Uskebasi Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Mislio sam da se referiraš na Bradilkova pijana bulažnjenja. Kaže se "Izvini, ispao sam debil", a ne mislio sam ovo, ili ono 1
Midžeta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, ToniAdams said: Svi znamo da je je jedino rešenje da se derbiji igraju bez publike ali samo ja imam muda da to i kažem Ppp ti to nece oprostiti
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 3 minutes ago, napadaj said: Ček deca navijača su manje vredna od dece igrača? Jebeš mi sve cigani su ludi ko kurac A ne, to se vi takmičite ko će veću glupost da napiše. Vređanje konkretnog deteta je isto kao pevanje glupe navijačke pesme upućene svima i nikome. Hoće to, ali u nekom drugom univerzumu. 2 1
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ali ovi naši debili koji nisu u stanju da isprate da li je doneta zvanična odluka o nastavku utakmice ili je Manji blam bi bio da kažu da nisu hteli da igraju zbog mentola sa mikrofonom 1 1
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Barrister said: A ne, to se vi takmičite ko će veću glupost da napiše. Vređanje konkretnog deteta je isto kao pevanje glupe navijačke pesme upućene svima i nikome. Hoće to, ali u nekom drugom univerzumu. Solidna relativizacija, go on. 3 2
bradilko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 4 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Mislio sam da se referiraš na Bradilkova pijana bulažnjenja. mislio si?? LoL 2 1 1
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, napadaj said: Ali ovi naši debili koji nisu u stanju da isprate da li je doneta zvanična odluka o nastavku utakmice ili je Manji blam bi bio da kažu da nisu hteli da igraju zbog mentola sa mikrofonom Zar nisu rekli da neće da igraju pred praznom dvoranom i to je to?
Papovac Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 22 minutes ago, booyaka said: Neće, uporan je. e jbg, a smrdi ko mrtav. 1
SNARC Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, napadaj said: Ali ovi naši debili koji nisu u stanju da isprate da li je doneta zvanična odluka o nastavku utakmice ili je Manji blam bi bio da kažu da nisu hteli da igraju zbog mentola sa mikrofonom ma za koji qrac i da se igra.. Koje su ovo pogane fore ..fuj 1 2
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, copkillah said: Solidna relativizacija, go on. Samo nastavite, meni se to takmičenje ko će da napiše veću nebulozu ne smeta. 2
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, Barrister said: A ne, to se vi takmičite ko će veću glupost da napiše. Vređanje konkretnog deteta je isto kao pevanje glupe navijačke pesme upućene svima i nikome. Hoće to, ali u nekom drugom univerzumu. Aha, a klinac koji dođe na utakmicu sa tatom shvata krivično-pravne finese kod uvrede i ne čuje da će komšija da ga siluje, nego shvata apstraktnost te pesme? 1
Choda Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, copkillah said: Zar nisu rekli da neće da igraju pred praznom dvoranom i to je to? Po meni je to ok, jebes ti ovaj cirkus 3
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ne, nego se utrkujete sa licemerjem i pisanjem kako treba za vređanje da se prazni i tako to, sve pristojan do pristojnog čoveka. A onda kada se istera na čistac da ima još vređanja, onda se ne važi. 2 2
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, napadaj said: Aha, a klinac koji dođe na utakmicu sa tatom shvata krivično-pravne finese kod uvrede i ne čuje da će komšija da ga siluje, nego shvata apstraktnost te pesme? Šta ako ima među navijačima neka osoba koja je žrtva silovanja? Ili su samo bitna Vesnina osećanja. 1
Recommended Posts