Barrister Posted June 5 Posted June 5 2 minutes ago, garmonbozia said: još i da arena i svi novinari nisu imali istu informaciju da se utakmica nastavlja za 24h, šta bi tek onda bilo, zamisli brt Nakon što je to rekao spiker. Pri čemu je objavljeno i da partizan ne želi da igra bez navijača. Ta objava spikera je upravo ovome i trebalo da služi. Da se posle pravite nevešti. Zvanično odlaganje se nije desilo, no kao što rekoh, samo nastavite. Svi znamo kako stoje stvari. 4 4 1
garmonbozia Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, napadaj said: nisu u stanju da traže pisanu odluku o nastavku utamice ti stvarno misliš da uroš nikolić zna da piše 1 1
Kreator Posted June 5 Posted June 5 5 minutes ago, Блок_64 said: U vreme dok prekid traje,komunikaciju sa klubovima vrsi delegat,prvi sudija i sluzbeni predstavnici klubova.Tako da ne brini svi su znali za odluku kakva je. Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata. Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama. 1
garmonbozia Posted June 5 Posted June 5 Just now, garmonbozia said: ti stvarno misliš da uroš nikolić zna da piše bio bi ovaj fazon 7
copkillah Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, napadaj said: Ovi kreteni u ovolikoj tenziji i haosu u ligi jednog hohštaplera, ali izuzetno pametnog i stručnog hohštaplera (Kampaco case excluded), nisu u stanju da traže pisanu odluku o nastavku utamice, nego im je neko rekao da se igra sutra i oni bili u fazonu "Ok odosmo mi". Bogami, in a hindsight, ja bih uradio baš ovako, idealan način da se završi ova usrana sezona 2
Popular Post Uskebasi Posted June 5 Popular Post Posted June 5 Partizan se sprda sa baristerima i sličnim. Jasno je da svesno nisu hteli da nastave da igraju u uslovima u kojima pudlica odredjuje kad ce da se prazni hala. Ali ovako baristeri imaju priliku da pokazu licemerje, da zastite decu iz Leposavica i da smaraju na ovoj temi do oktobra 9 1 1 1 2
weedman Posted June 5 Posted June 5 nije ovo trebalo vucicu ali nemoj posle da bude nisam čiko ja ko nekad Spoiler 2
Popular Post napadaj Posted June 5 Popular Post Posted June 5 1 minute ago, copkillah said: Bogami, in a hindsight, ja bih uradio baš ovako, idealan način da se završi ova usrana sezona Onda stisneš muda i kažeš "Boli nas kurac da igramo ovo vaše sranje bez naše publike", ne blamiraš se ovako tupavim saopštenjem. 9 1
kralj Posted June 5 Posted June 5 Just now, Uskebasi said: Partizan se sprda sa baristerima i sličnim. Jasno je da svesno nisu hteli da nastave da igraju u uslovima u kojima pudlica odredjuje kad ce da se prazni hala. Ali ovako baristeri imaju priliku da pokazu licemerje, da zastite decu iz Leposavica i da smaraju na ovoj temi do oktobra Ma naš svinjac na stranu, Sferopulos je do jaja popizdeo i ne bi me čudilo da ode i nanovo učini kkp konkurentnim. 2
copkillah Posted June 5 Posted June 5 Just now, napadaj said: Onda stisneš muda i kažeš "Boli nas kurac da igramo ovo vaše sranje bez naše publike", ne blamiraš se ovako tupavim saopštenjem. Nema veze, važno je da je sezona konačno gotova! 3 2
warp Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: Nikad to Zoran nije rekao, GTR mu stavlja reči u usta 2
booyaka Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, kralj said: Ma naš svinjac na stranu, Sferopulos je do jaja popizdeo i ne bi me čudilo da ode i nanovo učini kkp konkurentnim. Je li dao neku izjavu?
ZokiAsov Posted June 5 Posted June 5 Kazu cigani najdraza titula. Uz onu kad je simon ukrao pehar 2 1 6
Midžeta Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, kralj said: , Sferopulos je do jaja popizdeo Sto? 1
Recommended Posts