Ted Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 (edited) a što bi u Orlandu bilo ročište za dete koje ima u Brazilu cela priča je sumanuta, sve i da ima ročište i hoće da ide, o tome mora da obavesti klub unapred i dobije dozvolu. a i sama ročišta se ne zakazuju porukom preko Vibera, aj dođi sutra na ročište pls + smajli sudski čekić, nego se dobije poziv ranije Edited June 1, 2024 by Ted 2
Midžeta Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 4 minutes ago, *edited by mod said: Nema šta, ukleta sezona. Čak smo uspeli da izskautujemo jedinog crnca sportistu koji neće da bude absent/deadbeat father Ovo je poslednji ekser u kovcegu realno
Ted Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 sledeće godine da kombinujemo tim par muslimanima ako može, pa kad dođe špic sezone da pola tima ne spava, nit pije vodu i jede zbog Ramazanskog posta nekoliko crnaca, ali sa sudskim postupcima preko bare u toku par naših sa slavsko/splavarskim sklonostima (ovo verovatno već i imamo) i Bog da nas vidi
Facundo Orellana Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 1 hour ago, Ted said: a što bi u Orlandu bilo ročište za dete koje ima u Brazilu ... sa kečerkom iz Foče. Jbg, morao sam. Nadrealna sezona i sva događanja u njoj. Baš je bio skup velikog broja pogrešnih lobanja. 3
Midžeta Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 16 minutes ago, Facundo Orellana said: ... sa kečerkom iz Foče. Jbg, morao sam. Nadrealna sezona i sva događanja u njoj. Baš je bio skup velikog broja pogrešnih lobanja. Sve stoji, ali imaju neviđen entertainment value 1
Kreator Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 https://nizelige.republika.rs/sport/kosarka/493390/devojka-partizanovog-kosarkasa-nevidjen-potez
April Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 23 minutes ago, Facundo Orellana said: Baš je bio skup velikog broja pogrešnih lobanja. Prevedeno na srpski: eto, desilo se... Izvinjavam se što pitam, a el ima neko odgovoran za rasipanje gomile para na te nakrivo nasađene karaktere? Recimo
Popular Post Valk Posted June 2, 2024 Popular Post Posted June 2, 2024 1 hour ago, Ted said: par muslimanima ako može, pa kad dođe špic sezone da pola tima ne spava, nit pije vodu i jede zbog Ramazanskog posta par naših sa slavsko/splavarskim sklonostima (ovo verovatno već i imamo) A imate i kombo-Smajlija, prvo trpi Ramazan pa onda divlja po splavovima da nadoknadi. Šteta što nije i crnac. 12
April Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 49 minutes ago, Valkyrie said: Šteta što nije crnac Ooovaj...
Nikodije Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 8 hours ago, Ted said: a što bi u Orlandu bilo ročište za dete koje ima u Brazilu cela priča je sumanuta, sve i da ima ročište i hoće da ide, o tome mora da obavesti klub unapred i dobije dozvolu. a i sama ročišta se ne zakazuju porukom preko Vibera, aj dođi sutra na ročište pls + smajli sudski čekić, nego se dobije poziv ranije Ostaje samo neizvesno da li je ročište na Kopakabani, Ipanemi ili Prainji
SNARC Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Sta god da je..mislim da je dobro po nas. Ako je zaista pitanje o rocistu za dete, iz dubine pretkomora se nadam da ce odluka po dete biti najbolja, koji god roditelj morao to da istrpi. Sto se tice KKP..Bog nas je pogledao..Bruno je imao jos godinu dana ugovora a to sto se sam izvlaci, bez obestecenja na nasu stetu i bez obaveze da ga izdrzavamo, trpimo ili sta vec jos godinu dana..to je super srecna okolnost. 3 1 1
uini Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 btw, mislim da tužba venecije na temu prelaska u partizan još nije rešena, so there's that, also
*edited by mod Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 18 minutes ago, uini said: btw, mislim da tužba venecije na temu prelaska u partizan još nije rešena, so there's that, also Valjda im je dužan neku lovu. Ne znam da li je bila žalba ili nešto slično. Nestao je bio i iz Ulma ali su ga ubedili da se vrati.
Midžeta Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Bruno catch me or u go Houdini da parafraziram Dua Šipu
Jimmy Kowalski Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 9 hours ago, Ted said: a što bi u Orlandu bilo ročište za dete koje ima u Brazilu cela priča je sumanuta, sve i da ima ročište i hoće da ide, o tome mora da obavesti klub unapred i dobije dozvolu. a i sama ročišta se ne zakazuju porukom preko Vibera, aj dođi sutra na ročište pls + smajli sudski čekić, nego se dobije poziv ranije Pa i rociste moze da bude organizovano preko zooma, ne zivimo u srednjem veku. Kako se onaj lik sto mu je oduzeta dozvola javio iz kola? Dobro, taj je u toj situaciji ispao gluplji i od Bruna...
Recommended Posts