Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora)

Kako da ne 

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

kkp sigurno ima neke garancije, uostalom ne bi jos pre mesec dana nudili hezonji silne milione..

ono sto partizani ne mogu da utuve u glavu, to je da mesto u el nece dobiti na konto zvezde..

dakle zvezda ide u el, ide i kkp verovatno al to nece biti preko™ zvezdinog mesta, pa vi sad analizirajte situacije ostalih timova..:fantom:

Posted
1 hour ago, Segundo said:

Neko je ovde pre koji dana napisao da iz pouzdanih izvora zna da vam je atmosfera u ekipi katastrofana. Jasno je svima da nesto tu ne stima, u ovih par dana od dvoje upucenih u desavanja u klubu sam i ja dobio gotovo isti info. Jedan cak kaze da je Kaminski vodeci. Lik se ponasa kao neka zvezda, odnos mu je uzasan, nezainteresovan potpuno..kaze, po zavrsetku EL krenuo da se pakuje da ide kuci...pojma nije imao da se igra Aba, kao sta, ovde nije kraj, nismo ispali, ima jos?

Verujem u sve sem u ovo zadnje. Jer teško da nije primetio da ABA koju je igrao ima i plejof da se odigra. U svakom slučaju deluje da je jako bivši sa ovom "Tristan Specijal" minutažom gde uđe na početku i posle prve dve greške popije klupu do kraja utakmice.

• +1 1
Posted

Ono što je 99 posto sigurno je da će oba srpska tima igrati EL, a ono što je 100 posto sigurno je da bi igrao samo jedan da je KKP osvojio ABA ligu :coffee:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
19 minutes ago, SNARC said:

Nemam zasto da pistim..cestitao sam i stojim iza toga, vasi su bili uveliko bolji, rezultat kaze sve. 

Jeste tuzilastvo picka..Zelimir nije ni sud ni tuzilastvo, on treba da nas zanima nego ljudi za cije placanje odvajaju sumu sa svakog fiskalnog racuna koji platimo..i vi i mi. 

Da li ce se iko sa vase strane pobuniti protiv takvog tuzilastva ili drzave ?  

Postoji li neki skup navijaca vaseg kluba uskoro na kom cete moci da dignete glas ?

Protiv tužilaštva treba da se borimo kao građani, a ne kao navijači ovog ili onog kluba.

• +1 1
Posted (edited)
22 minutes ago, SNARC said:

Nemam zasto da pistim..cestitao sam i stojim iza toga, vasi su bili uveliko bolji, rezultat kaze sve. 

Jeste tuzilastvo picka..Zelimir nije ni sud ni tuzilastvo, on treba da nas zanima nego ljudi za cije placanje odvajaju sumu sa svakog fiskalnog racuna koji platimo..i vi i mi. 

Da li ce se iko sa vase strane pobuniti protiv takvog tuzilastva ili drzave ?  

Postoji li neki skup navijaca vaseg kluba uskoro na kom cete moci da dignete glas ?

Skupovi navijača su najgori društveni talog, makar elita bila kanalizacioni kolektor iz BGD na H20. Pre bih vodio jutarnji program sa Milomirom, nego bio deo navijačkog skupa.

Što se mene tiče, to što će Naneli da propusti 1, 5 ili 10 utakmica i što će mu od milionske plate ostati svega 975k, potpuno mi je svejedno. 

Da ne govorim koliko je pogrešno to što se oko ovakvih stvari, evo i kod tebe podrazumeva da reakcija treba da se desi na bazi navijačkog predznaka.

Edit: sigurnost bio brži oko poslednjeg pasusa.

Edited by kralj
  • Tužno 1
Posted
6 minutes ago, sigurnost said:

Protiv tužilaštva treba da se borimo kao građani, a ne kao navijači ovog ili onog kluba.

Slazem se..sutra ce se odrzati skup povodom odigravanja finala fudbalskog kupa. Bice prisutni gradjani, necemo obracati paznju na navijacku pripadnost. Sta mislis, hoce li biti nekih povika kontra tuzilastva ili ministarstva pravde povodom ovog slucaja, koji je juce izazvao ozbiljnu buru i nezadovoljstvo ? 

Posted
14 minutes ago, SNARC said:

Slazem se..sutra ce se odrzati skup povodom odigravanja finala fudbalskog kupa. Bice prisutni gradjani, necemo obracati paznju na navijacku pripadnost. Sta mislis, hoce li biti nekih povika kontra tuzilastva ili ministarstva pravde povodom ovog slucaja, koji je juce izazvao ozbiljnu buru i nezadovoljstvo ? 

Skup povodom fudbalskog kupa....

Druže, u ovoj zemlji su pre malo više od godinu dana smenjene tužiteljke zbog zloupotreba u EPSu. Bilo je 50 ljudi na protestu. Jel si bio? Ja jesam.

Posted
4 minutes ago, stejsi said:
sve što je moglo da krene po zlu ove sezone, krenulo je.

od mučenog mirotića koji je, kad se sabere i oduzme, ispao ženski polni organ, preko bar 4-5 nesrećno i glupo izgubljenih tekmi na početku el koje bi sezonu usmerile u drugom pravcu, do nervoze koja je počela sve češće da se uvlači u ekipu, ali i u trenera.

a zapravo, pogrešilo se u selekciji onoliko. najpre, s puštanjem lesora koji je bio srce tima. to je najnenadoknadiviji gubitak pa možda ikad. dovedeni su kaminski i kaboklo, ali njih dvojica zajedno nisu ni do kolena lesoru.

kopipejstovanje exuma s pi džej doužerom je takođe epski fejl. čujem ovih dana da je pao u formi jer kolena ne mogu da mu izdrže preko 70 tekmi u sezoni. s oproštenjem, koji smo ga kurac onda dovodili? branio sam ga cele sezone, u onih par utakmica koje je jedino odigrao naslućivao se blistav talenat, ali on i dante, to su dve galaksije.

smit je proigrao koliko-toliko na kraju, ali i on je igrač limitiranih kvaliteta. od ostalih pojačanja: ponitka razočarenje, uprkos borbenosti, dok je jaramaz postao horor od igrača, kako i zašto, bog sami zna.

starosedeoci su najviše podbacili. najpre panter, koji je imao sjajnu prošlu sezonu (uprkos sranju s realom), krunisanu petom partijom protiv cz u finalu aba. ako je već, kako mnogi primećuju, pročitan u napadu, ne kapiram što se onoliko insistiralo na mučenju lopte kad je u njegovim rukama i zašto trener to nije presekao. igra, kako se priča, za 2,6 miliona evra, a ono što je isporučio ove sezone, koliko god grobarska krv tekla njegovim venama, dosta je sramno, ne samo za te, nego i za mnogo manje pare.

ledej je takođe bio više loš nego dobar, posebno u ovoj seriji finala kad je neobjašnjivo potonuo. njega kad nema onda ga baš nema.

anđušić i trifa su verujem kupili izlazne karte iz kluba s ovosezonskim partijama, balša bi povremeno živnuo kad bi dobijao minute (trebalo je da ih dobija mnogo više po meni), dok je možda i najveća regresija u timu bila kod smajlija. ok, nije najpametnija osoba na planeti, ali ne kapiram kako onakav stručni štab u kome je jedan matović, koji preko leta radi s nba igračima, ne uspeva da podigne individualni kvalitet pa skoro nijednog igrača u ekipi.

s tim u vezi, mala digresija: šokirao sam se kad sam nedavno čuo da kkp od željkovog dolaska trenira jednom dnevno po dva sata, a neretko dobijaju i dane pauze posle teških tekmi ili duplih gostovanja u el. u duletovo vreme je bilo drugačije. i dalje mi neverovatno zvuči taj info, dva sata na dan trenira evroligaška ekipa.

za kraj sam ostavio ludog aleksu, o kome sam čuo toliko neverovatnih priča ove sezone da zaista ne znam šta da mislim o njemu. na ludilo ume da dobije utakmicu, ali ume i ekipu da odvede u ponor svojim sumanutim rešenjima. ako je zaista otišao u dubai, neka se bar odmori od svega što je doživeo ove sezone od strane trenera.

naneli je bio ubedljivo najkonstantniji igrač cele sezone i vrv jedini koga bih zadržao i dogodine.

generalno, utisak mi je da nikom nije nađeno do kraja mesto u timu, da su sve te oscilacije kao posledica brojnih poraza, od kojih su neki bili baš teški, ekipu udaljili od timske hemije koja ponekad uspe da vas odnese do uspeha i titula čak i kad nemate dovoljan kvalitet (eno duletova ekipa s poslednjeg fajnal fora 2010, na primer). nijednog momenta tim nije kliknuo, a i onih par solidnih pobeda u el više je donela publika nego nekakav sistem.

konačno, želimir. svakom iole pismenom, a neostrašćenom, jasno je da kkp ne bi bio ovde da njega nema. ipak, i on je ove sezone izgubio mojo, najblaže rečeno. selektirao je i trenirao igrače, niko mu se u to nije mešao, pa je i njegova odgovornost poprilična. i sam je u nekom momentu nagovestio da je izgubio svlačionicu i zato je, da sumiram, idealan momenat da se debelo provetri ekipa. i da, ako je ikako moguće, prestane da urla na igrače, jer, a i o tome se sve glasnije priča, igračima nimalo ne prija takav (mal)tretman, a i pitanje je ko će ubuduće doći da igra ovde znajući da ga čeka rumeni fen u facu sve vreme.

mnogi imaju ugovore, među njima panter i ledej, ali zaista nisam siguran da kkp treba da produžava agoniju s tim igračima i skoro svim ostalima iz ove postave, minus naneli. teška postsezona je pred nama. domaćih igrača na tržištu više nema, sve mlado što vredi je kod zalizanog, a mi smo u ratu s njim, dok stranci, posle ovakve sezone, željkove nervoze i blamantnog poraza u finalu aba, teško da će pohrliti da svoje karijere odvedu u stagnaciju, nikako putem uspeha, jer kkp ove zone nije imao skoro nijedan veliki uspeh, nijednu veliku pobedu.

stucane su ogromne pare, nije uzet nijedan trofej, nije se prošlo u plej of el (a najavljivao se i f4), sve zajedno giga mega neuspešno. ali, bude i takvih perioda u životu, to bar mi grobari dobro znamo.

igračima i treneru zvezde čestitke, ono ćoravo zlo (i svi ostali koji ga drže tu) da se nekako ukloni, pa da probamo da vratimo normalnost u odavno obolelu domaću košarku. sve ovo što se dešava van terena je teška boleština.

p.s.

reče željko da ćemo igrati el i dogodine. valjda zna nešto što mi ne znamo. a ne znamo ni s kim ćemo igrati, jer smo sjebali sve šanse da ishajpujemo klub i pozicioniramo ga kao poželjnu sredinu pre nego kao mesto gde će rekonvalescenti rehabilitovati svoje posrnule karijere.

ne znamo ni koliko će ljudi pratiti dogodine tu odiseju, jer ova igra i generalno atmosfera oko kluba teško da će opet prodati 16.000 pretplatnih po, kako se priča, dosta skupljim cenama. mnogo toga je bilo na kocki ove sezone, posebno u finalu aba i ekipa je posrnula skoro svaki put kad je trebalo da pokaže bolz.

krenulo po zlu može samo i jedino da se odnosi na fejl sa zilotom, mada i tu je odgovornost kluba što nisu napravili plan B, sve ostalo je željkov fejl, a najviše vidim problem u tom pristupu prema domaćim igračima i iživljavanju nad smajlijem i aleksom recimo, posle čega ovi mentalno ne mogu da se sastave, mislim ovaj smajli nije 30 posto smajlija od prošle godine, a to je odgovornost trenera i ničija više. 

da, dok kapitenu puši kurac kad se ovom digne.

• +1 5
Posted

chu krenulo po zlu..

pusten lesor da ode za 1,5m a dovedeni kaminski i kaboklo umesto njega za 2m

exum je hteo da ide u nba bez obzira na pare, al nisu umesto njega dovedeni radicevic i peno, vec pj dozier i smith..

pri tom ste kao tim imali ubedljivo najmanje odsutne igrace zbog povrede..

budzet je i po recima ostoje bio 10% veci, zapravo i veci al nebitno..:fantom:

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
20 minutes ago, stejsi said:

od mučenog mirotića koji je, kad se sabere i oduzme, ispao ženski polni organ, preko bar 4-5 nesrećno i glupo izgubljenih tekmi na početku el koje bi sezonu usmerile u drugom pravcu, do nervoze koja je počela sve češće da se uvlači u ekipu, ali i u trenera.

a zapravo, pogrešilo se u selekciji onoliko. najpre, s puštanjem lesora koji je bio srce tima. to je najnenadoknadiviji gubitak pa možda ikad. dovedeni su kaminski i kaboklo, ali njih dvojica zajedno nisu ni do kolena lesoru.

kopipejstovanje exuma s pi džej doužerom je takođe epski fejl. čujem ovih dana da je pao u formi jer kolena ne mogu da mu izdrže preko 70 tekmi u sezoni. s oproštenjem, koji smo ga kurac onda dovodili? branio sam ga cele sezone, u onih par utakmica koje je jedino odigrao naslućivao se blistav talenat, ali on i dante, to su dve galaksije.

smit je proigrao koliko-toliko na kraju, ali i on je igrač limitiranih kvaliteta. od ostalih pojačanja: ponitka razočarenje, uprkos borbenosti, dok je jaramaz postao horor od igrača, kako i zašto, bog sami zna.

starosedeoci su najviše podbacili. najpre panter, koji je imao sjajnu prošlu sezonu (uprkos sranju s realom), krunisanu petom partijom protiv cz u finalu aba. ako je već, kako mnogi primećuju, pročitan u napadu, ne kapiram što se onoliko insistiralo na mučenju lopte kad je u njegovim rukama i zašto trener to nije presekao. igra, kako se priča, za 2,6 miliona evra, a ono što je isporučio ove sezone, koliko god grobarska krv tekla njegovim venama, dosta je sramno, ne samo za te, nego i za mnogo manje pare.

ledej je takođe bio više loš nego dobar, posebno u ovoj seriji finala kad je neobjašnjivo potonuo. njega kad nema onda ga baš nema.

anđušić i trifa su verujem kupili izlazne karte iz kluba s ovosezonskim partijama, balša bi povremeno živnuo kad bi dobijao minute (trebalo je da ih dobija mnogo više po meni), dok je možda i najveća regresija u timu bila kod smajlija. ok, nije najpametnija osoba na planeti, ali ne kapiram kako onakav stručni štab u kome je jedan matović, koji preko leta radi s nba igračima, ne uspeva da podigne individualni kvalitet pa skoro nijednog igrača u ekipi.

s tim u vezi, mala digresija: šokirao sam se kad sam nedavno čuo da kkp od željkovog dolaska trenira jednom dnevno po dva sata, a neretko dobijaju i dane pauze posle teških tekmi ili duplih gostovanja u el. u duletovo vreme je bilo drugačije. i dalje mi neverovatno zvuči taj info, dva sata na dan trenira evroligaška ekipa.

za kraj sam ostavio ludog aleksu, o kome sam čuo toliko neverovatnih priča ove sezone da zaista ne znam šta da mislim o njemu. na ludilo ume da dobije utakmicu, ali ume i ekipu da odvede u ponor svojim sumanutim rešenjima. ako je zaista otišao u dubai, neka se bar odmori od svega što je doživeo ove sezone od strane trenera.

naneli je bio ubedljivo najkonstantniji igrač cele sezone i vrv jedini koga bih zadržao i dogodine.

generalno, utisak mi je da nikom nije nađeno do kraja mesto u timu, da su sve te oscilacije kao posledica brojnih poraza, od kojih su neki bili baš teški, ekipu udaljili od timske hemije koja ponekad uspe da vas odnese do uspeha i titula čak i kad nemate dovoljan kvalitet (eno duletova ekipa s poslednjeg fajnal fora 2010, na primer). nijednog momenta tim nije kliknuo, a i onih par solidnih pobeda u el više je donela publika nego nekakav sistem.

konačno, želimir. svakom iole pismenom, a neostrašćenom, jasno je da kkp ne bi bio ovde da njega nema. ipak, i on je ove sezone izgubio mojo, najblaže rečeno. selektirao je i trenirao igrače, niko mu se u to nije mešao, pa je i njegova odgovornost poprilična. i sam je u nekom momentu nagovestio da je izgubio svlačionicu i zato je, da sumiram, idealan momenat da se debelo provetri ekipa. i da, ako je ikako moguće, prestane da urla na igrače, jer, a i o tome se sve glasnije priča, igračima nimalo ne prija takav (mal)tretman, a i pitanje je ko će ubuduće doći da igra ovde znajući da ga čeka rumeni fen u facu sve vreme.

mnogi imaju ugovore, među njima panter i ledej, ali zaista nisam siguran da kkp treba da produžava agoniju s tim igračima i skoro svim ostalima iz ove postave, minus naneli. teška postsezona je pred nama. domaćih igrača na tržištu više nema, sve mlado što vredi je kod zalizanog, a mi smo u ratu s njim, dok stranci, posle ovakve sezone, željkove nervoze i blamantnog poraza u finalu aba, teško da će pohrliti da svoje karijere odvedu u stagnaciju, nikako putem uspeha, jer kkp ove zone nije imao skoro nijedan veliki uspeh, nijednu veliku pobedu.

stucane su ogromne pare, nije uzet nijedan trofej, nije se prošlo u plej of el (a najavljivao se i f4), sve zajedno giga mega neuspešno. ali, bude i takvih perioda u životu, to bar mi grobari dobro znamo.

igračima i treneru zvezde čestitke, ono ćoravo zlo (i svi ostali koji ga drže tu) da se nekako ukloni, pa da probamo da vratimo normalnost u odavno obolelu domaću košarku. sve ovo što se dešava van terena je teška boleština.

p.s.

reče željko da ćemo igrati el i dogodine. valjda zna nešto što mi ne znamo. a ne znamo ni s kim ćemo igrati, jer smo sjebali sve šanse da ishajpujemo klub i pozicioniramo ga kao poželjnu sredinu pre nego kao mesto gde će rekonvalescenti rehabilitovati svoje posrnule karijere.

ne znamo ni koliko će ljudi pratiti dogodine tu odiseju, jer ova igra i generalno atmosfera oko kluba teško da će opet prodati 16.000 pretplatnih po, kako se priča, dosta skupljim cenama. mnogo toga je bilo na kocki ove sezone, posebno u finalu aba i ekipa je posrnula skoro svaki put kad je trebalo da pokaže bolz.

Verujem da je bio plan da se ozbiljno dignu sezonske. Čak su i ove godine hteli da dignu više nego što jesu, što se vidi po odštampanim cenama na nekima od karata. Doduše verovatno je plan bio i malo drugačiji što se cele sezone tiče. Ne vidim na osnovu čega će sada da ih dignu, osim ako ne bude neka šuplja priča, "dajte 1000e za sezonsku, stižu bombe, samo što nisu."

A naneli je čini mi se prilično završio priču u Beogradu. Iznenadio bi se da ga vidim i u ovih narednih par utakmica nesrećnog KLSa.

Posted
23 minutes ago, stejsi said:

p.s.

Ovo za Dozierova kolena sam i ja pisao, kada su ljudi ovde zagovarali da bi ga produzili. Naravno da smo znali da nije 100%, da je zato i ispao iz NBA kombinacija (kao i Kaminsky uostalom), ali tacno koliko njegova kolena mogu da izdrze ne znas dok ne testiras kroz utakmice. Nije da smo imali ponudu za boljeg, kvalitetnijeg i zdravijeg igraca, a nasi slepci uzeli invalida. I Exum je imao istoriju povreda i generalno je vazio za nekog ko je prilicno staklen, pa je izdrzao celu sezonu iako je dosao u prilicno zapustenom stanju. Neki put stvari ispadnu dobro, neki put ne, niko nema kristalnu kuglu da predvidi sta ce se sve desiti.

Ovo za treniranje jednom dnevno prepodne je i sam Zeljko pricao, da je to davno pantetirao kao najbolje resenje za igrace kada se nema puno vremena za trening i umora zbog cestih utakmica i putovanja. Tako treniramo od njegovog dolaska. Prosle godine se to nije postavljalo kao problem, sada ispada da jeste jer krajnji rezultat nije isti. Ja ne mislim da je problem u broju sati, i Dusko Ivanovic poznat po iscprljivanju igraca na treninzima se prilagodio okolnostima da mu ne bi ekipa bila vecita putujuca bolnica..

• +1 1
Posted
35 minutes ago, stejsi said:

Aleksa u Dubai 

Wtf, u imaginarni klub? :ohmy:

Nadam se da ćeš reći "ma jok, otišao na odmor"

Posted

Pa da vidimo sta smo imali pred fajront.

Hajde da budem darezljiv preko svake mere i da kazem da su sve muke u EL proizvod toga sto nismo uparili mitsko bice Mirotica sa gramzivim Madarom i ostalim misterioznim igracima koji bi dosli samo da je Mirotic potpisao (za sad je to zvacnicno bio samo Gilespi) jer bi sa njima u najmanju ruku otisli na F4. Zanemaricemo sad to sto se ni Milano ni Fener nisu bas usrecili sa njih dvojicom.

Sve to nikako nije opravdanje za ABA poraze u regularnom delu koji su em bili sramotni em su bili  vecinom sa jakom potrosnjom nosilaca igre. Jednostavno sa ovom timom je sramota ne biti na prvom mestu regularnog dela, posebno ako već imaš bolji međusobni skor sa Zvezdom. Da ne idem daleko u prošlost kako bi našli zadnju sezonu u kojoj smo imali ovoliko poraza pre plejofa.

U samom plejofu stari stranci su delovali kao da ih ne zanima da osvoje nesto sto vec imaju, dok su novi delovali pretezno zbunjeno.

Na sta li ce tim da lici do pocetka sezone i onog nesrescnog SuperKupa moze samo da se nagadja ali ako je istina da dolazi Vanja, izvesno je da ce jedan ako ne i dva igraca imati malo vise vremena da se posvete svojim kosarkaskim kampovima.

Smith se mislim svi nadaju da ce ostati, bila bi steta da ode jer je jedini pokazao ozbiljnu zelju i zalaganje + njegova uloga u ovom SL vs Naneli sranju.

Sudeci prema odnosu ka Kaminskom a i dosta njegovih partija, ne bi me cudilo da je vec spakovao kofere. Moguce je da ce se cak udomiti i u EL ali aj da vidimo. Ponitka je jos izvesniji za odlazak, samo posle PAO i Partizana ne vidim ga u EL timu.
Sto se PJa tice imam osecaj da ce on da odradi obrnutog Exuma i da posle ove sezone u kojoj se prilagodjavao na Evropu kod nas ima da proradi u nekom drugom klubu.

Panter i Ledej imaju po jos godinu ugovora. Trenutno deluje da je 50/50 izmedju toga da ce da grizu da urade nesto u toj zadnjoj sezoni vs lagani cruise kroz sve sto nije EL utakmica.

Bruno ima jos godinu dana valjda, doduse sasvim moguce da je neka 1+1 opcija ali verovatno cemo ga gledati jos.

od ostalih domacih rekao bi da su svi manje vise bezbedni zbog pasosa. Koprivica ce nam ostati u timu na poziciju bolesnog Jeremije. veciti "eh da se nije povredio/zarazio mogao je da bude sjajan" i verovatno ce moci da sanja o karijeri jednog Tristana Vukcevica. Aleksa i Smajli nece nigde doduse za to se ovog leta pita i Smajli, ali obojici spisak reprezentacije daje dodatnu privlacnost i ako je to u Smajlijevom slucaju tek siri spisak. Trifa pretpostavljam da prima neku crkavicu (u poredjenju sa ostatkom tima) i deluje da je prihvatio tu ulogu da sedi na ivici klupe. Ali i on verovatno prilično vidi u odnos na ostale i niko živ se ne bi iznenadio da krene putem Zagorca.

I naravno ako bude srece mozda Savo dobije konacno neku minutazu mada uz provedeno vreme u Americi i saznanja koliko para može da se dobije od nekog koledža, možda se i on opredeli za taj put.

Što se nekih pojačanja tiče biće veselo namoliti ih, ne nužno zbog ove loše sezone već zato što na tržište dolaze Pariz i Dubai a deluje i da će Real u ozbiljno restrukturiranje. Sa druge strane tu je i Makabi koji očekujem da će biti dosta očerupan ukoliko ne bude dovoljno mirno da igraju kod kuće. Na primer prošle godine je jedini PAO ušao jako sa transferima pa je bilo teško i zadržati i dovesti šta si hteo. Sad može da bude samo još teže.

• +1 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...