Jimmy Kowalski Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 In other news, Balsa ce da hapsi sve redom ove sezone. Kazu da je strpao Klayja u dzep 3
hooyadahoo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Čovek je 2/3 ako se dobro sećam, a mi tražimo 1/4/5. Ali je opako igrao odbranu dok je bio kod debelog
Jimmy Kowalski Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Postizanje poena je precenjeno. Pobedjivacemo sa 69:68..
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 E kad je PJ dočekao da ga se predstavlja G league hajlajtima. Ja bih ga sutra nazad u Nuggetse. Pitanje je kako će da se snađe u Evropi i kako stoji sa povredama, ako je to kako treba, pominjaće se na reprezentativnom topiku koliko do nove godine. 1
Kreator Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 2 minutes ago, kralj said: E kad je PJ dočekao da ga se predstavlja G league hajlajtima. Ok. 1
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Pogrešio sam, nije bilo u bablu nego sledeće sezone. Posle se povredio i nije ni igrao plejof. Al baš gotivan i zahvalan igrač.
Jimmy Kowalski Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Inace, Queta koji nam je bio jedna od opcija, ostaje u Kingsima..
Geo Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Daj sta das. Bar je jeftin taj Dozier. To mu je najveci kvalitet.. Pa da, popunjavaj sta mozes ... Ovaj bi trebao da bude neka rezervna trojka, mozda i ne bude los ... Poslali smo ponudu ali ceka se odgovor, ali bilo je dosta slanja-sranja ovog leta....
Kreator Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 42 minutes ago, Geo said: Pa da, popunjavaj sta mozes ... Ovaj bi trebao da bude neka rezervna trojka, mozda i ne bude los ... Poslali smo ponudu ali ceka se odgovor, ali bilo je dosta slanja-sranja ovog leta.... Znači nije novi Exum. Onda bez obzira na ovoga dolazi i plej.
Azdaja Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 43 minutes ago, Geo said: Pa da, popunjavaj sta mozes ... Ovaj bi trebao da bude neka rezervna trojka, mozda i ne bude los ... Poslali smo ponudu ali ceka se odgovor, ali bilo je dosta slanja-sranja ovog leta.... Znaš li možda, da li se samo prate ex NBA sad? Kapiram u Evropi slabo šta ima.
Recommended Posts