Ryo Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 Ajde Shaq ne izmisljaj vise. Idi leci komplekse negde drugde i slobodno povedi onog mrsomuda draganceta. 1 2
Ted Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 1 hour ago, BlackGeorge said: Šalu na stranu ali meni uopšte nije jasno zašto ga je Željko stavio za kapitena? On nema uopšte neki autoritet kod ostalih igrača. Doduše retko ko uopšte tu ima jer su većina nekako melanholični da ne kažem bolekurčivi. Možda eventualno Trifunović koji se baš kida ali on je em glup em netalentovan. izgleda da ni Željko nema autoritet kod ovih igrača. ovo ne tvrdim ja, to se može zaključiti iz onoga što je Željko pričao u januaru ili februaru.....da malo šta više može da uradi.....i u tom smislu ako je tako, onda je pitanje kapitena bez značaja.....mislim, ako nema trener autoritet, neće ga imati ni biloko od igrača 1
Shaq Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 5 minutes ago, Ryo said: Ajde Shaq ne izmisljaj vise. Idi leci komplekse negde drugde i slobodno povedi onog mrsomuda draganceta. smiri se debilko nije ovo tvoj forum, ovo ti je treci ispad danas..
Ted Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 (edited) apelujem na mir i smirivanje strasti na topiku......budimo ljudi iako smo Srbi apelujem i na one koji nisu Srbi tolerancija nije slabost, verbalna agresija nije kvalitet, podjebavanje je sasvim ok ako ima razumne granice, a razumnim ljudima ne treba da se crtaju granice hvala na pažnji Edited May 21, 2024 by Ted 6 1
Milošica Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 Tede, hoćeš sa mnom na pregovore oko situacije u Gazi?
Popular Post SNARC Posted May 21, 2024 Popular Post Posted May 21, 2024 3 minutes ago, Milošica said: Tede, hoćeš sa mnom na pregovore oko situacije u Gazi? Ovo je suptilan nacin da podjebavas Elenika ? 10
Ted Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 za mir i ljubav među ljudima, uradio bih sve dobro, skoro sve......npr. nikad ne bih bio moderator 2
SNARC Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 27 minutes ago, Midgeta said: Nadam se da ce da se snimi 1 dokumentarac Surviving Nunnally, ja bi to gledala Imamo soundtrack. Pustam ovo na repeat vec treci dan.. Bruce Lee = Nane Lee 1 1
Eleniko Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 6 minutes ago, SNARC said: Ovo je suptilan nacin da podjebavas Elenika ? fali jedno z, za početak a za nastavak sačekaj da mi turci okupiraju ostrvo, imamo spremnu nemačku zastavu da istaknemo na kuću računamo da je bolje to da podignemo od srpske
SNARC Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 Just now, Eleniko said: fali jedno z, za početak a za nastavak sačekaj da mi turci okupiraju ostrvo, imamo spremnu nemačku zastavu da istaknemo na kuću računamo da je bolje to da podignemo od srpske Ja mislio zbog ex nickname-a...izgleda da nisam u toku.. Nista..necu da smetam dalje
Eleniko Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 Just now, SNARC said: Ja mislio zbog ex nickname-a...izgleda da nisam u toku.. Nista..necu da smetam dalje ex nickname je gazza 1
SNARC Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 (edited) 1 minute ago, Milošica said: Čiji? Sednes jednom sa nama..starijima..iskusnijima..pokvarenijima..obrnes turu-dve..dao Bog i tri..pa ce ti se kasti samo Edited May 21, 2024 by SNARC 1 1 1
Eleniko Posted May 21, 2024 Posted May 21, 2024 pa taj pomenuti bivši inače svaka čast za iskopinu ove pesme o brus liju taman da kažem da je već zauzeta teritorija, vrv ne znate 2 1
Recommended Posts