Mindaugas Žukauskas Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Ma da, mora se dovesti Hames, svako drugo rešenje je neozbiljan odgovor na Napiera 3
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2023 Author Posted August 6, 2023 (edited) a poruka od kapitena Edited August 6, 2023 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: Imati u ekipi Pantera i Džejmsa u prvoj petorci. Pa to bi bilo ludilo. Pogotovo za protivničke odbrane. Tu nema rešenja.
garmonbozia Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 bilo bi ludilo i za protivničke i za našu odbranu 6
kud u maglu Simoviću Posted August 6, 2023 Author Posted August 6, 2023 panter igra odličnu odbranu ja verujem da ćemo igrati napadački kao i prošle, samo još na višem nivou
Kreator Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Ne verujem da će doći Džejms. Moguće da su i Kalates i Džejms neka žvaka za medije da imaju šta da kljucaju. Oseka dešavanja u prelaznom roku.
goofs Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Mike James je igrač u rangu Kevina Pantera, i platežno i po umeću, imati dvojicu takvih u timu bi bilo apsolutno ludilo. I bio bi sasvim dostojna zamena Exumu. That said, nema leba da završi kod nas... 1
Kreator Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Nije, on je valjda još pod ugovorom. Imao je neku izlaznu opciju u ugovoru da ovog leta ode za NBA pa je nije iskoristio. Tako nešto sam negde pročitao. Smeta mu izgleda što je Kemba Voker stigao u Monako tako da automatski neće biti prva violina. 1
MiddleClass Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Ne bi ni od Pantera imao toliku slobodu. Armani i Oli placu za njim...
ZokiAsov Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 14 minutes ago, MiddleClass said: Ne bi ni od Pantera imao toliku slobodu. Armani i Oli placu za njim... Ovo. Dobar je kao bekap za kevina kapetana. A s obzirom da vucic peder ne uplacuje nista od nanelijeve trojke efesu u areni, ne znam ni koliku bi stipendiju mogli da mu ponudimo 1 3
Heaviside Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Robija je bog napada, bila bi to bolesna košarka sa Džejmsom i Panterom. Sigurno je bolje on da vam dođe nego mrtvi Kalates. Iz NBA ko zna ko će vam doći i koliko će mu trebati da se navikne na Obradovića i Evropu. 2
Recommended Posts