Filozof manijak Posted June 8 Posted June 8 (edited) 4 minutes ago, booyaka said: Tako treba, prihvatanje je prvi korak. Posto je poznato da levi toleriše rasizam na forumu. Ne bih se ja na tvom mestu radovao njemu kao modu. Edited June 8 by Filozof manijak 1
booyaka Posted June 8 Posted June 8 Što ne bi bio, potpuno korektno piše. Ne ostaje dužan nikom, i ne treba da ostane. 1
Kreator Posted June 8 Posted June 8 1 hour ago, goofs said: Ja se ne bih mirio sa Miškom, zalizani lihvar Miško = Bajden, Putin, Si (Ali ne Bandža). Nemoj brate, jesmo Partizani, jeste da volimo da idemo glavom kroz zid ali ajde da budemo normalni malo.
booyaka Posted June 8 Posted June 8 4 minutes ago, Filozof manijak said: Posto je poznato da levi toleriše rasizam na forumu. Ne bih se ja na tvom mestu radovao njemu kao modu. To i očekujem od njega. Znači, saglasni ste? 1 1
Filozof manijak Posted June 8 Posted June 8 Nikad saglasan sa rasistima i smaračkim ksenofobima poput tebe. 3 1
Kreator Posted June 8 Posted June 8 Ko si ti ovde? Ti nama određuješ ko će biti moderator? Ne treba ti nama da predlažeš i nudkaš ništa. Snaći ćemo se mi i bez tebe tvog drugara levija. 1
booyaka Posted June 8 Posted June 8 5 minutes ago, BlackGeorge said: Ko si ti ovde? Ti nama određuješ ko će biti moderator? Ne treba ti nama da predlažeš i nudkaš ništa. Snaći ćemo se mi i bez tebe tvog drugara levija. Forumaš kao i vi. Ako smo se složili da treba neko novi da moderiše Sport, a u opticaju za to je bio kolega Levi da vidim šta mislite. Naravno, treba da se slože i navijači Zvezde sa njegovim izborom.
Nikodije Posted June 8 Posted June 8 (edited) mene levi mrzi kao hitlera, ali nema veze, za moderisanje nam treba neka hladna kucka, i u tom smislu navijam za njega. nemamo boljeg. Edited June 8 by Nikodije 3 1 1
Kreator Posted June 8 Posted June 8 (edited) 4 minutes ago, booyaka said: Forumaš kao i vi. Ako smo se složili da treba neko novi da moderiše Sport, a u opticaju za to je bio kolega Levi da vidim šta mislite. Naravno, treba da se slože i navijači Zvezde sa njegovim izborom. Oko levija se mi grobari skoro svi slažemo da nam ne odgovara. Da si predložio, recimo, Barry White-a pa da se slažemo ili raspravljamo. Edited June 8 by BlackGeorge 1
booyaka Posted June 8 Posted June 8 E vidiš Berija znam lično, fin momak, bili smo zajedno na utakmicama. Mada nema ga dugo na forumu. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted June 8 Author Popular Post Posted June 8 pravite se mrtvi 11
Recommended Posts