Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

• Replies 7.2k
  • Views 256.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

čekaj stani, nottingham forest je platio za elliotta andersona 35 miliona funti? nastavljaju s domaćinskim poslovanjem, novo oduzimanje bodova im ne gine...

Kakvi likovi se plaćaju tolike pare, to nije realno. Pa dečko je nivo Nece Radonjića, stvarno je tržište otišlo u krasni (dodatno sa pojavom Arapa).

NUFC je morao hitno da rasprodaje, verovatno dogovoreno neko buduće prebijanje dugova po "dođem ti" principu. 

Pustili i Dan Ashworth-a danas, ne znam jel te pare ulaze u knjige

Juce je prodat i Minteh. Mlada nada koji je igrao na pozajmici u Fejenordu prosle sezone.

Dewsbury-Hall u CFC, dobar signing, kad vidim to lice nešto mi u njemu odmah govori "Čelsi". 

Kako se zvao onaj drugi što je isto iz Lečestera došao, posle šampionske sezone i Kantea... da, Danny Drinkwater! Mogao bi tako neki trag da ostavi i KDH.

1 minute ago, Weenie Pooh said:

kad vidim to lice nešto mi u njemu odmah govori "Čelsi". 

:lolol:

13 minutes ago, Milošica said:

:lolol:

Ali reci!

50569034.png

Rosogrobar vs. Vodopija

Danny Drinkwater happy at Leicester and ready to see out career with club |  Football News | Sky Sports

I poređenja radi, tipičan navijač Čelsija:

DHsOGfSXgAEtc6O.jpg

Edited by Weenie Pooh

u trci smo sa arsenalom za califoriem.

de ligt bi mogao u united.

ode joao palhinha u bayern za oko 55 miliona evra.

verovatno je fulham mogao da izvuce jos ali su mu izasli u susret jer je to zasluzio igrama i ponasanjem. strasan igrac.

Iz spota za predstavljanje novog dresa :wub:

IMG_3616.jpeg

izgleda da je carfioli izabrao arsenal. nisam ga ni zeleo :fantom:

u drugim vestima, neil bath napusti klub :unsure:

Pazsadovo....Flamengo hoće Paketu na pozajmicu.

Brentford navodno hoće Strahinju Pavlovića.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout