Dankan Ajdaho Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 A sad bez zajebancije, ovo sam odavno napisao, možda i previše drvlja i kamenja na Žoca, glavni problem ekipe ove sezone bio je nizak BB (pa ne samo taj) IQ. Bruno i Smajli ni sobna temperatura, a kamo sreće da su jedini. Teško je igrati smislenu košarku sa ljudima koji jednostavno ne mogu da skapiraju šta se od njih traži. 3
garmonbozia Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 (edited) Jbg, on je sastavljao taj tim. Mada mislim da ni on nije očekivao da ovoliko IQ ide u minus Edited June 1, 2024 by garmonbozia 1
Dankan Ajdaho Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Pa siguran sam da nije. Ali jbg, valjda je postojao neki skauting.
Ted Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 hahahahahahahahahahahaha......pa kkp je jebeni šou kakva sezona.......za anale. uspeli su da nadmaše i fkp lepo sam ja rekao, nemojte praviti Braunšvajg na steroidima......nit Braunšvajg valja, nit su steroidi dobri. dajte za početak igrače koji barem imaju predstavu gde su došli 2
Popular Post arheolog1981 Posted June 1, 2024 Popular Post Posted June 1, 2024 36 minutes ago, garmonbozia said: Jbg, on je sastavljao taj tim. Mada mislim da ni on nije očekivao da ovoliko IQ ide u minus Trening Partizana 2023/2024, kolorizovano 18
Ted Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 ako se nešto drastično ne promeni u sportskom sektoru, naredne dve sezone biće kao i ove tri.....ništa 1 1
Midžeta Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 (edited) Makar je dobra zajebancija E a sto je Ostoja zacepio cenu karata za finale KLS Edited June 1, 2024 by Midgeta 2 1
Jimmy Kowalski Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 14 minutes ago, Ted said: ako se nešto drastično ne promeni u sportskom sektoru, naredne dve sezone biće kao i ove tri.....ništa Jel bi radije da bude kao druga ili kao treca sezona?
Uskebasi Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Mogao bi Bodiroga opet da pomene da niko nema garantovano mesto u EL, čisto da malo ova ometena duhovitost splasne... 1 1
*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Pa da vidimo po čemu ćemo pamtiti otišle igrače PJ - kucanje na Tašu, po koji šut sa poludistance i to što je zapravo suprotno od composure. Čim veze dva brza faula za njega je gotova utakmica. Kaminski - Jedan derbi, po koji bljesak, dosta specijala za finiš napada ili četvrtine koji su završeni bačenom loptom u reket koju on nije mogao da dohvati i moj lični favorit, pola sezone sudaranja sa saigračima prilikom iskakanja Bruno - pre svega po glupim, brzim i nepotrebnim faulovima. Onim koji se ne mogu opravdati čak ni u žaru navijanju dok se gleda sa tribine. Uz generalnu neinteligenciju, počev od potpisivanja ugovora sa EK timom pred SP i svega što je usledilo posle, pa one gluposti gde ode na finale LŠ sa Yagom a posle potpuno nepotrebno izmišlja da se ne viđaju odavno pa sve do ovog odlaska zbog reprezentativnih obaveza dok mu prvi plej repke ne ide na isto. Naneli - po tuči što je šteta jer je ove sezone imao neke jako dobre partije. Doduše da budem iskren i da nije bilo tuče deluje da nije bio planiran za još jednu sezonu. 2
*edited by mod Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Ali sa vedrije strane ima prostora u timu a slobodni agenti su za sada De Kolo, Šabaz, MJ, Caanan, Motley, Lundberg, Ibaka, Harper, Klajburn...
booyaka Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 https://sportklub.n1info.rs/kosarka/srbija-kls/bruno-kaboklo-otisao-kk-partizan-odlazak-reprezentacija/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2024-06-01-Da-li-je-Partiz Baš ružno od Limara i Zokija Njkoa, ako je istina da je otišao zbog starateljstva nad detetom. 1
Recommended Posts