Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Pomoći će ti neki sudija. Doslovno.

• -1 1
Posted

Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže.

Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su.

KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™.

• +1 2
  • Wub 1
Posted

Živ bio copi. Javljaj na šta će to da liči.

Ako je Vanjica :wub: rešen. Voleo bih videti Luču i kapetana Gagija. On možda ne igra na tom nivou ali sigurno bi značio na treningu i u svlačionici.

• Wub 1
Posted

A jel sad igramo taj neki Evrokup Il šta?

Mislim što bi iko solidan došao u tim ako isti ne igra Evroligu?

Posted

Ma igraćemo EL, mislim da to nije upitno.

• +1 1
Posted

Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo.

• Tužno 2
Posted

Alba je upitna jer im istekla licenca...

Posted (edited)
2 minutes ago, assignment said:

uvek su isticali berlin kao udarno trziste, mada videli smo kakva  je organizacija evroliga, prima u ligu tim na 6 godina, koji jos nije ni osnovan..

a kako je kkp drzavni projekat, nije iskjuceno da el jos jednom predje preko svojih reci pa da kkp udje preko albe..

:fantom:

Edited by Shaq
  • Tužno 1
Posted
11 minutes ago, copkillah said:

Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže.

Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su.

KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™.

bilo je sezona sa niskim očekivanjima i objektivnim nedostatkom kvaliteta, pa slab rezultat i igra nisu bili nekakvo iznenađenje. spram uloženog i reputacije stručnog štaba, ova sezona svakako spada u najgore. ne toliko ni zbog izostanka trofeja, koliko zbog katastrofalne igre. ajde, može čovek da prihvati izostanak trofeja, rival za te trofeje je vrlo konkurentan i moglo bi da se desi da ih osvoji i da smo mi igrali odlično, a oni malo bolje

šlag na tortu je ova skandalozna serija poraza od Zvezde, kojom smo sami sebi zapušili usta u smislu žalbi na suđenje i slično

a ekser u kovčeg ove sezone jeste propuštena prilika da dokažemo veličinu kluba, kojom se dičimo, tako što smo zakukavali i bunili se kao Grk u apsu, svakih par nedelja, pa smo i na tom polju ostavili utisak mizerije i teskobe. umesto da muški primiš sve to, čestitaš i motivišeš se da se sledeće sezone vratiš jači i pametniji

• +1 5
Posted
19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo.

Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora)

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Ima jos ljudi koji misle da je ABA titula garant bilo cega sledece sezone ? 

O zabavnog li perioda..

• +1 3
Posted
23 minutes ago, assignment said:

Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu.

11 minutes ago, copkillah said:

Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora)

Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji.

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu.

Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji.

Valensijino mesto je na licitaciji

Kao i Albino i Virtusovo, mada oni verovatno imaju pravo preče kupovine

Posted
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ti si, svakako, siguran u ovo ? 

Kako sam nacuo..sigurni su samo oni sa A licencom i oni koje liga pozove..a ABA nema nista sigurno na svoje ime.

• +1 3
Posted

Proglasite trodnevnu žalost na topiku, biće mi lakše. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...