SNARC Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) 1 minute ago, garmonbozia said: Ako tri puta kažeš Čović Vesna u ogledalu pojavi se Uroš Nikolić Ne lazi ljude..sad probao..pojavio mi se Jakovljevic jebeni i kaze "Samo nek je sportski i korektno sve" Edited June 5, 2024 by SNARC 2
Popular Post Lord Stef Posted June 5, 2024 Popular Post Posted June 5, 2024 Cekaj bre malo, srecom nisam gledao ovaj svinjac, ali ako sam dobro razumeo, mec prekinut zbog vredjanja Covica i gospodje, pa su Zvezdini igraci napustili teren, pa su i nasi posle 40 minuta, pa se ovi sad vratili i kao cekaju da se nasi vrate inace gubimo po difoltu?!? Da ima mozga u nasoj upravi sad bi iskljucili sva svetla u dvorani pod izgovorom da je crkla sklombocna kod ispravljaca, rekli da su se nasi igraci vaistinu vratili ali ih ovi drugi nisu videli jer jebiga mrak, i otisli kuci a ovi neka se snalaze kako da izadju. Kao Ono kad je Svejk odbio da pise izjavu pozivajuci se na to da je prekonoc zaboravio pisati. 1 11
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, MeanM@ said: Sta ako medju navijacima Partizana u hali ima neka Covic Vesna? Da li su bitna njena osecanja? Baš to, samo pokazujem apsurd svega ovoga i onda treba da se krvimo oko ovakvih gluposti. Svima je jasno da su navijači debili i da se prekida isključivo zbog Čovića. 1
smooth.Op Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Jakovljević namazan opasno. Zna na kom je od devet televizora ton uključen. 1
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 4 minutes ago, copkillah said: Pa, ako ćemo da primenimo tvoju logiku, ni na ovoj utakmici nije Vesna Čović. Eto, vidiš da ti je logika bezvezna. Ima ta sitnica da postoji čitanje i čitanje sa razumevanjem napisanog. Ovo drugo je ponekad baš težak zadatak, pa da ponovim Quote Vređanje konkretnog deteta je isto kao pevanje glupe navijačke pesme upućene svima i nikome. Hoće to, ali u nekom drugom univerzumu. Evo potrudio sam se malo više. 1
Choda Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, Ted said: kakva liga takav i završetak lige Takav i prvak dodao bih 6 1 1
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Realno 1 treš spektakl, da se samocitiram grand opening i grand closing 1
Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Mislim da ovako nešto kao čovićeva i vučićeva liga u košarci ne postoji nigde ne svetu, niti je postojalo u istoriji. Praktično je još gora od fudbalske lige. 1 2
Ted Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Lord Stef said: Da ima mozga u nasoj upravi sad bi iskljucili sva svetla u dvorani pod izgovorom da je crkla sklombocna kod ispravljaca, rekli da su se nasi igraci vaistinu vratili ali ih ovi drugi nisu videli jer jebiga mrak, i otisli kuci a ovi neka se snalaze kako da izadju. Kao Ono kad je Svejk odbio da pise izjavu pozivajuci se na to da je prekonoc zaboravio pisati.
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, Barrister said: Samo nastavi, meni je stvarno super ovoliki trud da se izjednače opšte uvrede u navijačkim pesmama i konkretno poimenično vređanje. Malo da ti otežam, kad bi se prekidao meč zbog takvih navijačkih pesama vi ne biste završili nijedan meč, a ne samo ove sa nama. Ovoliki trud = sedim kod kuće u gaćama i pišem kratke i jednostavne postove da bi mogao da ih razumeš. 5 2
smooth.Op Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, Lord Stef said: Cekaj bre malo, srecom nisam gledao ovaj svinjac, ali ako sam dobro razumeo, mec prekinut zbog vredjanja Covica i gospodje, pa su Zvezdini igraci napustili teren, pa su i nasi posle 40 minuta, pa se ovi sad vratili i kao cekaju da se nasi vrate inace gubimo po difoltu?!? Da ima mozga u nasoj upravi sad bi iskljucili sva svetla u dvorani pod izgovorom da je crkla sklombocna kod ispravljaca, rekli da su se nasi igraci vaistinu vratili ali ih ovi drugi nisu videli jer jebiga mrak, i otisli kuci a ovi neka se snalaze kako da izadju. Kao Ono kad je Svejk odbio da pise izjavu pozivajuci se na to da je prekonoc zaboravio pisati. Misliš ovako nešto https://sportal.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/nestala-struja-poslednje-tri-sekunde-meca-zvezda-cedevita-da-li-je-bio-faul-ili-ne/2022042015002788259 5
ZokiAsov Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Je l moze ipak uini da se vrati a da ode barrister? Kao izmena 6 3 1 1
booyaka Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Lord Stef said: Cekaj bre malo, srecom nisam gledao ovaj svinjac, ali ako sam dobro razumeo, mec prekinut zbog vredjanja Covica i gospodje, pa su Zvezdini igraci napustili teren, pa su i nasi posle 40 minuta, pa se ovi sad vratili i kao cekaju da se nasi vrate inace gubimo po difoltu?!? Da ima mozga u nasoj upravi sad bi iskljucili sva svetla u dvorani pod izgovorom da je crkla sklombocna kod ispravljaca, rekli da su se nasi igraci vaistinu vratili ali ih ovi drugi nisu videli jer jebiga mrak, i otisli kuci a ovi neka se snalaze kako da izadju. Kao Ono kad je Svejk odbio da pise izjavu pozivajuci se na to da je prekonoc zaboravio pisati. Loše si razumeo, bilo je i bacanja predmeta na teren, čitaj gađanja igrača. Teo je u jednom trenutku stao uz tapacirani deo koša da ga ne bi pogodili.
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ja vam rekla da je uini super, vi mi izrokaste td cccc 1
Recommended Posts