*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 20 minutes ago, booyaka said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/srbija-kls/bruno-kaboklo-otisao-kk-partizan-odlazak-reprezentacija/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2024-06-01-Da-li-je-Partiz Baš ružno od Limara i Zokija Njkoa, ako je istina da je otišao zbog starateljstva nad detetom. Ako je u pitanju ona kecerka iz Foče sa njom nema dete.
Popular Post Ted Posted June 1, 2024 Popular Post Posted June 1, 2024 1 hour ago, *edited by mod said: Ali sa vedrije strane ima prostora u timu a slobodni agenti su za sada De Kolo, Šabaz, MJ, Caanan, Motley, Lundberg, Ibaka, Harper, Klajburn... Harper je banovan 12
Ted Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Jel bi radije da bude kao druga ili kao treca sezona? Radije bih da zaboravim prethodne tri sezone, sa izuzetkom par meseci 1
arheolog1981 Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 1 hour ago, *edited by mod said: Ali sa vedrije strane ima prostora u timu a slobodni agenti su za sada De Kolo, Šabaz, MJ, Caanan, Motley, Lundberg, Ibaka, Harper, Klajburn... Pakuj ovu poslednju četvoricu
Milošica Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Kako iskusno nisi pomenuo ovu četvoricu koja dolaze. 2 1
*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Iskusno nisam hteo ni da pogledam koji je od njih kod Miška...
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 2 hours ago, booyaka said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/srbija-kls/bruno-kaboklo-otisao-kk-partizan-odlazak-reprezentacija/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2024-06-01-Da-li-je-Partiz Baš ružno od Limara i Zokija Njkoa, ako je istina da je otišao zbog starateljstva nad detetom.
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 (edited) . Edited June 1, 2024 by Dankan Ajdaho
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 (edited) . Edited June 1, 2024 by Dankan Ajdaho
Vasilij Zajcev Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 4 hours ago, *edited by mod said: Ako je u pitanju ona kecerka iz Foče sa njom nema dete. Ali koliko ovo dobro zvuči, kečerka iz Foče (jel ima negde fotka dotične?) Zamišljam im dete, Ajnštajn! 1 4
Popular Post Ted Posted June 1, 2024 Popular Post Posted June 1, 2024 (edited) 5 hours ago, *edited by mod said: Pa da vidimo po čemu ćemo pamtiti otišle igrače PJ - kucanje na Tašu, po koji šut sa poludistance i to što je zapravo suprotno od composure. Čim veze dva brza faula za njega je gotova utakmica. Kaminski - Jedan derbi, po koji bljesak, dosta specijala za finiš napada ili četvrtine koji su završeni bačenom loptom u reket koju on nije mogao da dohvati i moj lični favorit, pola sezone sudaranja sa saigračima prilikom iskakanja Bruno - pre svega po glupim, brzim i nepotrebnim faulovima. Onim koji se ne mogu opravdati čak ni u žaru navijanju dok se gleda sa tribine. Uz generalnu neinteligenciju, počev od potpisivanja ugovora sa EK timom pred SP i svega što je usledilo posle, pa one gluposti gde ode na finale LŠ sa Yagom a posle potpuno nepotrebno izmišlja da se ne viđaju odavno pa sve do ovog odlaska zbog reprezentativnih obaveza dok mu prvi plej repke ne ide na isto. Naneli - po tuči što je šteta jer je ove sezone imao neke jako dobre partije. Doduše da budem iskren i da nije bilo tuče deluje da nije bio planiran za još jednu sezonu. sve skupa ću da ih pamtim kao što pamtim nemile događaje, kao stres u produženom trajanju kao recimo kada sam, sa 18 godina, nastradao u saobraćajki i probudio se 10 dana kasnije u UC, u krevetu, a iz glave mi vire neke cevčice, jedno oko zatvoreno skroz, na jedno uho čujem, an drugo ne. pa su mi medicinske sestre pričale posle, da sam u stanju nekog bunila, u šok sobi, zahtevao da mi donesu jagode sa šlagom jer neću ništa drugo da jedem, pa kad su mi rekle da to ipak nije moguće, onda sam ih psovao najstrašnije. pa sam se do izlaska iz bolnice izvinjavao, jer se ničega nisam sećao i bio sam pod lekovima, a one su bile divne. ovde je malo teže, jel se sećam ili, nekoliko godina kasnije, kada me je, glavom i bradom, dr. Moma Jakovljević morao na živo da ušiva (to je neka druga operacija bila, htelo me to u jednom delu života), pa sam umal sebi odgrizao ruku, da ne bih vrištao. al to je trajalo relativno kratko (mada je izgledalo kao večnost). a ovo je trajalo od oktobra do juna kako kad sam otišao da polažem pravosudni i pao prvi ispit, pa morao da čekam dva sata da krenu ostali ispiti (koje sam položio ali jeben dan). ali o te bio dan, ovo su meseci kao kad sam proveravao koliko je bara duboka, a ono se ispostavilo da je duboka dva metra, pa sam zaplivao. u skafanderu u decembru mesecu. pa sam se cedio do kuće, a ortaci mi dupe pomerali narednih par meseci......al to je par meseci, a ovo je mnogo duže eto tako sam i ovu sezonu gledao, muka u produženom trajanju.....kojoj će, hvala nebesima, kraj doći vrlo brzo Edited June 1, 2024 by Ted 13
*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 1 hour ago, Vasilij Zajcev said: Ali koliko ovo dobro zvuči, kečerka iz Foče (jel ima negde fotka dotične?) Zamišljam im dete, Ajnštajn! 4
Midžeta Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Pa nije bas toliko glup Bruno, ova zenska je megagigaultra riba realno, svaka cast, zavidim, zenska sujeta et all A ako je otisao zbog tog rocista za starateljstvo meni je to ok, nije deadbeat dad, to mi je skroz simpa i na mestu, i ako mrzim decu 3
*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Nema šta, ukleta sezona. Čak smo uspeli da izskautujemo jedinog crnca sportistu koji neće da bude absent/deadbeat father 7
Recommended Posts