Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

kakva 'ko muva bez glave' utakmica

• Replies 7.2k
  • Views 257.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Just now, 189- said:

kakva 'ko muva bez glave' utakmica

Ilustracija zašto se DCM pozicija zove "volante".

Sad valja Taylor jbg, kad nije okrečio ruku Nico Jacksona :fantom:

Pool bez veznog reda,koliko je Klop tvrdoglav,dabotira svoj tim koji ne moze da igra ovo sto on zeli.

7 minutes ago, harper said:

Ovo nije penal.:laugh:

Ruke su bile ispred grudi, ne znam zašto misliš da je to penal. 

1 minute ago, Bogotac said:

Pool bez veznog reda,koliko je Klop tvrdoglav,dabotira svoj tim koji ne moze da igra ovo sto on zeli.

Sad će to na brzinu da promene... ovaj, Darwin Nunez i Curtis Jones :blink:

1 minute ago, John Coltrane said:

Ruke su bile ispred grudi, ne znam zašto misliš da je to penal. 

Penal k'o vrata. Pesnica je bila odrucena od tela i sprecila cist gol. Poenta pravila o prirodnom polozaju ruke je da ruke ne povecavaju gabarit tela, ova lopta da je prosla ne bi udarila u grudi igraca Celsija vec bi pored njega usla u gol.

Trent, tuga, počeo krade vreme u 68. minutu :lolol:

Dobro je da nova pravila to iskorenjuju...

Just now, harper said:

Penal k'o vrata. Pesnica je bila odrucena od tela i sprecila cist gol.

Eh sad, čist gol :D Išla je negde prema golmanu, ne previše jako. Mogao je da se sudi penal, ali bilo bi baš strogo. 

Liverpul kako igra, mogu u dupe da se šutiraju od sreće zbog ovih 1-1. Loptu niti mogu da uzmu, ni da zadrže, čak ni da joj priđu. Nekoliko puta Čelsijev veznjak loše primi, ali ima vremena da se presabere i vrati je pod kontrolu :isuse:

Ali kako otvaraju kontre protivniku, majko moja :lolol: Sere mi se od ovih napada kad Salah i Darwin kao nešto kombinuju na desnoj aut liniji, a u šesnaestercu niko. Vratite je bolje Alisonu.

Ben Doak umesto Salaha, sad ste jebali ježa.

7 minutes ago, harper said:

Penal k'o vrata. Pesnica je bila odrucena od tela i sprecila cist gol. Poenta pravila o prirodnom polozaju ruke je da ruke ne povecavaju gabarit tela, ova lopta da je prosla ne bi udarila u grudi igraca Celsija vec bi pored njega usla u gol.

Pogledaj ponovo. Loptu je kačio Luis Dias, ni blizu da bi išla direktno u gol.

Navijači Čelskija i Salahovo ljutito skidanje bandaže :laugh:

Slabo gledam ovu galopersku ligu. Kada su Robertson i Aleksandar-Arnold zaboravili da igraju fudbal?

Silva puni 39 god sad nekad :ziga:

Kakav je bog Tiago Silva!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout