Micko8 Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 (edited) 2 hours ago, weedman said: zeljko je insistirao na arijanu mlad domaći igrač za aba trenutno vrhunski...kk zadar u znak zahvalnosti sledeće godine dobija coviceve u plej ofu i salje ih u cipiripi kup Pa ima Partizan i skolu kosarke, mogao je i od tamo da izvuce nekog mladjeg i talentovanijeg igraca od Lakica. Zasto je na primer Stankovic pusten u Igokeu pre dve sezone Edited June 8, 2024 by Micko8
ToniAdams Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 (edited) Nek neko ode kod miška da mu popuši i moli za oprost inače ćemo gledati još slabiju sezonu, nek neko misli na decu Edited June 8, 2024 by ToniAdams 8
ZokiAsov Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Ja reko doveli autenticnog hrvatskog junaka, kad ono neki mali cigan 7
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Domaći igrači, to je pravi put. Samo još da im se da na značaju, da se ne potcenjuju.
lord_s Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: - vidi mario da te lažem nema razloga, beograd nije madrid niti je partizan real… alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj 1
goofs Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 17 minutes ago, lord_s said: alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj mali iz Zadra?!…Zoki otvara Youtube, ukucava “Arijan Lakić highlights”
Wilde Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 33 minutes ago, lord_s said: alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj "Aid nek smo bar to sa Zadrom završili, dobar je Božić... Kakav bre Lakić?" 1
weedman Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 brate mili koliko neduhovitih djilkosa maršira topikom 2 1
booyaka Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 3 minutes ago, weedman said: brate mili koliko neduhovitih djilkosa maršira topikom Uvek možeš da odlučiš da prestaneš da pišeš. 2
ToniAdams Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 3 minutes ago, goofs said: Pojačanja se ređaju ko na pokretnoj traci foro šop nadamse
goofs Posted June 8, 2024 Posted June 8, 2024 Ne znam, izgleda da je i limar potvrdio to. Mnogo je tu začkoljica, imamo ugovor sa njim, teško se nalaze igrači. Čini mi se najgora opcija trenutno je da Ledej zapali i da mu ovaj bude direkt zamena, u tom slučaju moraju da nam se poklope maksimalno kockice i da Bruno odigra fenomenalnu sezonu, inače smo popasli kobas.
Popular Post Borca Posted June 8, 2024 Popular Post Posted June 8, 2024 Lakic je "grizao" i u Zadru pa sam siguran da ce tako i u Partizanu te da ce dati sve od sebe da izdigne svoje ime na jos visi nivo. Ja sam velike nade polagao u njega dok je bio u mladjim kategorijama Zvezde posto se plej od skoro 2 metra ne nalazi tako lako (Stefan Jovic mi je postavio "standard" za poziciju pleja i to je jace od mene sad). Znam da mu se desila neka teza povreda koja ga je malo bacila na "rezervni kolosek" pa je igrao u Osijeku, Cacku i Sarajevu pre nego sto je dosao do ABA lige u Zadru. Niko mu nista nije "poklonio" do sada u karijeri. Idealan igrac za rotaciju u ABA za pocetak i neko ko se nece buniti da bude "treci" plej (ill "sesti" igrac na pozicijama 1 i 2) i "okrvavi kolena". Po mom misljenju mnogostruko bolje (i jevtinije) resenje neko Ognen Jaramaz npr. 10 3
Recommended Posts