Ted Posted June 7 Posted June 7 (edited) jal ima neki igrač da nije Miškov? pa jbt. ispade da je bolje da se zameriš Putinu, Bajdenu i Siju istovremeno, nego tom Mišku plašim se da ću jednog dana da saznam da sam i ja, na neki način, Miškov Edited June 7 by Ted 1 2
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Just now, Ted said: jal ima neki igrač da nije Miškov? pa jbt. ispade da je bolje da se zameriš Putinu, Bajdenu i Siju istovremeno, nego tom Mišku To izgleda znaju svi sem naših tupadžija. Neka provere spam folder. Tačno sam već doneo odluku da odjebem sledeću sezonu. Nisam pojma imao ovo za Dimitrijevića i Olimpiju... popizdeo sam 1
Mindaugas Žukauskas Posted June 7 Posted June 7 Kakav kreten moraš biti da odjebeš jednog od najuticajnijih menadžera u košarci 4
Ted Posted June 7 Posted June 7 a šta je tačno naš spor sa dotičnom personom? jel mu Lola skratio suprugu, Ostoja prodao tursko umesto originalno krilo za džipa.....wtf
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Kakav kreten moraš biti da odjebeš jednog od najuticajnijih menadžera u košarci Miško nakon što je čuo odluku 3
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Just now, Ted said: a šta je tačno naš spor sa dotičnom personom? jel mu Lola skratio suprugu, Ostoja prodao tursko umesto originalno krilo za džipa.....wtf "Ukrao" Madara a ovima mejl završio u već čuvenom spam folderu 1
Ted Posted June 7 Posted June 7 2 minutes ago, arheolog1981 said: "Ukrao" Madara a ovima mejl završio u već čuvenom spam folderu pa to mi deluje kao banalan razlog. mislim, neko te zajebo u biznisu. big deal. pa čitav biznis se satoji u tome ko će koga da zajebe i kako. mora da postoji nešto drugo a to sa spam folderom ja kao ono pojela mi mačka domaći zadatak
weedman Posted June 7 Posted June 7 zeljko je insistirao na arijanu mlad domaći igrač za aba trenutno vrhunski...kk zadar u znak zahvalnosti sledeće godine dobija coviceve u plej ofu i salje ih u cipiripi kup
BWA Posted June 7 Posted June 7 Najveći Miškov konkurent je Žocov kum. To je razlog. Konkurencija nije zdrava, očigledno. 1
Nikodije Posted June 7 Posted June 7 Gledao sam ga mnogo puta, idealan igrač uloge, falilo vam je ove godine da kilavi domaći bekovi nešto odigraju, Lakić je mnogo karakterniji i borbeniji od njih, daće više. Izgleda da popravlja i šut, u majstorici hr lige Splitu je stavio 6 trojki. 2
arheolog1981 Posted June 7 Posted June 7 Odlično. Ne valja MVP ruske lige al je zato dobar treći igrač Zadra. Idemo na osvajanje Lige Šampiona 2
Recommended Posts