copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 3 minutes ago, Barrister said: Ne bih da kvarim, ali na kk utakmicama i nema gostujućih navijača, a to je još i najmanja glupost u ovim tezama. Kao što rekoh samo nastavite. Pa, ako ćemo da primenimo tvoju logiku, ni na ovoj utakmici nije Vesna Čović. Eto, vidiš da ti je logika bezvezna. 1 1
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, garmonbozia said: Ozbiljno pitanje - je l' bila Vesna na utakmici večeras? @Lezilebovich ozbiljno pitam, šta me daunvotuješ, nisam gledao
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, copkillah said: Pa, ako ćemo da primenimo tvoju logiku, ni na ovoj utakmici nije Vesna Čović. ^ to sam hteo da kažem, da polako navučem cc @Lezilebovich 1
Popular Post ToniAdams Posted June 5, 2024 Popular Post Posted June 5, 2024 1 minute ago, garmonbozia said: Ozbiljno pitanje - je l' bila Vesna na utakmici večeras? Jeste al se nije skidala 20
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 4 minutes ago, copkillah said: Naravno da ti ne smeta kada si u vođstvu. Izuzetno žalim slučaj, znam da je teško. Još vam je teže kad ste svesni gluposti koje pišete. 1 1
MiddleClass Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) 3 minutes ago, ZokiAsov said: Cestitke ciganima! Evo i sudije im cestitaju na pobedi, sad ce dodela pehara Nece jbg... Tek sutra zasjeda troclana komisija KLS u sastavu: Vesna, Filip i Nebojsa koja ce registrovati ovaj mec sluzbenim rezultatom. Edited June 5, 2024 by MiddleClass 1 2 1
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Kaze Zitko trebala je da bude sjajna utakmica i spektakl do kraja Msm i ovo je spektakl in a way, ne znam sta se snebiva klosar 2 1
booyaka Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 3 minutes ago, BlackGeorge said: Željko, jebi se što si pristao da igraš ovo čovićevo govno od takmičenja! Morao je, ne bi dobio novi ugovor. 1
SNARC Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, MiddleClass said: Nece jbg... Tek sutra zasjeda troclana komisija u sastavu: Vesna, Filip i Nebojsa koja ce registrovati ovaj mec sluzbenim rezultatom. To se ime ne pominje.. 1
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, MiddleClass said: Nece jbg... Tek sutra zasjeda troclana komisija u sastavu: Vesna, Filip i Nebojsa koja ce registrovati ovaj mec sluzbenim rezultatom. Ne bi Filip, on je bio sportista kakav-takav. 1
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) She who mustnt be named Edited June 5, 2024 by Midgeta 3
MeanM@ Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 9 minutes ago, garmonbozia said: Šta ako ima među navijačima neka osoba koja je žrtva silovanja? Ili su samo bitna Vesnina osećanja. Sta ako medju navijacima Partizana u hali ima neka Covic Vesna? Da li su bitna njena osecanja? 6
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ako tri puta kažeš Čović Vesna u ogledalu pojavi se Uroš Nikolić 1 3 1
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, napadaj said: Nemoj da glumiš francusku sobaricu, jasno ti je da pričam o pesmi koja se peva decenijama na svim utakmicama. Gradiraš i apstrahuješ vređanje dece i još imaš toliko smelosti da nama kažeš da pišemo gluposti. Samo nastavi, meni je stvarno super ovoliki trud da se izjednače opšte uvrede u navijačkim pesmama i konkretno poimenično vređanje. Malo da ti otežam, kad bi se prekidao meč zbog takvih navijačkih pesama vi ne biste završili nijedan meč, a ne samo ove sa nama. 3
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Uidmene kad zavrisi sa Zitkom kad dodje taj dan, pusti i mene da ga kick while his down 1
Recommended Posts