Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 23/24 “It’s coming home” part two

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Kaminski bar ne igra, ovi su tu. A bez Nanelija, KP i Ledeja gubimo i od mnogo slabijih ekipa 

Inače hit akcija gde na tri stoje panter i smajli a panter dodaje smajliju da šutne i onda Aleksa i njegovi ulazi...

Ma neverovatno mi je da Panter ništa ni ne pokušava. Ladno bojkotuje Željka i Partizan. 

Posted

Em ovi glavni ne igraju ništa, em im zamena jedan Anđušić. Otvorena trojka sa najbolje pozicije na terenu i naravno promaši 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, BlackGeorge said:

Ma neverovatno mi je da Panter ništa ni ne pokušava. Ladno bojkotuje Željka i Partizan. 

"But the bread is good"

• +1 1
Posted

Ko god da dobije loptu u napadu je apsolutno iznenadjen i ne zna sta ce sa njom.

Ne secam se da je KKP ikada ovako lose izgledao i da je ovako lose vodjen.

• +1 1
Posted

E ako nas Trifa i Andjušić ne spasu, ne znam ko će...

Posted

ne bojkotuje niko ništa.....raspao se čitav sistem. ono, nije da je i funkcionisao u bilo kom trenutku, al sad je baš beda

na nečije individulano ludilo može ovo da se dobije.....ako se otvori dizna

• +1 1
Posted

17-29 skokovi, 11-17 asistencije. Na svaku teškom mukom datu trojku oni je odmah vrate

Posted

ovo je možda i prelaz sa najboljeg partizana koji sam gledao na najgori partizan koji sam gledao u samo jednoj sezoni

• +1 5
Posted

Ponjitka je žestoko neiskorišćen cele sezone. Njega bih od stranaca voleo da vidim da ostane uz Smita ali je opet problem vođenje tima... zaboravi Željko tako igrača na 5-6 utakmica i onda se mora ponovo tražiti forma 

• +1 2
Posted

Smajli ne može da sačuva Milku Canić at this point

• +1 3
Posted

Djusa Trifa i Poni preokrecu seriju :D

Posted (edited)

Anđušić rešio da uruči šut kartu Panteru.

Ajde sad je tvoj .

E jbg sad sjebo sve što je uradio . Prvo brzopleto u napadu i posle faul nad Davidovcen.

Ali barem se bori i pokazuje želju za razliku od Pantera.

Edited by BlackGeorge
  • +1 1
Posted

Ušao Panter da nas dovrši 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...