Micko8 Posted June 8 Posted June 8 (edited) 2 hours ago, weedman said: zeljko je insistirao na arijanu mlad domaći igrač za aba trenutno vrhunski...kk zadar u znak zahvalnosti sledeće godine dobija coviceve u plej ofu i salje ih u cipiripi kup Pa ima Partizan i skolu kosarke, mogao je i od tamo da izvuce nekog mladjeg i talentovanijeg igraca od Lakica. Zasto je na primer Stankovic pusten u Igokeu pre dve sezone Edited June 8 by Micko8
ToniAdams Posted June 8 Posted June 8 (edited) Nek neko ode kod miška da mu popuši i moli za oprost inače ćemo gledati još slabiju sezonu, nek neko misli na decu Edited June 8 by ToniAdams 8
ZokiAsov Posted June 8 Posted June 8 Ja reko doveli autenticnog hrvatskog junaka, kad ono neki mali cigan 7
booyaka Posted June 8 Posted June 8 Domaći igrači, to je pravi put. Samo još da im se da na značaju, da se ne potcenjuju.
lord_s Posted June 8 Posted June 8 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: - vidi mario da te lažem nema razloga, beograd nije madrid niti je partizan real… alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj 1
goofs Posted June 8 Posted June 8 17 minutes ago, lord_s said: alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj mali iz Zadra?!…Zoki otvara Youtube, ukucava “Arijan Lakić highlights”
Wilde Posted June 8 Posted June 8 33 minutes ago, lord_s said: alo Zoki jel se secas onog iz Zadra, jel, e, potpisuj "Aid nek smo bar to sa Zadrom završili, dobar je Božić... Kakav bre Lakić?" 1
booyaka Posted June 8 Posted June 8 3 minutes ago, weedman said: brate mili koliko neduhovitih djilkosa maršira topikom Uvek možeš da odlučiš da prestaneš da pišeš. 2
ToniAdams Posted June 8 Posted June 8 3 minutes ago, goofs said: Pojačanja se ređaju ko na pokretnoj traci foro šop nadamse
goofs Posted June 8 Posted June 8 Ne znam, izgleda da je i limar potvrdio to. Mnogo je tu začkoljica, imamo ugovor sa njim, teško se nalaze igrači. Čini mi se najgora opcija trenutno je da Ledej zapali i da mu ovaj bude direkt zamena, u tom slučaju moraju da nam se poklope maksimalno kockice i da Bruno odigra fenomenalnu sezonu, inače smo popasli kobas.
Popular Post Borca Posted June 8 Popular Post Posted June 8 Lakic je "grizao" i u Zadru pa sam siguran da ce tako i u Partizanu te da ce dati sve od sebe da izdigne svoje ime na jos visi nivo. Ja sam velike nade polagao u njega dok je bio u mladjim kategorijama Zvezde posto se plej od skoro 2 metra ne nalazi tako lako (Stefan Jovic mi je postavio "standard" za poziciju pleja i to je jace od mene sad). Znam da mu se desila neka teza povreda koja ga je malo bacila na "rezervni kolosek" pa je igrao u Osijeku, Cacku i Sarajevu pre nego sto je dosao do ABA lige u Zadru. Niko mu nista nije "poklonio" do sada u karijeri. Idealan igrac za rotaciju u ABA za pocetak i neko ko se nece buniti da bude "treci" plej (ill "sesti" igrac na pozicijama 1 i 2) i "okrvavi kolena". Po mom misljenju mnogostruko bolje (i jevtinije) resenje neko Ognen Jaramaz npr. 10 3
Recommended Posts