Ros Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 hour ago, cvrlle said: @Milošica ne u gepeku. U Minhenu valjda je vaznije da patrijarh bude u gepeku. do pocetka sezone
hooyadahoo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Vi mora da se zajebavate za PJeja. Dečko je bolji od egzuma
J.R. Cash Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) @Кристофер Лумумбо Neka ga, zatrebace za Kalatesa. Edited August 9, 2023 by J.R. Cash 1
Geo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) 5 hours ago, BlackGeorge said: Znači nije novi Exum. Onda bez obzira na ovoga dolazi i plej. Pa ako nadju docice i plej i petica i cetvorka jos ... 5 hours ago, Azdaja said: Znaš li možda, da li se samo prate ex NBA sad? Kapiram u Evropi slabo šta ima. Da, salju se ponude preko bare ali mnogi ne zele u evropu ili cekaju jos i ne odgovaraju ... 3 hours ago, Nikodije said: Pa jbt postoji i obeštećenje. Prvoslav je Partizanu sačuvao 3,8 miliona, sad te pare treba potrošiti negde. Pare za Mirotica su bile samo za Mirotica i sada tih para vise nema .... Nemam pojma koja je to kombinacija bila ali na zalost tako... edit: I Zeljko planira Pontiku na pleju da forsira .... Edited August 9, 2023 by Geo 2
ToniAdams Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 evo pišu tviteri da PJ dolazi, znači sigurno ne dolazi 3
hooyadahoo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Boli me kita, bolje voleti nesrećno nego nikad.
Milošica Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Željko, nervozan sam. Želim bar jednog igrača danas, ako ne i dva.
Geo Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1 hour ago, Milošica said: Željko, nervozan sam. Želim bar jednog igrača danas, ako ne i dva. Ne mora danas ali bice hype nadam se uskoro (kada James se pozdravi sa Monakom) ... 3
Milošica Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 2 hours ago, Milošica said: Željko, nervozan sam. Želim bar jednog igrača danas, ako ne i dva. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-bet-pronasa-beka-pi-dzej-dozijer-na-godinu-dana/458605 Hvala Željko. 2 1 1
ZokiAsov Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Potvrdio i ostoja. Sad jos nan i blejk grifin i da se napada taj trofej
johan nagel Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Ала ће да буде ломљења језика.. како се изговара ово уопште? По српски Дозир некако најлакше, на амјеричком некакав Дожр што је компликовано за изговорити, тако да нека буде Пи Џеј. Како год ако је здрав требао би да буде озбиљно појачање, једино та адаптација на европску кошарку да прође што безболније. Мало ми је чудно што не може да забоде неки нба уговор, ваљда га та повреда није уназадила претерано, после Денвера се није наиграо превише. Добро је што је ипак дошао још један спољни играч иако је Савић најављивао само плеја плус четири и пет. Нови плеј Аврам Јаре Ђуша Пантер Пиџеј Понитка Нанели Трифа Ледеј Нова четворка Смајли Нови центар Коприва Ако убодемо плеја и центра јачи смо (а и шири) него прошле сезоне.
Кристофер Лумумбо Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 plus se vraca lesor januara kada se panata raspadne 1 5
Recommended Posts