ZokiAsov Posted June 7 Posted June 7 8 minutes ago, garmonbozia said: Sve pare dati na Musu ako je moguće. Da imamo i mi jednog flopera i trzaca glavom prve kategorije. U ostalim vestima popularni nebo ide iz makabija. Ponuditi mu ceo cacak sa prislonicom i oteti ga milanu ili kome vec... 1 1
garmonbozia Posted June 7 Posted June 7 21 minutes ago, ZokiAsov said: U ostalim vestima popularni nebo ide iz makabija. Ponuditi mu ceo cacak sa prislonicom i oteti ga milanu ili kome vec... Mislim da je već potpisao za Armani :(
kud u maglu Simoviću Posted June 7 Author Posted June 7 - vidi mario da te lažem nema razloga, beograd nije madrid niti je partizan real… 4
Ted Posted June 7 Posted June 7 Žoc: Ne gospodine, nisam oglasio da tražim pleja i ne interesuje me vaša ponuda Gospodin: Ali vi ste to nekad igrali Žoc: Ama to je bilo pre Hrista, kad je još postojalo
lord_s Posted June 7 Posted June 7 Cao Mario, prestani da zoves svakog leta, pokriveni smo na tvojoj poziciji, znam, znam da bi igrao i za kikiriki i iz ljubavi, ali razumi i ti mene
copkillah Posted June 7 Posted June 7 "aj lajkuj neku Partizanovu objavu na insta da cigani krenu u masovni meltdown"
booyaka Posted June 7 Posted June 7 7 minutes ago, copkillah said: "aj lajkuj neku Partizanovu objavu na insta da cigani krenu u masovni meltdown" #nikakodasedesi
copkillah Posted June 7 Posted June 7 2 minutes ago, booyaka said: #nikakodasedesi tvoj žeton drugar upada u meltdowne i bez takvih stvari, tako da...
ToniAdams Posted June 7 Posted June 7 (edited) 5 hours ago, Ted said: Za Lučića je skoro bila priča da produžava ugovor u Bajernu Ponitka, Smit, Smajli, Avram, Dimitrijević, Drezgić, Koprivica, Panter......mislim da bi to bilo ok od ostanaka Ledej, Kaboklo, Naneli, Jaramaz, Anđuša, Trifa + već otišli PJ i Kaminski......to bi bilo za rastanak neophodno je da se malo promeni krvna slika i da dođe sveže krvi. ima tu i zasićenja i svega. treba jedan blagi restart Zameni Puntera i Ledeja i ok Edited June 7 by ToniAdams 1
Dankan Ajdaho Posted June 7 Posted June 7 7 hours ago, ZokiAsov said: Da imamo i mi jednog flopera i trzaca glavom prve kategorije. Jer sad ih nema 2 3
Recommended Posts