Greek Freak Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 10 minutes ago, johan nagel said: Ала ће да буде ломљења језика.. како се изговара ово уопште? По српски Дозир некако најлакше, на амјеричком некакав Дожр што је компликовано за изговорити, тако да нека буде Пи Џеј. Како год ако је здрав требао би да буде озбиљно појачање, једино та адаптација на европску кошарку да прође што безболније. Мало ми је чудно што не може да забоде неки нба уговор, ваљда га та повреда није уназадила претерано, после Денвера се није наиграо превише. Добро је што је ипак дошао још један спољни играч иако је Савић најављивао само плеја плус четири и пет. Нови плеј Аврам Јаре Ђуша Пантер Пиџеј Понитка Нанели Трифа Ледеј Нова четворка Смајли Нови центар Коприва Ако убодемо плеја и центра јачи смо (а и шири) него прошле сезоне. Mozda planiraju da zatvore pricu oko pleja sa Avramom i Jaretom, uz PJ-a i Ponitku.
shimpu Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Prva petorka Novi plej Nova cetvorka Nova petica + jos dva nova igraca Kako vam se cini prva petorka?
Jimmy Kowalski Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 13 minutes ago, johan nagel said: Ала ће да буде ломљења језика.. како се изговара ово уопште? doʊʒər
johan nagel Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 3 minutes ago, Greek Freak said: Mozda planiraju da zatvore pricu oko pleja sa Avramom i Jaretom, uz PJ-a i Ponitku. То ме мало и плаши јер ми делује као превелики ризик. Ок са Дантеом је упалило али ту је и било елемената да верујемо да ће да упали, са Понитком и(ли) Пиџејом у тој улози нисам баш сигуран. Али увек можемо да кажемо зна Жељко шта ради ваљда. 1
BWA Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Solidno pojačanje, odnosno neće biti veliko oslabljenje.
shimpu Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Solidno neoslabljenje. Ovog kad bi Jabusele bacio na parket, ne bi ostalo nista od njega 1 1
hooyadahoo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Ja sam oduševljen. Ako bude 80% iz vremena sa debelim biće naš najbolji igrač
Ted Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 šta kaže patrijaršija? oćel bit posledica po vascelo Srbstvo kukavno? 6
goofs Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Meh, mi smo pre dve godine plakali za pass-first plejmejkerom jer se ispostavilo da Aleksa nume, Madar je zelen, a Moore ima problema da prevede loptu. Onda smo to rešili dovodjenjem…Exuma, koji je igračina i po, ali nije Džon Stokton (istina i Madar je napredovao). Sad imamo Jara i dva novaka, slična je situacija, popeglaće Želimir sve to.
Kreator Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 40 minutes ago, Ted said: šta kaže patrijaršija? oćel bit posledica po vascelo Srbstvo kukavno? “Šta kažu sudije? Šta kažu sudije? Šta kažu sudije?….. Ide Trojkaaa !!!” 1
Micko8 Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Odlicno vam je pojacanje Dozier ako je se potpuno oporavio od povrede. Malo ga jebe sut za tri poena ali veoma dobar i inteligentan igrac.
Azdaja Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 2 hours ago, hooyadahoo said: Ja sam oduševljen. Ako bude 80% iz vremena sa debelim biće naš najbolji igrač Dobar bio?
Recommended Posts