Shaq Posted June 10 Posted June 10 mada je nakic miskov igrac, dal je palo pomirenje il ce menjati agenciju.. bumo vidli..
goofs Posted June 10 Posted June 10 Hezonja može da potpiše za KK i za eSports tim istovremeno, srediće limar
garmonbozia Posted June 10 Posted June 10 Za Nakića su samo glasine, ali svakako je taj Mario bliže Partizanu nego Hezonja
uini Posted June 10 Posted June 10 kada bi sve bilo moguce, ja i dalje mislim da zeljko ne bi zeleo hezonju, makar ne na poziciji glavnog skorera, kao sto je punter
*edited by mod Posted June 10 Posted June 10 40 minutes ago, uini said: kada bi sve bilo moguce, ja i dalje mislim da zeljko ne bi zeleo hezonju, makar ne na poziciji glavnog skorera, kao sto je punter Strah u tebi izmiče kontroli 1
Shaq Posted June 10 Posted June 10 1 minute ago, *edited by mod said: Strah u tebi izmiče kontroli 1 2 3
lord_s Posted June 10 Posted June 10 sta od esportsa pika Hezonja? ja sam cuo da smo opet 'prisli' Maiku Djemsu, Monako je kul ali porezi ubijaju, ovde Kalinari dobija iz kese gotovu lovu a ne preko racuna tako da i Djems 'vaga' najbolju ponudi
uini Posted June 10 Posted June 10 54 minutes ago, *edited by mod said: Strah u tebi izmiče kontroli toliko sam puta gledao hezonju, da bih ga rado preporučio konkurenciji. izgleda kao zanimljiv bajone, imao je epske scene na košarkaškim terenima & imaće ih, kada se zapali izgleda zastrašujuće ali nekako je uvek na kraju s'njim hvatanje za glavu ajme mario i slično.
uini Posted June 10 Posted June 10 mikele đejms bi bio ludilo. morali bi da tražimo od reala da nam pošalje facua na pozajmicu
Milošica Posted June 10 Posted June 10 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mike, kevin, mario… 😍 Napravimo seksi petorku a klupu ispunimo domaćim vedetama + Smit (mada i on je domaći)
Shaq Posted June 10 Posted June 10 1 minute ago, uini said: mikele đejms bi bio ludilo. morali bi da tražimo od reala da nam pošalje facua na pozajmicu al kad on u 34oj odbija 9m neto za 3 godine od monaka, koja cifra bi ga zadovoljila?
kud u maglu Simoviću Posted June 10 Author Posted June 10 1 minute ago, Milošica said: Napravimo seksi petorku a klupu ispunimo domaćim vedetama + Smit (mada i on je domaći) fale dva šifonjera na 4 i 5
uini Posted June 10 Posted June 10 20 minutes ago, Shaq said: al kad on u 34oj odbija 9m neto za 3 godine od monaka, koja cifra bi ga zadovoljila? nemam pojma, čisto igrački pričam. majk džejms mi je stravara igrač, fo'better or worse. hezonja, koliko god mi bi simpa, nije neko kome bih dao ključ u ruke. 2
Recommended Posts