Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Njuki malo više fali vere u sebe kada zagusti protiv renomiranijih protivnika.

Tačno se videlo na 1:0 kada se Almiron prošetao od centra do 17m i onda pogodio stativu; ništa razočarenje ili hvatanje za glavu... Facu mu govori "Naravno da ovo nije ušlo"

Edited by Mercuzzio

• Replies 7.2k
  • Views 257.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Njuka je 70 minuta igrala 11 na 10 (neki bi rekli i 12 na 10) i za to vreme je izgubila 2:0 :lol:

I bio je vise red da Darwin proradi.Toliko je bio dobar pre PL, nije mogao zaboraviti fudbal skroz.:rolleyes:

Novinar SKY postavlja pitanje na engleskom, Alison prevodi/pita Darwina na portugalskom, a Darwin odgovara na španskom :lol:

Izustio je "thank you for support" na engleskom

14 minutes ago, copkillah said:

Njuka je 70 minuta igrala 11 na 10 (neki bi rekli i 12 na 10) i za to vreme je izgubila 2:0 :lol:

Joelington 8 faula, 3 upozorenja sudije, 0 zutih karti.

Sjebala Njuka sama sebe. 70 minuta sa igracem vise, 90% poseda lopte i izgleda da je Howe-u jedina relevantna stvar u drugom poluvremenu bila da se iskrlja igrac Liverpula kad primi loptu i da se ide na 1:0 i eventualno ako jos neka uleti. Simeone je tu skolu ucio 30 godina. Ne ide to skoro pa preko noci.

5 minutes ago, Zlurad said:

Joelington 8 faula, 3 upozorenja sudije, 0 zutih karti.

Sjebala Njuka sama sebe. 70 minuta sa igracem vise, 90% poseda lopte i izgleda da je Howe-u jedina relevantna stvar u drugom poluvremenu bila da se iskrlja igrac Liverpula kad primi loptu i da se ide na 1:0 i eventualno ako jos neka uleti. Simeone je tu skolu ucio 30 godina. Ne ide to skoro pa preko noci.

Mislim da je bilo malo i do karne kada je neki igrač, mislim da je i dalje bilo 1-0 za Njuku, napucao Robertsona u leđa i krenuo da širi ruke, kao zašto nije sviran penal. Volim kad se takva klošarenja kazne, još više volim kada ih kazni moj klub :happy:

Klop osvojio svetsko prvenstvo golom u zadnjoj sekundi, evo kaže za 10 dana ide da priča svom unuku šta je uradio!

16 minutes ago, John Coltrane said:

Klop osvojio svetsko prvenstvo golom u zadnjoj sekundi, evo kaže za 10 dana ide da priča svom unuku šta je uradio!

Sramotno je koliko i on i retos TAA guslaju o izuzetno odigranoj utakmici, em ih je NUFC devedeset minuta rastavljao od života, em su oba gola težak user.

Sa deset igrača, Flop je čak dao ovima Diaza fore i držao egipatskog Šaćirija na CF gde je bio apsolutno beskoristan.

Jota I Harvey sa klupe su bili pun pogodak, odjednom su prolazile kombinacije kroz sredinu. O Darwingolu da ne govorimo!

1 hour ago, radnik said:

Hoce. 

Zazmurio i 2 puta raspalio. Samo ovog puta ne u golmana:D

Ma nema veze, makar žmurećki, bitno je da pogodi malu mrežu :D To što je kljuse očajnim prijemom sjebalo prvu od tri mrtve šanse koje su mu saigrači pripremili, to zaboravljamo. Ja sam čak spreman da zaboravim i da mu je Botman dupetom pa nogom namestio loptu za prvi gol, ali ne mog jer imam Botmana u fantaziju 😌

Just now, Weenie Pooh said:

Sramotno je koliko i on i retos TAA guslaju o izuzetno odigranoj utakmici, em ih je NUFC devedeset minuta rastavljao od života, em su oba gola težak user.

Pa i Njukaslov jedini gol je težak user pa nikom ništa.

4 hours ago, John Coltrane said:

Jedva čekam da vidim okršaj veznih igrača. Bruno i Tonali na bi mogli pokidati Liveove novajlije. Ipak mislim da će, kao

i prošle sezone, Klopara čekati kontru.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Sa deset igrača, Flop je čak dao ovima Diaza fore i držao egipatskog Šaćirija na CF gde je bio apsolutno beskoristan.

Jota I Harvey sa klupe su bili pun pogodak, odjednom su prolazile kombinacije kroz sredinu. O Darwingolu da ne govorimo!

Ma nema veze, makar žmurećki, bitno je da pogodi malu mrežu :D To što je kljuse očajnim prijemom sjebalo prvu od tri mrtve šanse koje su mu saigrači pripremili, to zaboravljamo. Ja sam čak spreman da zaboravim i da mu je Botman dupetom pa nogom namestio loptu za prvi gol, ali ne mog jer imam Botmana u fantaziju 😌

Klop nije baš čekao kontre ali prvi gol je stigao iz nekog otimanja lopte na centru i brze tranzicije.

Iako sam ubedjen da je Klop hteo da igra na kontru, nisam siguran da je očekivao tako agresivan start Njuke i kidisanje na svaku loptu od prvog minuta. Valjda je otud i oduševljenje trijumfom toliko veće.

Inače Alison večeras imao rekordan broj odbrana otkad je došao u PL, da mu Darwin nije ukrao šou, lagano igrač meča.

Ljudi koji trenera Liverpula zovu Flop, a koji je osvojio sve sto je mogao sa budgetom Johna Henrija je bolje da prestanu da gledaju i komentarisu fudbal nego da im se ljudi smeju.

10 minutes ago, Zlurad said:

Ljudi koji trenera Liverpula zovu Flop, a koji je osvojio sve sto je mogao sa budgetom Johna Henrija je bolje da prestanu da gledaju i komentarisu fudbal nego da im se ljudi smeju.

ma to je Uinijev fazon, tera kontramaler, a ima istetoviranog Klopa na levoj plećki

4 minutes ago, copkillah said:

ma to je Uinijev fazon, tera kontramaler, a ima istetoviranog Klopa Darwina na levoj plećki

37 minutes ago, Zlurad said:

opet moram potegnuti ovo blago sa presice™

E96AE9DA-CEC6-4EA8-87C2-CE2CD22C77A4.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout