copkillah Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže. Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su. KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™. 2 1
Azdaja Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Živ bio copi. Javljaj na šta će to da liči. Ako je Vanjica rešen. Voleo bih videti Luču i kapetana Gagija. On možda ne igra na tom nivou ali sigurno bi značio na treningu i u svlačionici. 1
ToniAdams Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 A jel sad igramo taj neki Evrokup Il šta? Mislim što bi iko solidan došao u tim ako isti ne igra Evroligu?
Dankan Ajdaho Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo. 2
Shaq Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 (edited) 2 minutes ago, assignment said: Alba je upitna jer im istekla licenca... uvek su isticali berlin kao udarno trziste, mada videli smo kakva je organizacija evroliga, prima u ligu tim na 6 godina, koji jos nije ni osnovan.. a kako je kkp drzavni projekat, nije iskjuceno da el jos jednom predje preko svojih reci pa da kkp udje preko albe.. Edited May 20, 2024 by Shaq 1
Ted Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 11 minutes ago, copkillah said: Najgora sezona otkako redovno idem na utakmice, a to je vala poduže. Od stranaca, kako stvari stoje, zadržao bih Ponjitku i Ledeja, koji jeste užasno pao nakon smrti oca, ali verujem da može da se resetuje na starog sebe. Nanelija bih isto zadržao, ali ne znam šta on misli o tome. Smita, o kog sam se ogrešio, možda u nekoj kombinaciji ako nije mnogo skup, a što se tiče ostalih, slobodni su. KLS me ne zanima, ali verovatno ću da idem, jer sam mazohist™. bilo je sezona sa niskim očekivanjima i objektivnim nedostatkom kvaliteta, pa slab rezultat i igra nisu bili nekakvo iznenađenje. spram uloženog i reputacije stručnog štaba, ova sezona svakako spada u najgore. ne toliko ni zbog izostanka trofeja, koliko zbog katastrofalne igre. ajde, može čovek da prihvati izostanak trofeja, rival za te trofeje je vrlo konkurentan i moglo bi da se desi da ih osvoji i da smo mi igrali odlično, a oni malo bolje šlag na tortu je ova skandalozna serija poraza od Zvezde, kojom smo sami sebi zapušili usta u smislu žalbi na suđenje i slično a ekser u kovčeg ove sezone jeste propuštena prilika da dokažemo veličinu kluba, kojom se dičimo, tako što smo zakukavali i bunili se kao Grk u apsu, svakih par nedelja, pa smo i na tom polju ostavili utisak mizerije i teskobe. umesto da muški primiš sve to, čestitaš i motivišeš se da se sledeće sezone vratiš jači i pametniji 5
copkillah Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 19 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ako ne nogiraju Valensiju, ne vidim kako će to biti izvedivo. Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora) 1 2
SNARC Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Ima jos ljudi koji misle da je ABA titula garant bilo cega sledece sezone ? O zabavnog li perioda.. 3
Dankan Ajdaho Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 23 minutes ago, assignment said: Alba je upitna jer im istekla licenca... Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu. 11 minutes ago, copkillah said: Pa mi imamo prednost u odnosu na vas jbg (ako bi već morali da biraju ko će sa ovih prostora) Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji. 1 1 1
levi Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Alba je pre nekih mesec dana izvukla neki papir potisan sa Bertoumeom koji joj navodno garantuje (nisam čitao) El i sledeće sezone. Išlo je po Tviterima, da li je tačno ne znam. No prilično sam skeptičan (i da je Zvezda u pitanju) što se tiče uklanjanja nemačkog tima iz takmičenja, mada realno, nemaju šta da traže u njemu. Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji. Valensijino mesto je na licitaciji Kao i Albino i Virtusovo, mada oni verovatno imaju pravo preče kupovine
SNARC Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Druže, u EL ide pobednik ABA, drugi ABA tim SAMO uz vajld kard, tj pare. I to u slučaju da postoji mesto koje je na licitaciji. Ti si, svakako, siguran u ovo ? Kako sam nacuo..sigurni su samo oni sa A licencom i oni koje liga pozove..a ABA nema nista sigurno na svoje ime. 3
smooth.Op Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Proglasite trodnevnu žalost na topiku, biće mi lakše.
Recommended Posts