Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

Dobar auto gol, baš dobar

• Replies 7.2k
  • Views 257.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

Premier :heart:

Koliko me nerviraju premijerligaške sudije to nije normalno !

Ovaj se potrudio da u jednom poluvremenu pokaže da je pažljivo slušao sva zoom predavanja sa "preporukama" uključujući i potpuno nepotrebnu naknadu od 11 minuta....

Najgore je što će se sve preporuke zaboraviti posle tri kola i počeće da sude po starom i to svi znamo unapred.

Meni je to sa nadoknadama super.

Kao da se po difoltu pljuje po novim stvarima.

Al je Son propao:ph34r:

Naravno da je super. Posle 5-6 kola će se shvatiti da je ćorav posao razvlačiti gol-aut minut i po i valjati se tri i po minuta i onda će se igrati brže i čistije. 

Koliko ce biti golova u zavrsnicama zbog ovih nadoknada 

1 minute ago, Milošica said:

Meni je to sa nadoknadama super.

Kao da se po difoltu pljuje po novim stvarima.

Super bi blo kad bi se držali toga, a ovako biće tri kola sa ovim nadoknadama a posle će pasti na 7 minuta i na kraju na standardnih 3-5 min.

Isto važi i za žute kartone ovim nerdovima sa laptopovima, vrlo važno...kucaće podatke u softver iz tećeg reda publike ili sa krova stadiona....

12 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Naravno da je super. Posle 5-6 kola će se shvatiti da je ćorav posao razvlačiti gol-aut minut i po i valjati se tri i po minuta i onda će se igrati brže i čistije. 

U tome je i problem, apsolutno nije ćorav posao. Ništa se (pozitivno) neće promeniti. Igrači se valjaju ne toliko da bi uštedeli na vremenu koliko da bi razbili protivnički momentum™, praktično traže tajm-aut kad god požele da se malo presaberu. 

U tom kontekstu, svaka ušteda vremena je bukvalno nenadoknadiva. Minut koji si uštedeo oko pedeset osmog (kad svi pucaju od snage) je mnogo vredniji od minuta nadoknađenog u devedeset osmom (kad se svi vuku po terenu i jedva čekaju kraj).

Sturridge na SkySports, lepo priča čovek, deluje da neće biti mnogo dosadan. 

Meni grafika stanje. Kao kad se pojavio 3d super mario, cekam kad ce karakteri eksplodirati. A izmjene sitan font, ne vidiš sta pise

...

Edited by Weenie Pooh

Vrh tekma

12 minutes ago, Weenie Pooh said:

U tom kontekstu, svaka ušteda vremena je bukvalno nenadoknadiva. Minut koji si uštedeo oko pedeset osmog (kad svi pucaju od snage) je mnogo vredniji od minuta nadoknađenog u devedeset osmom (kad se svi vuku po terenu i jedva čekaju kraj).

Potcenjujete spremu PL igrača, tempo ne mora nužno da bude toliko nizak u finišu tekme, pogotovo ako ekipa obavi svih 5 izmena. Plus, jedan minut u nadoknadi traje kao večnost za ekipu koja se brani, i itekako treba razmisliti da li vam se isplati da li da igrate taj minut, ako imate opciju da ga odigrate u 58.minutu.

Svakako zanimljiviji dan nego juče jer gledamo tri tima u potpunom (Totenhem. Čelsi)  ili deliminičnom (Liverpul) ribildingu sa sličnim ambicijama i upitnim mogućnostima

Pred debelim Grkom je dosta posla, ali će biti zanimljivi za gledanje, takođe i iz ugla davanja ključeva u ruke menadžeru iz lige koja ne pripada "ligama petice"....

@Weenie Pooh 

Klopara ladno ostavio MekAlistera samog na vetrometini?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout