Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

urnebesno

• Replies 7.2k
  • Views 256.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

13 minutes ago, 189- said:

urnebesno

Pa što si nakraj srca, dobra je fora

moze to mnogo bolje.

ide u bayern

Aukurac

Taj će trend odlazaka mladih igrača u Bundes da se nastavi, rekao bih. Sančo, Belingem, Musijala, Gnabri su pravi primeri koliko je Bundes bolji za mlade igrače. Čak i Hadson Odoi tamo izgledao pristojno, ako se ne varam. Premijer je mašina za mlevenje mesa. 

pa ove koje si nabrojao su svi otisli kao tinejdzeri a olise vec ima 22-23 godine.

22 minutes ago, 189- said:

ide u bayern

Pretposvljas ili ima neka potvrda?

1 minute ago, 189- said:

pa ove koje si nabrojao su svi otisli kao tinejdzeri a olise vec ima 22-23 godine.

Bojim se da će se ta granica pomeriti i da će ići i ti igrači od 20ak godina, koji tek treba da se dokažu. Čak i priliv nemačkih trenera u Englesku je veliki, očito da se tamo jako dobro radi. 

3 minutes ago, kipo said:

Pretposvljas ili ima neka potvrda?

ornstein rekao. 

On 19.6.2024. at 20:24, 189- said:

ma ja zelim nekoga koji je vec malo stariji i iskusniji. ovi klinci cak i ako talentovani su mi meh. ali bolje znaju od mene tako da videcemo.

aston villa u fazonu daj četvrtog levog beka, neće da se bace... tu su digne, alex moreno, sad i ovaj, svi preskupo plaćeni.

17 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Da parafraziram jednog mislioca, prosuh konjak

cucurella s frizurom kao da je krenuo s kortesom i pizarom u konkvistu latinske amerike.

:lol:

on i paez sledeceg leta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout