Greek Freak Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Pokusali da ubiju Nemanju!!! Pa ovo je zajebancija...
copkillah Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Just now, Greek Freak said: Pokusali da ubiju Nemanju!!! Pa ovo je zajebancija... dobro pa mu keva nije uletela na teren 2
goofs Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Šta mi radimo prijatelji. Vidiš da je alibi sudjenje i da sviraju sve, mi bacamo neke centaršuteve u reket. Dožer ne igra 30 minuta, udje i napravi faul za 2+1 3
*edited by mod Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Just now, ZokiAsov said: Sta svirate usta vas bolela! Koje klizanje po redu 4 poena iz dva faula. Oba puta na čisto klizanje. Ljudi pričaju o efektu pionira zbog navijača, a zapravo znoj i vlaga rade važniji posao... 2
Greek Freak Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Faul sviran Aleksi na Jagu u prvom kad se ovaj ocigledno okliznuo, faul malopre na Nemanji koji bubnu sam od sebe na parket, bodicek Lazica koji nije namerna i onaj Ledejev faul gde se postavio za faul u napadu, gde su gledali i usporeni snimak. To su za mene 3.5 jako sumnjive situacije, tj. odluke. Ne secam se s druge strane neke, mozda je bilo, podsetite ako se neko seti necega. 3 1
Recommended Posts