Shaq Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 to ste imali i u prvoj godini, kamoli sada.. i te pare su zagarantovane u odnosu na ono pod radonjom ili vujosevicem, kad se dobijalo po 5m al to je bilo, kad dobijete dobili ste..
smooth.Op Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 10 minutes ago, radnik said: Reče mi jedan coek... ima par meseci, 15m za plate igraca + ŽO trener, je uslov EL za 5 god ucesca. Bas da ispratim, zna li sta. Bez garancija za arenu ne može. To je jako bitan faktor. A ne pitamo se tu mnogo dugoročno...
Ted Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 4 hours ago, uini said: ^to ti je onaj zonficj, mi smo 11i a vi 16i, daklem, bolji. -ivo andric ili zheljko ne, to je zonfitj koji ima veze samo sa vama, a ne sa nama. a tiče se grčevite borbe na život i smrt za plasman tamo i decenije ničega tamo ima malo komike, priznaćeš realno, najveći uspeh naših timova u EL, od Duletovog f4, jeste Partizanov prošlosezonski. vi ste puno učestvovali, ali nije baš da ste puno doneli 1
Heaviside Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 27 minutes ago, Ted said: ne, to je zonfitj koji ima veze samo sa vama, a ne sa nama. a tiče se grčevite borbe na život i smrt za plasman tamo i decenije ničega tamo ima malo komike, priznaćeš realno, najveći uspeh naših timova u EL, od Duletovog f4, jeste Partizanov prošlosezonski. vi ste puno učestvovali, ali nije baš da ste puno doneli Imali smo i mi identičan plasman vašem iz prošle sezone.
booyaka Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 9 minutes ago, ZokiAsov said: Oni su de kubertena bas bukvalno shvatili Tamo gde može jedino do trofeja KKP i KKCZ, a to je ABA baš i ne.
sasailic Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 2 hours ago, Shaq said: to ste imali i u prvoj godini, kamoli sada.. i te pare su zagarantovane u odnosu na ono pod radonjom ili vujosevicem, kad se dobijalo po 5m al to je bilo, kad dobijete dobili ste.. Profesionalni forumski smarac. Tvoje radno mesto, po najnovijoj sistematizaciji. 1
Valk Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 1 hour ago, Heaviside said: Imali smo i mi identičan plasman vašem iz prošle sezone. Kako beše izgleda trofej EL za šesto mesto? 4
Ted Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 4 minutes ago, Valkyrie said: Kako beše izgleda trofej EL za šesto mesto? nije baš sex-y, ali je dosta lepši od onog za 16. 1 1
smooth.Op Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 (edited) 2 hours ago, Ted said: ne, to je zonfitj koji ima veze samo sa vama, a ne sa nama. a tiče se grčevite borbe na život i smrt za plasman tamo i decenije ničega tamo ima malo komike, priznaćeš realno, najveći uspeh naših timova u EL, od Duletovog f4, jeste Partizanov prošlosezonski. vi ste puno učestvovali, ali nije baš da ste puno doneli Dobiješ šampiona EL dve u gostima i petu vodiš 15+ razlike na poluvremenu. A u aba ne može brejk. Boltauzer znate. Mrš Edited May 25, 2024 by smooth.Op 1 3
Popular Post Nikodije Posted May 25, 2024 Popular Post Posted May 25, 2024 1 minute ago, Valkyrie said: Kako beše izgleda trofej EL za šesto mesto? 1 15
Moća Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 2 minutes ago, Valkyrie said: Kako beše izgleda trofej EL za šesto mesto? 5
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2024 Author Posted May 25, 2024 stavljate maske, nadiru inficirani žocitisom 3
uini Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 2 hours ago, Ted said: ne, to je zonfitj koji ima veze samo sa vama, a ne sa nama. a tiče se grčevite borbe na život i smrt za plasman tamo i decenije ničega tamo ima malo komike, priznaćeš realno, najveći uspeh naših timova u EL, od Duletovog f4, jeste Partizanov prošlosezonski. vi ste puno učestvovali, ali nije baš da ste puno doneli pa i pre tog duletovog mutin/kimetov f4 & zeljkov/prof nikolic titula za cca 35 godina izmedju svega toga tanko to valjda i govori koliko je tesko napraviti nesto, cak i kada si kompetentsn sa lovom & talentom, mada sam mislio da je to jasno, kao i sto je jasno da je partizan imao povremeno uspeha a zvezda uopste. moj reply je bio o necem drugom ali sam zaboravio o cemu a mrzi me da se vracam :/ 1
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2024 Author Posted May 25, 2024 1 minute ago, uini said: pa i pre tog duletovog mutin/kimetov f4 & zeljkov/prof nikolic titula dule ima i gent i pariz od f4 2
Recommended Posts