Filozof manijak Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 (edited) 4 minutes ago, booyaka said: Tako treba, prihvatanje je prvi korak. Posto je poznato da levi toleriše rasizam na forumu. Ne bih se ja na tvom mestu radovao njemu kao modu. Edited June 8, 2024 by Filozof manijak 1
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Što ne bi bio, potpuno korektno piše. Ne ostaje dužan nikom, i ne treba da ostane. 1
Kreator Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 1 hour ago, goofs said: Ja se ne bih mirio sa Miškom, zalizani lihvar Miško = Bajden, Putin, Si (Ali ne Bandža). Nemoj brate, jesmo Partizani, jeste da volimo da idemo glavom kroz zid ali ajde da budemo normalni malo.
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 4 minutes ago, Filozof manijak said: Posto je poznato da levi toleriše rasizam na forumu. Ne bih se ja na tvom mestu radovao njemu kao modu. To i očekujem od njega. Znači, saglasni ste? 1 1
Filozof manijak Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Nikad saglasan sa rasistima i smaračkim ksenofobima poput tebe. 3 1
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Za Levija sam pitao, da li ste saglasni da moderiše Sport? 1 1
Kreator Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Ko si ti ovde? Ti nama određuješ ko će biti moderator? Ne treba ti nama da predlažeš i nudkaš ništa. Snaći ćemo se mi i bez tebe tvog drugara levija. 1
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 5 minutes ago, BlackGeorge said: Ko si ti ovde? Ti nama određuješ ko će biti moderator? Ne treba ti nama da predlažeš i nudkaš ništa. Snaći ćemo se mi i bez tebe tvog drugara levija. Forumaš kao i vi. Ako smo se složili da treba neko novi da moderiše Sport, a u opticaju za to je bio kolega Levi da vidim šta mislite. Naravno, treba da se slože i navijači Zvezde sa njegovim izborom.
Nikodije Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 (edited) mene levi mrzi kao hitlera, ali nema veze, za moderisanje nam treba neka hladna kucka, i u tom smislu navijam za njega. nemamo boljeg. Edited June 8, 2024 by Nikodije 3 1 1
Kreator Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 (edited) 4 minutes ago, booyaka said: Forumaš kao i vi. Ako smo se složili da treba neko novi da moderiše Sport, a u opticaju za to je bio kolega Levi da vidim šta mislite. Naravno, treba da se slože i navijači Zvezde sa njegovim izborom. Oko levija se mi grobari skoro svi slažemo da nam ne odgovara. Da si predložio, recimo, Barry White-a pa da se slažemo ili raspravljamo. Edited June 8, 2024 by BlackGeorge 1
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 E vidiš Berija znam lično, fin momak, bili smo zajedno na utakmicama. Mada nema ga dugo na forumu. 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2024 Author Popular Post Posted June 8, 2024 pravite se mrtvi 11
Recommended Posts