Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Pomoći će ti neki sudija. Doslovno.

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže.

Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su.

KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™.

Živ bio copi. Javljaj na šta će to da liči.

Ako je Vanjica :wub: rešen. Voleo bih videti Luču i kapetana Gagija. On možda ne igra na tom nivou ali sigurno bi značio na treningu i u svlačionici.

A jel sad igramo taj neki Evrokup Il šta?

Mislim što bi iko solidan došao u tim ako isti ne igra Evroligu?

Ma igraćemo EL, mislim da to nije upitno.

Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo.

Alba je upitna jer im istekla licenca...

2 minutes ago, assignment said:

uvek su isticali berlin kao udarno trziste, mada videli smo kakva  je organizacija evroliga, prima u ligu tim na 6 godina, koji jos nije ni osnovan..

a kako je kkp drzavni projekat, nije iskjuceno da el jos jednom predje preko svojih reci pa da kkp udje preko albe..

:fantom:

Edited by Shaq

11 minutes ago, copkillah said:

Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže.

Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su.

KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™.

bilo je sezona sa niskim očekivanjima i objektivnim nedostatkom kvaliteta, pa slab rezultat i igra nisu bili nekakvo iznenađenje. spram uloženog i reputacije stručnog štaba, ova sezona svakako spada u najgore. ne toliko ni zbog izostanka trofeja, koliko zbog katastrofalne igre. ajde, može čovek da prihvati izostanak trofeja, rival za te trofeje je vrlo konkurentan i moglo bi da se desi da ih osvoji i da smo mi igrali odlično, a oni malo bolje

šlag na tortu je ova skandalozna serija poraza od Zvezde, kojom smo sami sebi zapušili usta u smislu žalbi na suđenje i slično

a ekser u kovčeg ove sezone jeste propuštena prilika da dokažemo veličinu kluba, kojom se dičimo, tako što smo zakukavali i bunili se kao Grk u apsu, svakih par nedelja, pa smo i na tom polju ostavili utisak mizerije i teskobe. umesto da muški primiš sve to, čestitaš i motivišeš se da se sledeće sezone vratiš jači i pametniji

19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo.

Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora)

Ima jos ljudi koji misle da je ABA titula garant bilo cega sledece sezone ? 

O zabavnog li perioda..

23 minutes ago, assignment said:

Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu.

11 minutes ago, copkillah said:

Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora)

Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji.

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu.

Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji.

Valensijino mesto je na licitaciji

Kao i Albino i Virtusovo, mada oni verovatno imaju pravo preče kupovine

3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ti si, svakako, siguran u ovo ? 

Kako sam nacuo..sigurni su samo oni sa A licencom i oni koje liga pozove..a ABA nema nista sigurno na svoje ime.

Proglasite trodnevnu žalost na topiku, biće mi lakše. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout