Jump to content

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

Featured Replies

Gledao sam kad nikos galis gubi u hali sportova... inace... cestitke kkcz... msm...

• Replies 17.7k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, Lord Stef said:

40% za dva braco, o cemu mi ovde pricamo. Ili plasticnije, mi smo dali 16 koseva za 2, zvezda 14 iz DUPLO MANJE POKUSAJA, 20 naspram 40. 

*upola manje :fantom:

U stvari, to me najvise i boli, sto je bacena sezona niz vetar. Poraz kao poraz, boli ali jbg, ne mozes uvek da osvojis. Tragicno je to sto je ovo trebalo da bude jos bolja sezona u odnosu na prethodnu, cuvena Zeljkova treca sezona, da se nadogradi na proslu i da se zameni ono sto nije stimalo. Ispostavilo se da je ekipa mnogo gora od prethodne, bice tumbanja u sastavu pa opet boga pitaj na sta cemo da licimo u narednoj sezoni.

nije zgoreg obnoviti malo gradivo sada, u ova tužna vremena

Dule Vujošević je najbolji trener u istoriji kkp....onda ide puuuuuno praznih mesta, pa se od 11. mogu da ređaju ostali

treba puno da se zapne da bi se to promenilo. samo novcem neće sigurno

Just now, Lord Stef said:

U stvari, to me najvise i boli, sto je bacena sezona niz vetar. Poraz kao poraz, boli ali jbg, ne mozes uvek da osvojis. Tragicno je to sto je ovo trebalo da bude jos bolja sezona u odnosu na prethodnu, cuvena Zeljkova treca sezona, da se nadogradi na proslu i da se zameni ono sto nije stimalo. Ispostavilo se da je ekipa mnogo gora od prethodne, bice tumbanja u sastavu pa opet boga pitaj na sta cemo da licimo u narednoj sezoni.

Jbg ne verujem da je u drugim ligama kod dovođenja igrača za rivale imao Vatikan i Vaseljensku partijaršiju. No, sam je birao da dođe u ovaj svinjac.

6 minutes ago, Ted said:

besmisleno spucan novac

bolje da su uložili u drugu sezonu Ravne gore.......možda bi od tog sranja nešto gledljivo i napravili

I da nađu Đeneralov grob

Taman da brat napadaj časti

Lakse bi mi bilo da su me ove gazine hijene prebile kuvanim/izbole. Cak sam i otisao do kalda, al valjda i oni imaju dusu.

Zeljko kao sto rekoh, sepuku sta ostaje

Ali Nedovic place... hbt igra za strasne pare i 16 su u evroligi onda pobedi ove placenike i place... uvek se iznenadim a mnogo sam... mator...

Čestitke svima u KKP-u na borbi osim Naneliju.

Zaslužena titula za komšije, nema šta da se kaže. Rekordnih 6-0. Užasna atmosfera na tribinama, počev od minuta ćutnje pa do ubacivanja stvari, na kraju tuče i mandrila koji su dočekali svojih pet minuta da zovu igrače i da preko megafona nešto objašnjavaju. Jednostavno je na tribinama bilo jasno da i ako dobijemo od ove serije nema ništa. Bilo je mada u prvoj tekmi, ostalo sve je dosta jadno bilo sa naše strane.

• Popular Post
5 minutes ago, ZokiAsov said:

Lakse bi mi bilo da su me ove gazine hijene prebile kuvanim/izbole. Cak sam i otisao do kalda, al valjda i oni imaju dusu.

Zeljko kao sto rekoh, sepuku sta ostaje

Cuvam ovu sliku par meseci ali nisam hteo da malerisem, mislim da je pravi trenutak za nju

IMG_20240519_231902.thumb.jpg.6e9df50560f90a9373af1568afc827dc.jpg

aj baš da vidimo kako preuzima odgovornost želimir

Bilo koji drugi trener..i direktor..bili bi pod ogromnim pritiskom da napuste klub nakon ovakve sezone i ovakvog dispariteta izmedju ulaganja i prikazanog/osvojenog

Preuzece vec veceras... u grand casinu...

Ne pamtim dugo da je KP ovako bio loš sa sve 5 ličnih. Ledej se nije video, Frenk klupiran odmah da bi se Smajli glupirao do kraja.

Od cele ekipe ispade Tristan napametniji, dao pare da odigra par NBA utakmica ove sezone i da uzme malo duži odmor umesto da se ovde rve i cimata po ABA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout