Dankan Ajdaho Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 34 minutes ago, Tresko said: Jao, ugrozili su i decu iz Leposavića ovi iz Partizana, ne mogu na spavanje a sutra imaju časove. Kakav si ti debil. Šta bi ti lično uradio da ti neko psuje dete?
Barrister Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 29 minutes ago, garmonbozia said: Možda bi se prekinuo i momentum Zvezde da su prekidali za vređanja Partizanovih navijača/igrača. I ja smatram da treba da se prekidaju utakmice zbog vređanja navijača, to mu dođe isto kao prozivanje dece u sedmodimenzionalnom univerzumu. 1
Scouser Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 2 minutes ago, MiddleClass said: Javite Areni, a i probudite Vladu Djurovica ma covic vesna jebe se ko besna vucicu pederu booo i aj cao
arheolog1981 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Kakav si ti debil. Šta bi ti lično uradio da ti neko psuje dete? Šta ti sad bulazniš? Osvrće se na luđenje Vlade Đurovića u studiju i lovačku priču kako je bio u Leposaviću u nekom košarkaškom kampu 1 1
Ted Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Quote Sad ostaje da vidimo šta će da odluče iz Partizan Mozzart Beta. Više od pola tima otišao je iz Arene i zaputio se ka kućama, pitanje je da li domaćin uopšte trenutno ima minimum potreban da izađe na teren za zagrevanje pred nastavak... hahahahahahahahahahahahahahahahahaha pa ovo je vrh 8
Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Kakav si ti debil. Šta bi ti lično uradio da ti neko psuje dete? O čemu ti pričaš mentolu? Kakve veze imaju deca iz Leposavića™ sa psovanjem dece?
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ček deca navijača su manje vredna od dece igrača? Jebeš mi sve cigani su ludi ko kurac 2
Dankan Ajdaho Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Tresko said: O čemu ti pričaš mentolu? Kakve veze imaju deca iz Leposavića™ sa psovanjem dece? Mislio sam da se referiraš na Bradilkova pijana bulažnjenja.
Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Ted said: hahahahahahahahahahahahahahahahahaha pa ovo je vrh Uuuu jaka fora, ovo je jače od trika sa zapisničkim stolom. Odeš u svlačionicu, pustiš da iz protivničkog tima igrači odu kući, i onda se vratiš na teren. To ima samo u čovićevom svinjcu. 1
ZokiAsov Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, arheolog1981 said: Šta ti sad bulazniš? Osvrće se na luđenje Vlade Đurovića u studiju i lovačku priču kako je bio u Leposaviću u nekom košarkaškom kampu Neka nasi izadju u petorci: zoki savic, cempi, onaj iz elitnih odreda, tiktoker iz prvog reda i vladan tegeltija. Stanu na centar i kazu sta je picke? 2
garmonbozia Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, napadaj said: Ček deca navijača su manje vredna od dece igrača? Jebeš mi sve cigani su ludi ko kurac Vređometrija 1
arheolog1981 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Vlado Đurović be like: prilaze mi dva dečaka u Leposaviću, jedan navija za Zvezdu drugi za Partizan a treći za Megu... a najbolji drugovi 1 2
Papovac Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 45 minutes ago, Ted said: možemo mi da pričamo koliko hoćemo i da kukamo.......činjenično stanje je sledeće......odradili su nas svetski na svakom niovu, i na terenu i van njega, mi smo naseli na baš sve i ispali potpuni majmuni......sezonu ćemo završiti uvređeni, poraženi i smešni kardinalno odsustvo inteligencije.....i na parketu i van njega na sve potpis, uz malu dopunu, i pored toga ispali sisice., aaaaa krece tekma
arheolog1981 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, Papovac said: na sve potpis, uz malu dopunu, i pored toga ispali sisice., aaaaa krece tekma Jel Savelja startuje
ToniAdams Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Svi znamo da je je jedino rešenje da se derbiji igraju bez publike ali samo ja imam muda da to i kažem 4 1
Recommended Posts