Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

IMG_3421.jpeg

Posted

Mikel je uzeo Komjuniti, kad već nabrajamo nebitne trofeje :fantom:

Posted

meni toplo oko srca, niko nikad nije bio srećniji zbog osvojenog kupa + sad smo svi eth in

• +1 1
Posted

Screenshot-20240527-213548.png

Koje su ovo legendice, visiš na socijalnim mrežama i puštaš da ti svaka budala utiče na performanse. Čudi me i da znaju potrčat pojedini, čega se sve načitaju

• +1 1
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Screenshot-20240527-213548.png

Koje su ovo legendice, visiš na socijalnim mrežama i puštaš da ti svaka budala utiče na performanse. Čudi me i da znaju potrčat pojedini, čega se sve načitaju

wy9lofb5qc241.thumb.webp.be8ac57e20b1b5275478851a0c0b72da.webp

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Sve više miriše da je ćelava prevara uspeo da proda priču, očigledno, nekompetentnim figurama Ineosa sa ovom srećnom pobedom juče. Želudac mi se okreće od pomisli da se udje u sezonu sa njim pa da opet gledam petarde po raznoraznim kaljugama. Bukvalno treba katanac staviti na taj klub da se više ne brukaju i ne kaljaju nekad slavno ime. FA Cup na guzove kao vrhunac dostignuća zadnjih deceniju and counting…:rock2:

(i to zahvaljujući ofsajdu od pola centimetra moćnog Coventrija, to se lako zaboravlja).

Posted

+1 za Koventri. Apsolutno nezasluzen prolaz u finale.

Posted

GOpfDa7XIAAUoQ_?format=png&name=900x900

počelo je, počelo

osim što možda E7H neće ni imati priliku da se pošiba sa Slotom u PL

• Haha 1
Posted

Drugi tim na tabeli nije bio "top", kaže lik koji je završio osmi na tabeli. Stop the presses :D 

• +1 1
Posted

ali navijaci liverpoola koji do pre dve nedelje nisu culi za feyenord i za slota sada brane coveka kao da im je najblizi rodjak i vade svakakve statistike za koje nikoga nije briga :lol:

• Haha 8
Posted

ne znam što reaguješ ako te nije briga :fantom:

Posted (edited)

Tri Celave prevare u ligi, sto je mnogo mnogo je

edit: Cetiri

Edited by JohnnyD
  • Haha 1
Posted
10 minutes ago, 189- said:

ali navijaci liverpoola koji do pre dve nedelje nisu culi za feyenord i za slota sada brane coveka kao da im je najblizi rodjak i vade svakakve statistike za koje nikoga nije briga :lol:

giphy.gif?cid=6c09b952a5yi177rt90udquwwc

Posted
42 minutes ago, JohnnyD said:

Celave prevare u ligi

IMG_3422.jpeg

Posted
2 hours ago, JohnnyD said:

Tri Celave prevare u ligi, sto je mnogo mnogo je

edit: Cetiri

Dobro si se setio Dajšare. Još Arteta i Ange da se ošišaju i izgledaće PL kao kult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...