Posted June 10 12 minutes ago, bradilko said: pa nije dobro ako nisi ukacio. vrlo dobro znas da kad naredi vrhovni svi moraju da daju doprinos. od popova do sportskih menadjera. kao da je to za cudjenje kod nas. znas i sam kako idu " hajke" kod nas. lazno se iscudjavas. dobro znas to. zalizani ne radi to sa svojim mladim klijentima sto je uradio madaru. aham, sada je i vuchic u jednacini sa tri nepoznate, kojom orkestrira chovke a glavom zabija zgoditak mishko-gol. a sve to na igracu koji je igrao 13mins, da bi vas zajebo? zar ti se ne cini da je konstrukcija zavere preglomazna za celo ovo desavanje? mozda je prosto bilo nezadovpljnih, kao sto cesto biva u sportu a chovke sve vreme pisao neko levo saopstenje za vecernje novosti?? 5
bradilko Posted June 10 Posted June 10 15 minutes ago, uini said: aham, sada je i vuchic u jednacini sa tri nepoznate, kojom orkestrira chovke a glavom zabija zgoditak mishko-gol. a sve to na igracu koji je igrao 13mins, da bi vas zajebo? zar ti se ne cini da je konstrukcija zavere preglomazna za celo ovo desavanje? mozda je prosto bilo nezadovpljnih, kao sto cesto biva u sportu a chovke sve vreme pisao neko levo saopstenje za vecernje novosti?? znas ri bolje od mene kako to sve ide u srbiji inkluding sport. nemoj se zgrazavati. izgleda fake. 11 minutes ago, sigurnost said: Bradilko pak na najniže grane. @milfisland sve u pravu. posle toliko lajkova meni od tebe na cg topiku milfilend u pravu? LoL drzacu jezik za zubima..
garmonbozia Posted June 10 Posted June 10 bradilko, si dobro brt? Šta si uzjahao ljude? Ne mora svuda da se spomene Čović, pogotovo u slučaju Madar sa kojim nema nikakve veze. 3
kud u maglu Simoviću Posted June 10 Author Posted June 10 pretprošla sezona je bila fabulozna, prošlu ćemo kolektivno izbrisati iz sećanja iguman, manastir 8
*edited by mod Posted June 10 Posted June 10 Just now, garmonbozia said: dobar potez ako je tačno dakle sledi neka bomba™ Bomba da ćemo u EK pa se reže roster 2 4
johan nagel Posted June 10 Posted June 10 Ако је тачно то значи да су ипак решили да притисну дугме за тотални ресет и да је слободан отприлике свако.
Recommended Posts