Popular Post Vasilij Zajcev Posted June 4, 2024 Popular Post Posted June 4, 2024 Ljudi, kako vam ne dosadi... Moglo je da se ne svira, kao što se i sviralo. Prosto, ove sudije nisu dorasle ovoj atmosferi, pritisku, namazanosti igrača...svemu šta je napravljeno od košarke na ovim prostorima. U Srbiji je na vlast došao lik koji fejkuje svoju mladost u dve tačke - da je nekad nešto zarađivao van politike i da je bio istaknuti navijač i huligan. Sve što je usledilo posle su samo posledice.. Svinjac u kome se bolje snalaze sličniji njemu. 9 3
lord_s Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Hoce li se vise sezona zavrsiti da se malo topic odmori 2
Milošica Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 4 minutes ago, lord_s said: Hoce li se vise sezona zavrsiti da se malo topic odmori 2
ubibobi Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 20 minutes ago, lord_s said: Hoce li se vise sezona zavrsiti da se malo topic odmori Topic je povređen i odmara, dobijaju nas i bez njega 1
hooyadahoo Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 25 minutes ago, lord_s said: Hoce li se vise sezona zavrsiti da se malo topic odmori Čestitam komšijama i želim im sve najbolje 6
Lord Stef Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Ajd' jos jednom, ono sto sam video, dve situacije koje mi nisu jasne. Faul u mrtvom vremenu je nekad bila nesportska, 2 bacanja i napad. Zvanje tajm auta u situaciji kad nemas vise nijedan, nekad se svirala tehnicka. Jel' su se pravila menjala, ili su drugacija u FIBA/ULEB/NBA propozicijama? 1
uini Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 10 minutes ago, Lord Stef said: Jel' su se pravila menjala, ili su drugacija u FIBA/ULEB/NBA propozicijama? drugačija su, odnosno, niti jedna od tri organizacije koje si pomenuo nema identična pravila. na koju situaciju misliš pod "faul u mrtvom vremenu"?
Lord Stef Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Mislim onaj faul bez lopte, dok jos nije izvedena iz auta. Prilicno sam siguran da sam ranije video nesportsku za to, u poslednja 2 minuta utakmica, ali opet, jbmlg da li je bila Evroliga ili neko Fiba takmicenje
levi Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 (edited) i Uleb igra po Fibinim pravilima uz nekoliko svojih amandmana juče se svakako igralo po fiba pravilima, to im je jedna od novijih promena, faul pre izvođenja dok stoji vreme, u poslednja 2 minuta utakmice, nesportska ali jedno bacanje i lopta sa strane. mislim da i Evroliga to primenjuje od ove godine Edited June 4, 2024 by levi 1 1
Lord Stef Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 Pa ti amandmani me kolju, ne moze covek da pohvata razlike 😁 ok, hvala 1
MiddleClass Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 47 minutes ago, Lord Stef said: Ajd' jos jednom, ono sto sam video, dve situacije koje mi nisu jasne. Faul u mrtvom vremenu je nekad bila nesportska, 2 bacanja i napad. Zvanje tajm auta u situaciji kad nemas vise nijedan, nekad se svirala tehnicka. Jel' su se pravila menjala, ili su drugacija u FIBA/ULEB/NBA propozicijama? Po fiba pravilima faul u mrtvom vremenu je jedno bacanje i lopta sa strane
cartman Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 A uzimanje TO kad ih više nemaš? (ako je to bio problem zbog kog se 5 minuta palamudilo sa zapisnickim stolom)
Recommended Posts