Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

4 hours ago, John Coltrane said:

Novinar SKY postavlja pitanje na engleskom, Alison prevodi/pita Darwina na portugalskom, a Darwin odgovara na španskom :lol:

Izustio je "thank you for support" na engleskom

Tek sad gledam intervju, Alison nije preveo 10% onoga sto je Darwin rekao :lolol:

1 minute ago, goofs said:

Jel moguce da jos uvek nije naucio jezik, godinu dana ne tamo?

Kun Aguero bukvalno jedino na engleskom zna da kaže - I love City very much 

Proveo je tamo skoro deceniju 

7 minutes ago, goofs said:

Zna par reči i rečenica, imao je crash course preko leta; prošle sezone kažu da nije ni učio, ideja je bila da mu Thiago & Co. sve prevode, kako na terenu tako i u svlačionici.

Ove sezone neki napredak postoji, valjda je skapirao da mora da se potrudi da bi ponovo primirisao startnoj postavi. To što nije spreman da daje intervjue je OK, mnogo je bitnije da kako-tako komunicira sa non-latino saigračima, što se na snimcima mestimično vidi.

12 minutes ago, goofs said:

Kuna su trenirali Pelegrini i Gvardiola, velika razlika. (Valjda je i sa Mancinijem imao neki zajednički jezik.)

52 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Gde su sad ovi kreacionisti što su negirali Darvina. 

sigurno ne među onima kojima je doneo lepe bodove na FPL :fantom:

u jbte Copi al si se naostrio. 2nd na vecnoj listi PPP Classica:ziga:

inace da se vratimo na temu...
ni sam ne znam da li vise volim da se TAA vrati u odbranu ili da ostane daleko od nje. 
obe varijante su jednako pogubne po moje i onako otanjene zivce.

Edited by cvrlle
  • Haha 1
1 hour ago, cvrlle said:

inace da se vratimo na temu...
ni sam ne znam da li vise volim da se TAA vrati u odbranu ili da ostane daleko od nje. 
obe varijante su jednako pogubne po moje i onako otanjene zivce.

U obe utakmice kad je ostao sa 10 igrača Liverpul nije primio gol, između ostalog i što je TAA bilo zabranjeno da ide napred i ostavlja livadu iza sebe...Ono što Klop hoće od njega smo videli na početku utakmice sa Čelsijem kada je poslao sa famozne pozicije "obrnutog beka" dubinsku loptu ka Salahu a milimetarski ofsajd je sprečio siguran gol.

Inače nevezano za crveni karton (bio je) Isak ide u kategoriju dajvera zbog praćakanja u petercu na početku II poluvremena (Gomez je bio metar od njega, neverovatno da nije dobio žuti za ovo)

Kakav prvi dodir, kakav finiš, kakav trk pre toga, bukvalno iz svojih 16. Da su ovo bili Diaz ili Martineli za Salaha ili Saku već bi bio gol sezone. 

… ali moram da dodam:

DAAAAAARVINEEEEEEE !!!

:hail:

ne bijah pri bateriji juče kad se odigravao onaj istorijski™ povratak, pa ne mogadoh odreagovati u direktnom prenosu, zato sad… bez namjere da oduzmem išta od zasluga WHU za ovu golčinu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...