Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Aha, kad vredjaju Željka ne prekida se utakmica, ali zbog čovića i njegove govnarske žene da. 3 3 3 1
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Cigani uradili ono što mi nikad nismo, a trebalo je 5 1
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Kakav je gospodin Željko, on na mnogo gore uvrede na sopstveni račun nije ni pomišljao da izvede ekipu. Dva univerzuma 10 2
Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 I onda neki ovde pitaju kao kako je ovo čovićeva liga.
Papovac Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 minute ago, Tresko said: Ahahah, govna su otišla sa terena. a neko je ocekivao drugaciji rasplet. pa to je neporazeni tim, najbolji u istoriji.
Kreator Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 8 minutes ago, BlackGeorge said: https://sporttuna.online/ka_18 Pratite ovog Slovenca. Nema utišavanja tona, ima i včć pdr ... Bukmarkovao sam ovog slovenca. Od sada samo njegovu ArenaSport pratim. Ovde nema reglera.
cartman Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Ja da sam Čović meni bi imponovalo ovo sto skandiraju... Zajebavam se naravno pre nego mi skoče za vrat. Idiotski je ovakvo skandiranje.. A i brate dosadna je fora više 1
assignment Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Zar se nije ubacivalo na teren, nemoguće je da prekidaju samo zbog skandiranja, to bi bija novina.... 1
Tresko Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, Papovac said: a neko je ocekivao drugaciji rasplet. pa to je neporazeni tim, najbolji u istoriji. Pa to, posle svega i onih šema sa zapisničkim stolom, ostalo je još samo ovo. Ustvari, možda još i da naredi čović žandarmeriji da ispendreče igrače Partizana. 1 1
*edited by mod Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Jel bilo nešto posebno ili samo standardni repertoar? Zanimljiv presedan da se zbog vređanja prekida derbi. Čudno da ga nije bilo pre. I da budem jasan, što se mene tiče neka peva ko šta hoće dokle god nisu neka naci i faš sranja. Doduše i ja kad idem biram šta pevam, pa npr ne pojem o Bulama, Vesni, Brankici, B92 i generalno preskačem rusko-kosovski ciklus. 3 1
Recommended Posts