napadaj Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, Midgeta said: Will somebody please think of the kids O konkretnoj ili apstraktnoj? 3
copkillah Posted June 5 Posted June 5 2 minutes ago, SNARC said: Nacrtacu ti nesto lepo ako prestanes da ga citiras. ok, nacrtaj mi babu četvoro unučadi 4
jorma shparga Posted June 5 Posted June 5 4 minutes ago, BlackGeorge said: Ko je novinarima b92 rekao da se zvanično utakmica nastavlja u četvrtak? Sve je ovo jako mutno i jadno. Otkud novinari na b92??! 2 1
Popular Post Heaviside Posted June 5 Popular Post Posted June 5 3 minutes ago, BlackGeorge said: Ko je novinarima b92 rekao da se zvanično utakmica nastavlja u četvrtak? Sve je ovo jako mutno i jadno. Spiker i preneli su to kao zvaničnu odluku jer im nije palo na pamet da KKP vode takvi hohštapleri i lažovi koji svom spikeru daju nalog da laže u mikrofon. Preneta je ovde izjava direktora lige po tom pitanju i nema tu nikakvih nejasnoća. 6 2 4 1
kralj Posted June 5 Posted June 5 Ma nisu hteli da nastavljaju cirkus i hvala im na tome. Titula je ionako bezvredna, takmičenje apsurdno i sve se svodi na novu rundu navijačkog prostačenja. Mislim da ni sutra neće nešto da talasaju mnogo. 4
warp Posted June 5 Posted June 5 Jedino prirodno stanje i kako Bog zapoveda je : FKCZ domaća titula zauvek i učešće u Evropi, ovaj drugi klub da ne učestvuje (i bruka Srbiju) KKP domaća titula zauvek i učešće u Evropi 3
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 (edited) Kako ide onaj stih mog omiljenog domaceg benda Trudni naftas krsti popa Godisnji je odmor pa trenutno nema boga Edited June 5 by Ratamahatta
Midžeta Posted June 5 Posted June 5 20 minutes ago, napadaj said: O konkretnoj ili apstraktnoj? Ma svoj deci, a posebno onoj iz leposavica
napadaj Posted June 5 Posted June 5 7 minutes ago, Ratamahatta said: Kako ide onaj stih od mog omiljenog benda Trudni naftas krsti popa Godisnji je odmor pa trenutno nema boga Gledo sam ga neki dan u KST-u, sabio je opet 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 (edited) Debeli pecaros ftw, kak'e kurac bake cetvoro unucadi Edited June 5 by Ratamahatta
copkillah Posted June 5 Posted June 5 Just now, Mindaugas Žukauskas said: What the actual fuck nemam pojma, samo sam video i podelio ovde, nisam ispratio šta se posle dešavalo 1
Recommended Posts